evet gülşahcığımm ben hat ettim işte çocuk buu anasına yapmayacak da kime yapacak değil mi???ayyy kıyamam ben ona yaa sana şımarıyor derin seni çok seviyor ne yapsın annesi:1hug:
emelciğim bize dee sürpriz oldu valla canım..
ben sizin için hep dua ediyorum Allah hayırlı evlatlar nasip etsin :Saruboceq:hepimizee canım benimm...
evet kızlar yok bugün!
sen nasılsın?
evet gülşahcığımm ben hat ettim işte çocuk buu anasına yapmayacak da kime yapacak değil mi???
abooo koca mı istiyosunnn kızz??kaydirigubbakcemile3kız banada dua et hayırlı koca versin bende bebiş istiyorumkaydirigubbakcemile3
unuturr inşallahh meleğim o benimm yaa...gamyoncuiremsuevet canım benim üzülme ama sen şimdi onun gönlünü alırsın unutur gider merak etme:teselli:
abooo koca mı istiyosunnn kızz??kaydirigubbakcemile3
nerden olsunn edeyimm belki şimdi dualarım daha çok kabul olurr!!!..:CüvCüv::Saruboceq:
evet zahmet olmazsa:kedi:vallahı ıyı huylu hayırlı merhametlı benı üzmiycek mavi gözlü havacı bir subay olabılır mesela:roflol::roflol:ayy çok şeymi istedim kızkaydirigubbakcemile3
unuturr inşallahh meleğim o benimm yaa...gamyoncuiremsu
tamam ordaki bağlantılardan aklımda olsunn ama bekarr yoktuu yaa hiçç!!
bizim asteğmenlerden başkaa...:1no2:
subaylarıı kapıyolarr sanırsam hemen..kaydirigubbakcemile3
evet gülşahcığım ortada yoklarr:1no2: ben de emoşumuu yatırayımm uyusun biraz!gamyoncuiremsu
sonra görüşürüz canım çokk öptümmmm..Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?