Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

benimde adetim sürekli öne geldi sonunda denk geldik

sen ömürle beraber oluyodun ya

dünürümmmmmmmmmmmmmm tatili güzel değerlendiriyon mu
kaydirigubbakcemile3 :jeyyar: :jeyyar:

Yok dünürüm daha değerlendiremiyorum..kaydirigubbakcemile3

Değerlendircem inşallah:jeyyar:

geçmiş olsun emelcim

dünürüm tatil bebişi yap artık

sabah, öğle , akşam
kaydirigubbakcemile3 :kedi:

elif adetin kaç gün sürüyor benim 3 gün sonra 6.güne kadar leke gibi dolu dolu değil ama bu ay adaçayı içeyim de kanamam artsın içim temizlensin

Adaçayı kanamayı mı arttırıyo emel?

Benimde az geliyo ya bende içeyim. Nasıl içiyosun?

Maydanoz, civanperçemi, papatya, nane, nergis, kimyon, safran, rezene, anason, havuç tohumu, karabaş otu, misk ve adaçayı gibi bitkilerden hangisi istenirse o bitki, çay şeklinde demlenip içilir.

Bu şifalı bitkilerden yapılan adet söktürücü çaylardan günde 3-4 bardak içilmelidir. Bunu ek olarak taze üvez meyveleri tüketmek de adet kanaması sökücü etkiler doğurarak faydalı olacaktır.
Diğer adet sökücü şifalı bitkiler

Adet söktürücü ilaç olarak dereotu kullanılmasını da tavsiye eden Ahmet Maranki, adet kanamasını söktürmek için 2 çay kaşığı dövülmüş dereotu tohumu ile adet söktürücü bitki çayı hazırlanmasının ve içilmesinin de adet sökmeye yardımcı olacağını söylüyor.

Zerdaçal bitkisinin çay biçiminde demlenip içilmesinin veya zerdaçalın toz haline getirilerek kullanılması da adeti söktürür.

Kereviz tüketilmesi; civan perçemi ile hatmi çiçeğinin karışımıyla bitki çayı yapılıp içilmesi de adeti söktürür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…