Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

3-4 bardak çok 2 bardak bile zor içerim heralde:bbo:

papatyayı severim bak birazdan içeyim bir fincan

şiştim 6 aylık hamile gibiyim şu an kaydirigubbakcemile3

22 ocakta tatil canım az kaldı valla
ben dedim hamilesin dedim ama nerdeeee sakalım yok kaydirigubbakcemile

öylesine yazdımelifçim laf olsun torba dolsun maksat isterseniz gidin uyuyn kızlar

düğünde gelin wc ihtiyacını karşılayamaz mı diye bi konuya bakıyodum kaydirigubbakcemile3

ben gitmemiştim hiç kaydirigubbakcemile3

ne yemek yemiştim, ne bişey içmiştim zaten

kınadan sonraki sabah çok yorgun ve hasta hissetmiştitm kendimi yataktan kalkasım gelmemişti

ne gündü ama ya kaydirigubbakcemile3

Ben gitmiştim galiba tuvalete ama nasıl gittiğimi hatırlamıyorum..Ya uzun süre olunca insan hatırlamakta zorluk çekiyo

ben de gittim ama düğünden önce yemek yedik şık bir yerde oradakiler alkışlamışlardı biz çok utanmıştım

dün bi daha seyrettim düğünümüzü kaydirigubbakcemile3

ne zevkli oluyor ya ,ne kadar yorucu olsa da

nikahta nikah memuru elif ve ..'n nikahına hoşgeldiniz deyince kimse alkışlamadı

nikah memuru da yanlış geldiler galiba demişti kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ben de gittim ama düğünden önce yemek yedik şık bir yerde oradakiler alkışlamışlardı biz çok utanmıştım

biz fotoğrafçıdan randevu almayı unutmuşuz düğünde akannehir akannehir

gittik beni oturttular başka gein damat vardı, dışardan geçen herkes içeri bakıyo aa gelin diye

sanki çok garip bişey gibi kaydirigubbakcemile3

düğünde de girerken ben çok heyecan yapmıştım ya kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

en çok da kayıp düşersem diye korkmuştum
akannehir kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kızlar düğün günlerinize mi döndünüz, nerdesiniz kaydirigubbakcemile3

hadi ben kaçıyorum uykum çok geldi

öptüm sizi opuyorumnanaktan

bizim nikahtan önce ben hatayda eşim adana da olsun dedi ben kabul etmedim o benim teklifime hayır dedi siirte yapmaya karar verdik eşim kimse gelmeyecek iki şahit sadece demişti çok üzülmüştüm tüm arkadaşlarıma kusura bakmayın durum böyle böyle dedim nikaha içim buruk gittim salona bi gittim tüm arkadaşlarım orda nasıl alkışlıyorlar anlatamam meğerse eşim bana sürpriz yapmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…