• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

benim kocişimm geldi kızlarrr..
gülşah durduk yere depresyon mu olur kız??
elif araba mı aldınız hayırlı olsun canım benim...
ömür sana da iyi gezmelerr...
hadi bana de eyvallahh öptümmm hepiniziii...opuyorumnanaktan

derin yaa ben depresyona gırmıyımde kım gırsın daha evlenemedım bile 3 sene sonra 30 olucam yaaa bende artık yanımda benı seven bırısı olsun ıstıyorummafoldumben

görüşürüz canım öptüm çokopuyorumnanaktan

ıçine atma gülşahcım..Gel burda bari bize anlat..Sonra silersin mesajını rahatlarsın hiç olmazsa..Bizde burda nasıl anlatıveriyoruz her şeyi..:teselli:

derin yaa ben depresyona gırmıyımde kım gırsın daha evlenemedım bile 3 sene sonra 30 olucam yaaa bende artık yanımda benı seven bırısı olsun ıstıyorummafoldumben

görüşürüz canım öptüm çokopuyorumnanaktan

Acele etme kız..Hayırlısını versin allah..Benim kuzenim 33 yaşında yakında 34 olcak daha evlenemedi..Ama o öyle depresyona girmiyo..Hayırlı değilmiş demekki diyo..

İçine atma gülşahcım..Gel burda bari bize anlat..Sonra silersin mesajını rahatlarsın hiç olmazsa..Bizde burda nasıl anlatıveriyoruz her şeyi..:teselli:

Acele etme kız..Hayırlısını versin allah..Benim kuzenim 33 yaşında yakında 34 olcak daha evlenemedi..Ama o öyle depresyona girmiyo..Hayırlı değilmiş demekki diyo..

zaten sizlerde olmasanız bilmiyorum ne olucak Şeniz bende öyle dıyorumda annem habıre bır evlenemedın bak yasıtlarının cocukları var dıyıp duruyor o sokuyor benı depresyona kadının işi gücü kalmadı bütün gün benle uğraşıyor yaaamafoldumben

Annen niye öyle yapıyo ki ya..Kısmetlerini geri mi çeviriyosun..Ondan mı kızıyo..

Esra Erol'a çık kız..ınsanlar ne güzel kısmetler buluyo valla ordakaydirigubbakcemile3

Ama sende de abi var dimi karışır..

Annen niye öyle yapıyo ki ya..Kısmetlerini geri mi çeviriyosun..Ondan mı kızıyo..

Esra Erol'a çık kız..İnsanlar ne güzel kısmetler buluyo valla ordakaydirigubbakcemile3

Ama sende de abi var dimi karışır..

ne bileyim ben ömürcüm yaa canımı sıkıyor işte zaten evde bunlarla uğraşıyorum bütün gün bensız yapamıyorlar sonrada evlen dıyorlar bende dıyorum heralde gökten falan düşücek kafama kendime ayıracak zamanım kalmıyorki:umursamaz:

yok kız esrayı realıty showa cevırmeyelım simdi dimikaydirigubbakcemile3abim sevmıyor hiç oraya cıkanlarıaklinialirimsmile

sağolun kızlar kazasız belasız inşallah

gülşahçım niye öyle yapıyosun güzelim, gel burda anlat insan gerçekten rahatlıyo

benim annemde ben senin yaşındayken 2 tane çocuğum vardı diyo akannehir

Hep evdesin canım sende ya dediğin gibi gökten mi düşecek..Ancak biri aracı olursa olur..

gülşahçım niye öyle yapıyosun güzelim, gel burda anlat insan gerçekten rahatlıyo

ayy bunların hepsi aynı galiba elifcim yaa benım annemde ben senın yasındayken coktan evlenmıstım dıyoralsanaalsanasmile

Eski nesil öyleymiş dimi dünürüm..Evlenir evlenmez çocuk yapıyolarmış..Benim benden bayağı büyük bi eltim var..o diyo ki ben evlenince ilk 2 ay çocuk olmadı aklım çıktı olmıycak diyeohaoldumsmile

Hep evdesin canım sende ya dediğin gibi gökten mi düşecek..Ancak biri aracı olursa olur..

ne yapıyım ömürcüm yaa annem rahatsız oldugu için onu yanlız bırakmak istemıyorum abımde evde.uğrasamıyor o onunla bensiz ondan sonrada gelip nıiye evlenmıyorsun dıyıp sınırımı bozuyor alsanaalsanasmile zaten bu devırde evlılıklerde zor mılletı memnun etmek için evlenemem tanımadan evlenıp ıkı gun sonra bosandıktan sonra ne anlamı varkı o evlılıgın dımı yanı:umursamaz:bıde dun hale nısanlıkları koymusya onuda gordum ıyıce basladım aglamaya:roflol::roflol:

ayy bunların hepsi aynı galiba elifcim yaa benım annemde ben senın yasındayken coktan evlenmıstım dıyoralsanaalsanasmile

Ben de senin yaşındayken 7 senelik evliydim gülşahcım..Marifetmi sanki.Yani kocamdan çok memnunum ama şimdiki aklım olsa daha geç evlenirdim..Yine kocamla evlenirdim ama daha geç evlenirdim..

Eski nesil öyleymiş dimi dünürüm..Evlenir evlenmez çocuk yapıyolarmış..Benim benden bayağı büyük bi eltim var..o diyo ki ben evlenince ilk 2 ay çocuk olmadı aklım çıktı olmıycak diyeohaoldumsmile

annemde öyle dünürüm

temmuzda evlenmişler, ertesi mayıs başında ben doğmuşum

o da korkmuş adet olunca
kaydirigubbakcemile3

benim kaynanamda kısır olduğumu düşünüyo olabilir kaydirigubbakcemile3

onlarda da 1 sene içinde çocuk olması gerekiyo, beklemiyolar
akannehir

Dünürüm senin kaynanan senin kısır olduğunu düşünüyosa benimkiler benden umudunu kesmiştir:roflol:

Ben de senin yaşındayken 7 senelik evliydim gülşahcım..Marifetmi sanki.Yani kocamdan çok memnunum ama şimdiki aklım olsa daha geç evlenirdim..Yine kocamla evlenirdim ama daha geç evlenirdim..

dimi ömürcüm yaa geç olsun güç olmasın demişler bide damlaya damlaya göl olur:roflol::roflol:ayyy teselli edin bakıyım benikaydirigubbakcemile3

elif topu eşine atmış ömür kız sen kime atıcan sende fındığa at çok kıskanç psikolojisi bozulmasın diye yapmıyoruz de sende:roflol::roflol:

Hayırlısını iste allahtan gülşah..Öyle denizci olsun mavi gözlü olsun diye isteme..Yok piyasada demek ki rabbimde napsın yani:roflol:

Back
X