• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Benden de iyilik canım..Arkadaşım evi tadilat yaptırmıştı gittim onu gördüm..Çok güzel olmuş bir iki fikir oldu bana..ama aklımda hiç parke değiştirmek yoktu..Gördüm heveslendim..Eşime dedim bende istiyorum..O da dedi bana evden dışarı çıkma artık sen..Çocuk gibi ne görsen istiyosunakannehir

Benden de iyilik canım..Arkadaşım evi tadilat yaptırmıştı gittim onu gördüm..Çok güzel olmuş bir iki fikir oldu bana..ama aklımda hiç parke değiştirmek yoktu..Gördüm heveslendim..Eşime dedim bende istiyorum..O da dedi bana evden dışarı çıkma artık sen..Çocuk gibi ne görsen istiyosunakannehir

:roflol::roflol::roflol::roflol:ayy hiç güleceğim yoktu ömür

insan görunce oyle aklı kalıyor aslında degısklıkte ıyı oluyor imkanın varsa yaptır nasıl olsa sen ugrasıcaksın eşinmi ugrasıcak sankı:umursamaz:

:roflol::roflol::roflol::roflol:ayy hiç güleceğim yoktu ömür

insan görunce oyle aklı kalıyor aslında degısklıkte ıyı oluyor imkanın varsa yaptır nasıl olsa sen ugrasıcaksın eşinmi ugrasıcak sankı:umursamaz:

İmkanının olmadığından değilki ilk başta gıcıklık yapar o..Sonra dediğimi yapar ama..

Bakalım bunu yaptırabilecek miyim:jeyyar:Ben de taktım mı takarım he:gitme:

Laminant parke canım..Bizim şu anda laminant değilde..Ama bizimkide eski değil yani pırıl pırıl parlıyo hala azcık çiziyim ben onları:jeyyar:

Laminant parke canım..Bizim şu anda laminant değilde..Ama bizimkide eski değil yani pırıl pırıl parlıyo hala azcık çiziyim ben onları:jeyyar:

çiz çiz kız yardıma ıhtıyacın varsa bende gelıyım stres atarız ne guzel:roflol::roflol:

sonra enıste yaptırmazmış bıde o cıziklerle oturturmus senıkaydirigubbakcemile3

Tamam gülşah yazın gel ama sonra yaza kadar çizik çizik otururumbilmiyorumkismile

Back
X