Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Kızlar hadi ben kaçtım..Yarın görüşürüz..ıyi geceler..Kocaman kocaman öptüm siziopuyorumnanaktan

gaviskon zor içemedim çok katı yutması zor bi kere
renin daha kolay yutuluyor
eşim de de var ben de de var evde eksik olmaz
okula da aldım bi tane odamda duruyor gerekirse kullanayım diye

emoş o zaman bende yarın aldırayım hemen agrımı gecırır ınsallah sagol canım benım bu surup dımı

evet şurup canım geçirir ağrıyı valla
iyi geceler ömürüm öptüm seni şekerim

yağsız şeyler ye yağlı şeyler dokunur çorbada içme o da gaz yapar mahferder seni
salata falan yesen hafif bir sebze yemeği yesen olur

bi de aç kalma muhakkak bişeyler ye çünkü mide boşken asit salgılar o gastriti artırır ekmek ye mesela şimdi ekmek asiti tutar mesela

tamam emosum sagol sımdı yıne yanma oldu mıdemde cubuk kraker yedım.yarında patates puresı falan yıycem oda ıyı gelır heralde makarna pilav falan dımı canımmafoldumben

emoş çok soru sordum bılıyorum ama son soru salça dokunurmu böyleyken canım yemeklere koyuyorum cunku:uhm:

çok faydan oluyor vallahı canım benım.cok tşk ederım doktora gıtmeden kullanıyım sımdı senın dedıgın ilacı eger gecmezse giderim mecburen

mide zor ya
insanın neresi ağrıyorsa kalbi ordadır derler bilir misin bilmem şimdi kalbin miden -de ağrıyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…