Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Heeee evet yardım edelim sarmaya sonra da oturup yiyelimkaydirigubbakcemile3

Gitseydin keşke dünürüm sarmaya gerek kalmazdı yiyiverirdinkaydirigubbakcemile3

Bir aylık bebeğini fırında pişirdi

ABD'nin Ohio eyaletinin Dayton kentinde 2005'te bir aylık bebeğini mikrodalga fırında yakarak öldüren anne ömür boyu hapse mahkum edildi.

Mahkeme heyeti, 28 yaşındaki anne China Arnold'un avukatlarının, müvekkillerine hafifletilmiş ömür boyu hapis ve 25 yıldan sonra af hakkı verilmesi talebini reddetti. Heyet, annenin ömür boyu hapis cezasında af hakkını kapsam dışı bıraktı.

Hakkındaki kararı duruşma salonunun yanındaki bir odadaki monitörden dinlemeyi tercih eden anne Arnold, avukatı tarafından okunan ifadesinde "masum olduğunu" iddia etti.

Arnold, Paris Talley adlı bir aylık bebeğin ölümüyle ilgili açılan davanın 29 Ağustosta yapılan duruşmasında cinayetten suçlu bulunmuştu.

Savcılık iddianamesinde, annenin bebeğini, sevgilisiyle bebeğin biyolojik babasının kim olduğu üzerine kavga ettikten sonra kasıtlı olarak mikrodalga fırına koyduğu belirtilmişti.

AA

Ay daha neler duyacam:1shok:

Bugün de gazetede yazıyodu bi kadın çocuğunu onu sevgilisiyle gördü diye kimseye söylemesin diye döve döve öldürmüş..

Allahım hakedene ver yarabbim:Saruboceq:

canavar bunlar insan değil müge anlıya çıkmıştı kadının bi tanesi çocuğunu arıyor meğerse kadının sevgilisi öldürmüş onları gördü diye
hakkedene ver yarabbim

günaydın fıstıklarım ,şekerparelerim

emel hadi sonucu allllllllllllllllllllllllllll

dünürüm napayım ben dedim yaprak sarcam siz hiç konuşmamışsınız

Günaydıııınnnopuyorumnanaktan

Napıyım dünürüm emelde terkedip gitti topiği akşam:umursamaz:

günaydın dünürüm opuyorumnanaktan

emel ne zaman alcak acaba sonucu eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

bebişler arttı dünürüm biz kaldık

topiklerimiz ne bereketliymiş herkes hamile kaldı ,bebekleri doğdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…