Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

dünürüm canın sıkılmış galiba, dışarda işim vardı yeni geldim

emelişko gelmiş ,noldu emel hadiiiii zemuszemus

ben geldim kızlar sonucumu aldımm 831 çıktı çok şükür dr haftaya çarşambaya randevu verdi ben dua da hep ikinizi söyledim yukarda allah var önce kendimi sonra sizleri söyledim ve rabbim duamı kabul etti demekki sıra sizin kızlar
dün bekledim konuşan olmadı elif yaprak saracam dedi ömür de başka yerde takılıdı ben gibi öyle oldu kızlarrrrr
yaramazız biz bir muhabbet edemedik dün

çok şükür emelişkom çok şükür Şeniz

rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah

okulda hoplayıp zıplamak yok ona göre lmaz:

yok tabi artıkın sınıfta yazıyla geçiririm dersi
şaka bir yana nasıl yapacam bilmiyorum dışardayım aymaktayım lekelenme devam ediyor

ömürcüm sana da elife de her duamda söylüyorum çünkü benim içinçok özeelsiniz sizi çok seviyorum

insan bunu hep düşünüyor ben nasıldım biliyorsunuz tesseli ettiniz içimde heyecandan çok korku var zaten

ömürcüm sana da elife de her duamda söylüyorum çünkü benim içinçok özeelsiniz sizi çok seviyorum

canlarım benim ya olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

inan tanıdığım biri hamile kalsa bu kadar sevinmezdim ,kendim hamileymişim gibi mutlu oldum dünden beri zemuszemus

inşallah dünürümde bebişini kucağına alır en kısa zamanda :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

inşallah elif tez zamanda hamiş kalsa ne sevinecem
ama beni dinlemiyor çalışmıyorrrr lmaz:

inşallah elif tez zamanda hamiş kalsa ne sevinecem
ama beni dinlemiyor çalışmıyorrrr lmaz:

ayy benim kociş tamam her akşam uyumucam çalışçam ben laelaelaelaelae laelaelaelaelae :roflol:

dünürüm sen de emeli dinle bak hadi :jeyyar: :jeyyar:

yarın akşam mı geliyodu enişte sengözlerimebaksanab

ayy benim kociş tamam her akşam uyumucam çalışçam ben laelaelaelaelae laelaelaelaelae :roflol:

dünürüm sen de emeli dinle bak hadi :jeyyar: :jeyyar:

yarın akşam mı geliyodu enişte sengözlerimebaksanab

Yarın öğlen gelicek..Boşver dünürüm

Ya beni boşverin şimdi akşama bi kutlama yapalım emelin bebikini:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…