Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy bi tane daha geldi aklıma
bahçede incir ağacı vardı ,bir dalı da tam alnımın hizasında ,eğilerek geçiyosun altından
sen unut dalı koş koş dal alnının ortasına yapışsın ,tabi popom da yere yapıştı![]()
sonra neyseki dedem dalı kesmişti ,eşek dal
bi de annanemin oturma odasının kapısı çok alçaktır ,ordan da zıplayarak geçme gafletinde bulunmuştum![]()
sonuç kapıya çarpan bir kafa ve yere oturan elif![]()
![]()
yemek yanıyo :26:![]()
ayy bi tane daha geldi aklıma
bahçede incir ağacı vardı ,bir dalı da tam alnımın hizasında ,eğilerek geçiyosun altından
sen unut dalı koş koş dal alnının ortasına yapışsın ,tabi popom da yere yapıştı![]()
bi de annanemin oturma odasının kapısı çok alçaktır ,ordan da zıplayarak geçme gafletinde bulunmuştum![]()
![]()
İyi kafan sağlam kalmış bugünlere gelebilmişsinayy bi tane daha geldi aklıma
![]()
![]()
bu durumlarda yapılacak öncelikli şey ocağı kapatmak
sonra :94: :94:
kızlar-![]()
selam*napıosunuz
![]()
Afiyet Olsun
İyi kafan sağlam kalmış bugünlere gelebilmişsin
Kapatmaya gerek yok![]()
kızlar-
selam*napıosunuz
Kapatmaya gerek yok![]()
hg canım çenemiz düştü yine toparlayamıyoruz
iki işi aynı anda yaparım diyosun yani![]()
![]()
ben yapamıyorum birinden birini seçmek lazım geliyo![]()
İyi kafan sağlam kalmış bugünlere gelebilmişsin
Kapatmaya gerek yok![]()
Yansın gitsin![]()
![]()
Afiyet Olsun
Ben yaparım yetenekliyim o konuda![]()
Selam kızlarr nihayet gelebilidimm sabahtan kızı hastaneye götürdüm diş için sıra kalmamış oradan göze gittik allahtan bişey çıkmadı çok yorulduk yaa havada soğuk bugün.Herkesler iyidir umarımmm yemekte yok dahaaa
Selam kızlarr nihayet gelebilidimm sabahtan kızı hastaneye götürdüm diş için sıra kalmamış oradan göze gittik allahtan bişey çıkmadı çok yorulduk yaa havada soğuk bugün.Herkesler iyidir umarımmm yemekte yok dahaaa