• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Tart_018.jpg
kızlar-
selam*napıosunuz

ayy bi tane daha geldi aklıma :27:

bahçede incir ağacı vardı ,bir dalı da tam alnımın hizasında ,eğilerek geçiyosun altından

sen unut dalı koş koş dal alnının ortasına yapışsın ,tabi popom da yere yapıştı :60: :60:

sonra neyseki dedem dalı kesmişti ,eşek dal :63:

bi de annanemin oturma odasının kapısı çok alçaktır ,ordan da zıplayarak geçme gafletinde bulunmuştum :27: :27:

sonuç kapıya çarpan bir kafa ve yere oturan elif :60: :60:

İyi kafan sağlan kalmış:60::60::60:

bahçede incir ağacı vardı ,bir dalı da tam alnımın hizasında ,eğilerek geçiyosun altından

sen unut dalı koş koş dal alnının ortasına yapışsın ,tabi popom da yere yapıştı :60: :60:

bi de annanemin oturma odasının kapısı çok alçaktır ,ordan da zıplayarak geçme gafletinde bulunmuştum :27: :27:

:1::1::60::60::60::60::60: bütün suç dalla odanın kapısında :60::60::60: kim koydu onları oraya :60:

İyi kafan sağlam kalmış bugünlere gelebilmişsin:60::60::60:
:60: :60: bu durumlarda yapılacak öncelikli şey ocağı kapatmak :60: sonra :94: :94:

Kapatmaya gerek yok:60::60:

Selam kızlarr nihayet gelebilidimm sabahtan kızı hastaneye götürdüm diş için sıra kalmamış oradan göze gittik allahtan bişey çıkmadı çok yorulduk yaa havada soğuk bugün.Herkesler iyidir umarımmm yemekte yok dahaaa

Selam kızlarr nihayet gelebilidimm sabahtan kızı hastaneye götürdüm diş için sıra kalmamış oradan göze gittik allahtan bişey çıkmadı çok yorulduk yaa havada soğuk bugün.Herkesler iyidir umarımmm yemekte yok dahaaa

Hoşgeldin ablacım azıttık yine:27:

çoook geçmiş olsunn :71::71: yemeği boşver hazır söyle :34:

Back
X