• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Bu pargalıda çok yakışıklı okan yalabık yakışmış:78:

ben yakısıklı bulmuyorum o cocugu ama pargalı rolü çooook romantik bakışları falan çok güzel sözleri :69: ben biraz daha baby face ama kirli sakal çocukları seviyorum, yani böyle bebek gibi :52:

ben yakısıklı bulmuyorum o cocugu ama pargalı rolü çooook romantik bakışları falan çok güzel sözleri :69: ben biraz daha baby face ama kirli sakal çocukları seviyorum, yani böyle bebek gibi :52:

Ama ses tonu çok güzel bi de ona zaten romantik roller çok yakışıyo:69:

Ben bebek gibi tipleri sevmem

Aman ne diyorum ya banane:52:

benim eski erkek arkadasım cok yakısıklıydı böyle bebek gibi, koy vitrine izle cinsinden :52:

yok sarısın değildi elifim görmüstü galiba bir ara albümümde resmi vardı:26:

slm lar kızlar:3:

ömür tavugu nasıl yaptın hemn yaz tarifini daha eskiye gidemedim gözüm döndü yanii:78::78:

pazar gunu misafir gelio ne yapayım fikir verin:86::86::86:

slm lar kızlar:3:

ömür tavugu nasıl yaptın hemn yaz tarifini daha eskiye gidemedim gözüm döndü yanii:78::78:

pazar gunu misafir gelio ne yapayım fikir verin:86::86::86:

Slm canım..

Kuşbaşı göğüs, yumurta kırdım galete unu koydum karıştırdım biber domates kısık ateşte pişirdim..

Yemeğe mi gelcekler

Slm canım..

Kuşbaşı göğüs, yumurta kırdım galete unu koydum karıştırdım biber domates kısık ateşte pişirdim..

Yemeğe mi gelcekler

nasıl yani hepsini koyup pişirdin heee kızartmadın yani:27:

öğleden sonraya geçmiş olsuna gelecekler tabi bişeyler yapmam lazım boş olmaz:86:

Back
X