• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Benimki götürürdü eskiden beni maça:31:Şimdi götürmüyo:63:
Öyle bi şey yapamazsın abla 50 bin kişi üstüne çullanır:27:

Bilmiyosundur ofsaytı genelde kadınlar anlamıyo:27: Ben istisna:60::60:

Bizim durum daha vahim anacımm nerde oturcaz o zaman bırak ayrı takılakım diyommm yokkk diyoooo :57:şimdilik cimbom beşiktaş maçına olur diyorrrrr :60: :60:

Yok ablam eşim izin vermez bişey edemez bana:27:
Zırt pırt çıkıyor bana işte günde 2 3 kere ondan sinirleniyorum:19:

İyi aferin eşinee takdir ettim şimdii olması gerekende bu zatennn aradaki dengeyi her zaman kurması çok önemlidirr...
Ne işi varmışşşş ya acaba sıkılıyormu evde seninle vakit geçirmek istiyor olabilirrrr çok taaaaa yüz verme sakınnn salla gitsinnnn

Bizim durum daha vahim anacımm nerde oturcaz o zaman bırak ayrı takılakım diyommm yokkk diyoooo :57:şimdilik cimbom beşiktaş maçına olur diyorrrrr :60: :60:

İyi aferin eşinee takdir ettim şimdii olması gerekende bu zatennn aradaki dengeyi her zaman kurması çok önemlidirr...
Ne işi varmışşşş ya acaba sıkılıyormu evde seninle vakit geçirmek istiyor olabilirrrr çok taaaaa yüz verme sakınnn salla gitsinnnn

Yalnız olmaz abla ya eşin haklı tek başına oturamazsın:96:

Olmaz zaten ya bende olmayacağı için öle diyorum fener tribünğnde ben oturmam oda cimbom tarafına oturmazzzz en güzeliiii evde küfür ederekkkk maçççç seyretmekkk :27: :27:

Küfürde mi ediyosun :27:

Ben maçı da sakin sakin izliyorum o kadar fanatik olmama rağmen:51:

Bu arada ben geldim:37:

Misafirlerim yeni gitti:27: ömür takılarımın nerdeyse hepsini satın aldı gelenler :87:

Back
X