• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Temizliğin sonu yok çok bereketli:27:

çok haklısın hiçbitmiyo bugün işim yok diyecek gün hiç olmuyo kayınvalidem aradı haftasonu gelebilirlermiş pencerelerim pis soğuk ama şöyle bi sileyim dedim anlatmıştım kayınpederim heryere bakar gelince kontrol eder bende laf vermek istemiyorum üf üf :84::84:

çok haklısın hiçbitmiyo bugün işim yok diyecek gün hiç olmuyo kayınvalidem aradı haftasonu gelebilirlermiş pencerelerim pis soğuk ama şöyle bi sileyim dedim anlatmıştım kayınpederim heryere bakar gelince kontrol eder bende laf vermek istemiyorum üf üf :84::84:

Amaaaaaan hiç yakışıyo mu yani kontrol etmek:19:

çok sinir bozucu çok geriliyorum gelecekleri zaman hele bir erkeğe hiç yakışmıyo mutfak dolaplarıma bile ben açıp kapattıkça başını uzatıyo iyice bakıyo ne zaman dönsem biyerlerde gözü delircem niye başkaları gelmiyoki ya :84::84:

çok sinir bozucu çok geriliyorum gelecekleri zaman hele bir erkeğe hiç yakışmıyo mutfak dolaplarıma bile ben açıp kapattıkça başını uzatıyo iyice bakıyo ne zaman dönsem biyerlerde gözü delircem niye başkaları gelmiyoki ya :84::84:

Gelince çok kalıyolar mı?

Ne ayıp ya hastamıdır nedir:19: Kendi evleri nasıl peki çok mu düzenli çok mu temiz? Karısı neler çekiyodur kimbilir

Gelince çok kalıyolar mı?

Ne ayıp ya hastamıdır nedir:19: Kendi evleri nasıl peki çok mu düzenli çok mu temiz? Karısı neler çekiyodur kimbilir

yok Allahtan 2 güne geçmiyo yaani kayınvalidem tertipli sayılır ama öyle aşırı değil kayınvalidemde şikayetçi ama alışmışlar birbirlerine bana tuhaf geliyo biz 4 kızız annemde vardı 5 bayandık evde ev bazen derli toplu olmasa bile babam ne karışırdı ne söylenirdi farkına bile varmazdı akşmadan akşama mesela duşakabinin kapısını bozulmuştu:95: farketmiş banyoda eşime 2 saat söylendi nasıl oldu niye yapmadın diye normal değil yani adam

aslında bana birazda nedeni şöyle gibi geliyo yanlışmı düşünüyorum bilmem biz evlenince kirada oturcaktık ama bize maddi olarak zor olcak diye eşimin babannesinin bir evi varmış oraya kara verdik evde çok eskiydi kayınpederim ev eski diye evi baştan aşağı yaptırmış evin eski halini ben görmedim muhtemelen o kadar para harcadım eve baksınlar diyemi düşünüyo acaba sanki benimle yaşıcak evde eşyalarda :26::26:

Back
X