- 12 Nisan 2008
- 122.538
- 2.965
- 1.073
bi de kendimden o kadar eminim ki bilmem mi tabiki biliyorum diye![]()
evimin yolunu buluyorum ya yeter![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bi de kendimden o kadar eminim ki bilmem mi tabiki biliyorum diye![]()
evimin yolunu buluyorum ya yeter![]()
![]()
Çorba içmeye oraya mı gelcem
çorba yersin
meşhur elif gelin çorbası![]()
![]()
![]()
ben çok unutkanımdır
lisedeyken birgün babannem aradı evde yanlızım bende
elif dedi yarın bilmem kime oturmaya gidicez annene söyle ,istersen yaz bi yere unutma
yok artık dedim o kadar da değil
neyse ertesi gün oldu babannem annemi aradı niye gelmedin diye
annemin tabi haberi yok ,beklendiği gibi unutmuştum ben![]()
babam aradıçok özledim napcam ben böyle sesini duydum artık kendime zor gelirim canım babam kurban olurum ona ben
![]()
Eşim evdeydi az önce gitti..
Eşime söyledim uzun bi süre yüzüme baktıktan sonra tamam git dedi o uzun sürede aklından ne geçti bilmiyorum![]()
Ama tabi ukalalık yapmayı da ihmal etmedi..Tarzı bu napıyım adam ukalaYok ne zaman geleceğimi biliyomuşum eve yok trafik falan anlamazmış geç kalırsam ne olacağını biliyomuşum
![]()
canım sıkıldı yine
yok annemlerin gelmesi de değiştiremedi durumumu ,benim bambaşka değişikliklere ihtiyacım var :97:
![]()
yani güzelim demek istediğim gezmek ,yemek ,içmek ,eğlenmek değil
bu dünyaya bağlıymışısız gibi yaşamak beni bunaltıyor
tanımak ,insanlarla tanışmak ,yaşamak ,öğrenmek herşeyi görmek istiyorum
bi nevi gezgin mi denir nasıl denir
dünyadan elini eteğini çekip ama bi yandan da dünyayı gezerek Allah'ın yaratmış olduğu herşeye şahit olmak
yani sadece para kazanayım ,ev alayım ,araba alayım diye yaşamak istemiyorum
bilmem kendimi anlatabildim mi
deli olduğumu düşünmüyosunuz di mi![]()
Ben ne zaman adet olduğumu kocama sorsam bilir mi acaba![]()
Niye gitmiyosun canım..
Demedimmi dün sana izin çıkacak diyee ömürcümm haydi bakalım buda birgelişme sayılır devamı gelirrrr![]()
![]()
Benimdeee elif gel seninle dünya turu yapakk ne dersinn
Tok düşünmüyorum ben son derece haklısın sende bende olurum bazen çekip gideyim kşmse olmasın isterim yanımda sadece ben olayım yeni yerler göreyim yeni insanlar tanıyayaım işte böyleşeyler
Ömür geçen gün 5-6 gün sonra demiştin hatırla
2 ay önce gitmiştim çok uzak sürekli gidilmiyo canım 800 km keşke biraz yakın olsalar en azından ayda 1 görsem![]()
Abla hiç hatırlayamıyorum takvime bakıyorum hesaplıyorum 5 inde hastalanmışım gibi geliyo..Ama elif benden önceydin diyo..Ben napıyım bi kaç gün sonra test mi yapıyım acaba:44: Ne kadar unutkanım bu unutulur mu ya
İzin verdi abla arkasından da bi sürü konuştu:96:geç kalmamam lazım:18:
geçen ayın 5 inde olmuştumyine regl oldum ben ömür 3 gün oldu:26::26:
babam aradıçok özledim napcam ben böyle sesini duydum artık kendime zor gelirim canım babam kurban olurum ona ben
![]()
2 ay önce gitmiştim çok uzak sürekli gidilmiyo canım 800 km keşke biraz yakın olsalar en azından ayda 1 görsem![]()
Abla hiç hatırlayamıyorum takvime bakıyorum hesaplıyorum 5 inde hastalanmışım gibi geliyo..Ama elif benden önceydin diyo..Ben napıyım bi kaç gün sonra test mi yapıyım acaba:44: Ne kadar unutkanım bu unutulur mu ya
İzin verdi abla arkasından da bi sürü konuştu:96:geç kalmamam lazım:18:
Erken olmuşsun..Ben de öyle erken oluyodum:26:
Sen şanslısın canım en azından sesini duyabiliyorsun babanın ben duyamıyorum maalesefses telleri alındı 3 sene önce ankaraya gittiğim zaman görebiliyorum malesef
Nerede yaşıyor ailen ezgicim :26:
Küçük bir takvime işaretlesen aslında ben öle yapıyorum yoksa akıldan çıkıyor 5. de olduysa olması lazım bekle biraz daha olmassa..
Kaçta dönecen eve erken saat herhalde
Ben yarın dışarı çıkmışken bi test alayım eşimin haberide olmaz..Bi kaç gün bekler yaparım:97:
Sen şanslısın canım en azından sesini duyabiliyorsun babanın ben duyamıyorum maalesefses telleri alındı 3 sene önce ankaraya gittiğim zaman görebiliyorum malesef
:26::26::26: geçmiş olsun doğru söylüyosun handan abla en azından canları sağ haklısın ama işte daha yeniya alışamadım inşallah alışcam
Nerede yaşıyor ailen ezgicim :26:
ben izmirdeyim onlar kayserideler
Küçük bir takvime işaretlesen aslında ben öle yapıyorum yoksa akıldan çıkıyor 5. de olduysa olması lazım bekle biraz daha olmassa..
Kaçta dönecen eve erken saat herhalde
miratech al o iyi diye duymuştum ömür