• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

ben çok unutkanımdır

lisedeyken birgün babannem aradı evde yanlızım bende

elif dedi yarın bilmem kime oturmaya gidicez annene söyle ,istersen yaz bi yere unutma

yok artık dedim o kadar da değil :63:

neyse ertesi gün oldu babannem annemi aradı niye gelmedin diye :27:

annemin tabi haberi yok ,beklendiği gibi unutmuştum ben :60:

çorba yersin

meşhur elif gelin çorbası :60: :60: :60:
Çorba içmeye oraya mı gelcem:63:Kendim yapar içerim bi sürü benzin yakcam:63: Cimrikardelensmili::86:
ben çok unutkanımdır

lisedeyken birgün babannem aradı evde yanlızım bende

elif dedi yarın bilmem kime oturmaya gidicez annene söyle ,istersen yaz bi yere unutma

yok artık dedim o kadar da değil :63:

neyse ertesi gün oldu babannem annemi aradı niye gelmedin diye :27:

annemin tabi haberi yok ,beklendiği gibi unutmuştum ben :60:

:60::60::60::60::60:

Annen bi şey demedi mi:60:

babam aradı :43::43::14::14::14: çok özledim napcam ben böyle sesini duydum artık kendime zor gelirim canım babam kurban olurum ona ben :14::14:

Eşim evdeydi az önce gitti..

Eşime söyledim uzun bi süre yüzüme baktıktan sonra tamam git dedi o uzun sürede aklından ne geçti bilmiyorum:1:

Ama tabi ukalalık yapmayı da ihmal etmedi..Tarzı bu napıyım adam ukala:57: Yok ne zaman geleceğimi biliyomuşum eve yok trafik falan anlamazmış geç kalırsam ne olacağını biliyomuşum:57:

Demedimmi dün sana izin çıkacak diyee ömürcümm haydi bakalım buda birgelişme sayılır devamı gelirrrr :64: :64:

canım sıkıldı yine :1:

yok annemlerin gelmesi de değiştiremedi durumumu ,benim bambaşka değişikliklere ihtiyacım var :97:

Benimdeee elif gel seninle dünya turu yapakk ne dersinn :10:

:9: :9:

yani güzelim demek istediğim gezmek ,yemek ,içmek ,eğlenmek değil

bu dünyaya bağlıymışısız gibi yaşamak beni bunaltıyor

tanımak ,insanlarla tanışmak ,yaşamak ,öğrenmek herşeyi görmek istiyorum

bi nevi gezgin mi denir nasıl denir

dünyadan elini eteğini çekip ama bi yandan da dünyayı gezerek Allah'ın yaratmış olduğu herşeye şahit olmak

yani sadece para kazanayım ,ev alayım ,araba alayım diye yaşamak istemiyorum

bilmem kendimi anlatabildim mi :1:

deli olduğumu düşünmüyosunuz di mi :27:

Tok düşünmüyorum ben son derece haklısın sende bende olurum bazen çekip gideyim kşmse olmasın isterim yanımda sadece ben olayım yeni yerler göreyim yeni insanlar tanıyayaım işte böyleşeyler

Ben ne zaman adet olduğumu kocama sorsam bilir mi acaba:27::60::60::60:

Ömür geçen gün 5-6 gün sonra demiştin hatırla

Demedimmi dün sana izin çıkacak diyee ömürcümm haydi bakalım buda birgelişme sayılır devamı gelirrrr :64: :64:

Benimdeee elif gel seninle dünya turu yapakk ne dersinn :10:

Tok düşünmüyorum ben son derece haklısın sende bende olurum bazen çekip gideyim kşmse olmasın isterim yanımda sadece ben olayım yeni yerler göreyim yeni insanlar tanıyayaım işte böyleşeyler

Ömür geçen gün 5-6 gün sonra demiştin hatırla

Abla hiç hatırlayamıyorum takvime bakıyorum hesaplıyorum 5 inde hastalanmışım gibi geliyo..Ama elif benden önceydin diyo..Ben napıyım bi kaç gün sonra test mi yapıyım acaba:44: Ne kadar unutkanım bu unutulur mu ya:57:

İzin verdi abla arkasından da bi sürü konuştu:96:geç kalmamam lazım:18:

Abla hiç hatırlayamıyorum takvime bakıyorum hesaplıyorum 5 inde hastalanmışım gibi geliyo..Ama elif benden önceydin diyo..Ben napıyım bi kaç gün sonra test mi yapıyım acaba:44: Ne kadar unutkanım bu unutulur mu ya:57:

geçen ayın 5 inde olmuştumyine regl oldum ben ömür 3 gün oldu:26::26:

Ben yarın dışarı çıkmışken bi test alayım eşimin haberide olmaz..Bi kaç gün bekler yaparım:97:

babam aradı :43::43::14::14::14: çok özledim napcam ben böyle sesini duydum artık kendime zor gelirim canım babam kurban olurum ona ben :14::14:

Sen şanslısın canım en azından sesini duyabiliyorsun babanın ben duyamıyorum maalesef :59: ses telleri alındı 3 sene önce ankaraya gittiğim zaman görebiliyorum malesef

2 ay önce gitmiştim çok uzak sürekli gidilmiyo canım 800 km keşke biraz yakın olsalar en azından ayda 1 görsem :43:

Nerede yaşıyor ailen ezgicim :26:

Küçük bir takvime işaretlesen aslında ben öle yapıyorum yoksa akıldan çıkıyor 5. de olduysa olması lazım bekle biraz daha olmassa..

Kaçta dönecen eve erken saat herhalde

Sen şanslısın canım en azından sesini duyabiliyorsun babanın ben duyamıyorum maalesef :59: ses telleri alındı 3 sene önce ankaraya gittiğim zaman görebiliyorum malesef

Küçük bir takvime işaretlesen aslında ben öle yapıyorum yoksa akıldan çıkıyor 5. de olduysa olması lazım bekle biraz daha olmassa..

Ses tellerimi alındı:26:Geçmiş olsun abla..

4 buçuk diyo abla..Bunu 5 dk bile geçiremem anında sinirlenir..:18:

Ben yarın dışarı çıkmışken bi test alayım eşimin haberide olmaz..Bi kaç gün bekler yaparım:97:

:27::27::27: miratech al o iyi diye duymuştum ömür

:26::26::26: geçmiş olsun doğru söylüyosun handan abla en azından canları sağ haklısın ama işte daha yeniya alışamadım inşallah alışcam :43::43:

ben izmirdeyim onlar kayserideler

ablacım hadi kaçak gidek bi dünya turu yapak :27: :1:

cimri ömür çorba yemeğe değil beni görmeye geliyon :63:

özlemcim geçen ay 5indeyse bu ay 2sinde olma normal ,benimde geçen ay 6sıydı bu ay 3.de oldum

Back
X