• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

benim elbisemin bir tanesi de baya açıktı neyseki eşim ses çıkarmadı

bizim kınalar bi de yorucu oluyo 4 elbise değiştirmiştim :27:

:53::53::53::53:

Olsun başka zaman yaparız bizde:61:
[/B

Ben iki tane giydim bazılarının adetleri öyle oluyor:61:
Arnavutların adetlerini hiç sevmiyorum ne fena:19:

Ben olsam hayatta yollamazdım yada gider güneşlenirdim :1:

eşin neresinden arnavutun?:26:

bende eşimi yollamadım akşam üzeri kimse yokken 1 saatliğine gidip hemen gelirdi:27:

insan balayında kafa dinlemek ister mi diyim o zaman :60:

bana kalsa adamı işe bile göndermicektim :60: :60:
İster ister:27:
Biraz uzak kalmak iyidir:27:
biz balayı yapmadık ama evlendikten 3 gün sonra adet oldum :1: zaten ilk 2 günde kayınpederim bizdeydi :60:

Yani dünürüm insan bi otele gider ya insan o gün evlenmiş bi çiftin evinde kalır mı? Benim eşim olsa var ya babası falan dinlemez sokmazdı eve:60::60::60:

insan balayında kafa dinlemek ister mi diyim o zaman :60:

bana kalsa adamı işe bile göndermicektim :60: :60:

İşe bile yollamayacak adamı:23::23::94::60:

Niye şanssız bence çok şanslılar:60::60::60:

:60::60::60::60:

biz balayı yapmadık ama evlendikten 3 gün sonra adet oldum :1: zaten ilk 2 günde kayınpederim bizdeydi :60:

Neden sizdeydi:53::53:

:53::53::53::53:

eşin neresinden arnavutun?:26:

bende eşimi yollamadım akşam üzeri kimse yokken 1 saatliğine gidip hemen gelirdi:27:

Eşim arnavut değil canım tanıdğım arnavutlar var ondan dedim ben öyle adetlere uyacak insan değilim:1:

İster ister:27:
Biraz uzak kalmak iyidir:27:

Yani dünürüm insan bi otele gider ya insan o gün evlenmiş bi çiftin evinde kalır mı? Benim eşim olsa var ya babası falan dinlemez sokmazdı eve:60::60::60:

güzelim anlatmıştım ya sana herşey karambole oldu bizim hiç düşünemedik ki ,sonradan aklımıza geliyor kayınpederimi annemlerde bıraksaydık diye

hiç bişeyi planlayarak yapmadık ki ,sabahın 5inde izmiri tanımayan doğru düzgün türkçe konuşamayan bir adam nerden bulsun zaten oteli

güzelim anlatmıştım ya sana herşey karambole oldu bizim hiç düşünemedik ki ,sonradan aklımıza geliyor kayınpederimi annemlerde bıraksaydık diye

hiç bişeyi planlayarak yapmadık ki ,sabahın 5inde izmiri tanımayan doğru düzgün türkçe konuşamayan bir adam nerden bulsun zaten oteli

Kendisinin düşünüp oğluna söylemesi lazımdı..O zaman eşin yerleştirirdi size yakın bi otele onu..Onu demek istedim yani..Gerçi sizin için farketmedi dimi:60::60::60:

Benim canımda tatlı istiyo..Eşimi aradım sipariş verdim bana gıcıklık mı yapıyosun ömür diyo..Testi gördü ya bugün:60::60::60:

:60::60:Tembel sipariş edeceğine kalk yap:60::60:

ekşınlı oluyo :60:

ne var yarın

Belli değil kıyma kavurabilirm yada köfte ama ymeğe göre yapmıcam ya tatlı yapasım var hem ama ne yapsam acep ravaklı değil ama

Back
X