biz bodruma gittik 2 ay kaldık![]()
vay be bu sana bir ömür yeter sanırım yarasın canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biz bodruma gittik 2 ay kaldık![]()
en şansızlar balayında regl olanlar sanırım bende balayına gidemedim 9 ay sonra kızım oldu balayı hayal oldu
benim elbisemin bir tanesi de baya açıktı neyseki eşim ses çıkarmadı
bizim kınalar bi de yorucu oluyo 4 elbise değiştirmiştim![]()
Olsun başka zaman yaparız bizde
[/B
Ben iki tane giydim bazılarının adetleri öyle oluyor
Arnavutların adetlerini hiç sevmiyorum ne fena![]()
Ben olsam hayatta yollamazdım yada gider güneşlenirdim![]()
İster isterinsan balayında kafa dinlemek ister mi diyim o zaman
bana kalsa adamı işe bile göndermicektim![]()
![]()
biz balayı yapmadık ama evlendikten 3 gün sonra adet oldumzaten ilk 2 günde kayınpederim bizdeydi
![]()
insan balayında kafa dinlemek ister mi diyim o zaman
bana kalsa adamı işe bile göndermicektim![]()
![]()
Niye şanssız bence çok şanslılar![]()
biz balayı yapmadık ama evlendikten 3 gün sonra adet oldumzaten ilk 2 günde kayınpederim bizdeydi
![]()
eşin neresinden arnavutun?:26:
bende eşimi yollamadım akşam üzeri kimse yokken 1 saatliğine gidip hemen gelirdi![]()
İster ister
Biraz uzak kalmak iyidir![]()
Yani dünürüm insan bi otele gider ya insan o gün evlenmiş bi çiftin evinde kalır mı? Benim eşim olsa var ya babası falan dinlemez sokmazdı eve![]()
güzelim anlatmıştım ya sana herşey karambole oldu bizim hiç düşünemedik ki ,sonradan aklımıza geliyor kayınpederimi annemlerde bıraksaydık diye
hiç bişeyi planlayarak yapmadık ki ,sabahın 5inde izmiri tanımayan doğru düzgün türkçe konuşamayan bir adam nerden bulsun zaten oteli
Kendisinin düşünüp oğluna söylemesi lazımdı..O zaman eşin yerleştirirdi size yakın bi otele onu..Onu demek istedim yani..Gerçi sizin için farketmedi dimi![]()
o bizden çok daha fazla rahatsız oldu zaten
farketmedi![]()
![]()
![]()
Boşver o zamanBu erkekleri hiç bi şey durduramıyo
![]()
Canım tatlı istiyor yarına ne tatlısı yapsam ki acaba:26::26:
ben kaçıyorum kızçeler öptüm sizi :80:![]()
Boşver o zamanBu erkekleri hiç bi şey durduramıyo
![]()
Canım tatlı istiyor yarına ne tatlısı yapsam ki acaba:26::26:
Benim canımda tatlı istiyo..Eşimi aradım sipariş verdim bana gıcıklık mı yapıyosun ömür diyo..Testi gördü ya bugün![]()
Benim canımda tatlı istiyo..Eşimi aradım sipariş verdim bana gıcıklık mı yapıyosun ömür diyo..Testi gördü ya bugün![]()
ekşınlı oluyo![]()
ne var yarın