• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Mesela gece yatarken tekme at dersin deli yatıyorum hayatım hiç farkında değilim:60:

Hırsını alır işte ne güzellllll :62: :62:

Ben zaten deli yatarım öyle:78: Bi kere bağlıycam seni demişti:60::60:

Ömürcümmm seni bağlasada sen tekmele canım vazgeçme sakınnn :57: benm bile yataktan düşmüşlüğm vardır deli yatarım bende

pilav yapcam pirinci sıcak suyla ısladım hep yapışmış :37::37:

Suyu çok mu sıcak koydun ondan olmuştur ben hiç ıslatmam kavyrarak yapıyorum plavı

Hırsını alır işte ne güzellllll :62: :62:

Ömürcümmm seni bağlasada sen tekmele canım vazgeçme sakınnn :57: benm bile yataktan düşmüşlüğm vardır deli yatarım bende

Suyu çok mu sıcak koydun ondan olmuştur ben hiç ıslatmam kavyrarak yapıyorum plavı

Tekme tokat gireyim abla en iyisi:27:rüya gördüm derim:27:

ben gidiyorum eve ,daye hatunla nigar kalfaya söyliyim halvete hazırlasınlar beni :60: :60:

güle güleeee bakalımmm :58: iyi halvetlettt sultanım tak yüzüğünğde parmağına unutma sülmanım diyeeeee salınnnnn :92: :94: :74:

Tekme tokat gireyim abla en iyisi:27:rüya gördüm derim:27:

Bencede sorarsada rüya gördüm hatırlamıyom dersin :27: :57: :27:

:44::44::44: sıcak oldu galiba bayaa :44: hep soğuk koyardım neyse bidaha bende ıslatmadan yapayım :26::26:

Sudan olmuştur öyle bende denedim ıslayarak yapayım diye olmadı kavurma daha güzel oluyor sankiiii

hadi bakalım karşılayın sülümanlarınızı benim daha gelmez 8 gibi anca bende süsleneyim azcık utandım ortalamayı bayaa düşürmüşüm :37: :60::60:

hadi bakalım karşılayın sülümanlarınızı benim daha gelmez 8 gibi anca bende süsleneyim azcık utandım ortalamayı bayaa düşürmüşüm :37: :60::60:

:60::60::60::60:

Ben doğum gününden geldiğim gibi oturuyorum süslüyüm sülümanımı bekliyorum büyük bi heyecanla:52::60::60::60:

Back
X