- 12 Nisan 2008
- 122.538
- 2.965
- 1.073
pilav yapcam pirinci sıcak suyla ısladım hep yapışmış![]()
Ben pirinci ıslatmadan yapıyorum kavurarak..Pilavım çok güzel olur..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mesela gece yatarken tekme at dersin deli yatıyorum hayatım hiç farkında değilim![]()
Ben zaten deli yatarım öyle:78: Bi kere bağlıycam seni demişti![]()
Hırsını alır işte ne güzellllll![]()
![]()
Ömürcümmm seni bağlasada sen tekmele canım vazgeçme sakınnnbenm bile yataktan düşmüşlüğm vardır deli yatarım bende
Suyu çok mu sıcak koydun ondan olmuştur ben hiç ıslatmam kavyrarak yapıyorum plavı
Ben pirinci ıslatmadan yapıyorum kavurarak..Pilavım çok güzel olur..![]()
Suyu çok mu sıcak koydun ondan olmuştur ben hiç ıslatmam kavyrarak yapıyorum plavı
ben gidiyorum eve ,daye hatunla nigar kalfaya söyliyim halvete hazırlasınlar beni![]()
![]()
Ben zaten deli yatarım öyle:78: Bi kere bağlıycam seni demişti![]()
ıslatmadan yapıca ölçüsü nasıl oluyo bire ikimi kızlar yine bire bir buçukmu :44:
ıslatmadan yapıca ölçüsü nasıl oluyo bire ikimi kızlar yine bire bir buçukmu :44:
ben gidiyorum eve ,daye hatunla nigar kalfaya söyliyim halvete hazırlasınlar beni![]()
![]()
Tekme tokat gireyim abla en iyisirüya gördüm derim
![]()
:44::44::44: sıcak oldu galiba bayaa :44: hep soğuk koyardım neyse bidaha bende ıslatmadan yapayım :26::26:
Benimki de geliyomuş:18::82::84::96:
güle güleeee bakalımmmiyi halvetlettt sultanım tak yüzüğünğde parmağına unutma sülmanım diyeeeee salınnnnn :92: :94:
![]()
1e 1,5 oluyor ama iddiam yoktur![]()
Benimki de geliyomuş:18::82::84::96:
Ne kadar sevinmişim geliyo diye![]()
Çok karışığım
ömür sevindinmi,üzüldünmü,korktunmu,heyecanlandınmı şimdi![]()
ne büyük mutluluk![]()
ben gidemedim hala![]()
hadi bakalım karşılayın sülümanlarınızı benim daha gelmez 8 gibi anca bende süsleneyim azcık utandım ortalamayı bayaa düşürmüşüm![]()
![]()
Ben doğum gününden geldiğim gibi oturuyorum süslüyüm sülümanımı bekliyorum büyük bi heyecanla![]()