Eski dostlar hep beraber elele verelim

oy gurbet ablam..
arkadaşı tebrik ediyorum da..
bu kürleri de okadar çok yapan kişiler var ki.. Rabbim ol demeyince olmuyor işte..
tabi denemekte fayda var da.. sağlıklı olduktan sonra acep bunlara gerek var mıdır ki?
kaş yapim derken göz çıkarmak ta var..

bu arada adetım ıkı gun geçmiş oluyor şimdi benim..
kanı ancak pazartesı verırım
gözümün hastane göresi yok canlarım haftanın 5 gunu orda old. için

yabancı hastanede ugrasmak da istemıyorum bugun

işyerımde yaptırırım p. tesi Allah nasip ederse

Son düzenleme:

hadi bakalım :) evet hastanede çalışırken başka yerde yaptırmak ta mantıklı değil de.. çatlıyoruz meraktan işte :) ama sabır.. sabır.. bukadar sabretmişken 2 gün daha sabredersin..
:nazar::nazar::nazar:
bu arada 4 yaşındaki yeğenimin bebek duasına bayıldım :1: eltim doğum yaptıktan sonra kıskançlıkları başladı.. annesine de sipariş veriyor hemen kardeş istiyormuş
Allahım noluy, anneme babama dert veyme..
Allahım noluy bana kaydeş vey, ben annemi hiç üzmicem, ablamı da üzmicem..
Kaydeşime çok güzel bakıcam.. (bişiyler daha vardı da unuttum)
Amin
:) çok şirindi ama görmeniz lazım..

oy gurbet ablam..
arkadaşı tebrik ediyorum da..
bu kürleri de okadar çok yapan kişiler var ki.. Rabbim ol demeyince olmuyor işte..
tabi denemekte fayda var da.. sağlıklı olduktan sonra acep bunlara gerek var mıdır ki?
kaş yapim derken göz çıkarmak ta var..
canim ya sogan kurunu denedim adetim duzensizdi 28 gunde ve 5 gun surdu canim tabi ki duzenli olanlar neden yapsinki
simdide biliyorsun eylulden bu yna denyordum olmuyordu tesaduf eseri oldu onuda kabettim sim di ise incir kurunu yapiyorum kolay kalaiym hamile ins cörek otunuda yapicam kismetse

hadi inaşallah meleğin gelmiştir medicim
hamile olmasına en çok sevineceğim dostlardan birisin
bu topiğe ilk geldiğimde benimle en çok ilgilenen sendin senin yerin ayrıdır bende
hatırlarsan benim rahatsızlığımı oradaki doktorlara bile sormuştun içimi rahatlatmıştın :69:

hadi inaşallah meleğin gelmiştir medicim
hamile olmasına en çok sevineceğim dostlardan birisin
bu topiğe ilk geldiğimde benimle en çok ilgilenen sendin senin yerin ayrıdır bende
hatırlarsan benim rahatsızlığımı oradaki doktorlara bile sormuştun içimi rahatlatmıştın :69:

hepininz kendınızınmişcesinmde sevınecegınızden eminim canlarım biz burda birbirimize cok baglandık allahın ıznıyle de ayrılmayacagız

canim ya sogan kurunu denedim adetim duzensizdi 28 gunde ve 5 gun surdu canim tabi ki duzenli olanlar neden yapsinki
simdide biliyorsun eylulden bu yna denyordum olmuyordu tesaduf eseri oldu onuda kabettim sim di ise incir kurunu yapiyorum kolay kalaiym hamile ins cörek otunuda yapicam kismetse

tabi ki ablam bir düzensizlik varsa dedim zaten..
bak erce ablamın da eltisi bağlı tüplerle bile hamile kaldıydı hatun.. mucizeler de oluyor.. böyle haberleri duyunca da.. normal olan bir bayan acaba benim kusurum eksiğim nedir diye kendi kendini yemeye başlıyor...
dilerim ki isteyen herkes artık bebişine kavuşur.. beklemek gerçekten çok büyük bir sınav..
benimde adet düzensizdi.. sadece doktora gittim 3 ay ilaç kullandım.. artık ondan mı oldu bilmiyorum..
ama maydanoz suyu falan da yapmıştım..
ama en çok ta neye bağlıyorum..
benim adetim bittiği 6. gün duşumu aldım.. sonra o sıralar bıdık için yasin okuyorduk.. birkaç okuduktan sonra kendim için de meryem suresini okudum.. ve yattım..
o gece de perşembeyi cumaya bağlayan gecedi, eşimle de belki adet dahil 2-3 haftadır birlikte olmamıştı.. o gece olan oldu gibime geliyor.. bebeğim şu anda 10 gün falan önden gidiyor gelişimi.. bunu da erken yumurtlamış olma ihtimaline bağlıyorum..
7 ay beklemeden sonra oldu işte.. daha uzun süre bekleyenlere versin Rabbim.. .
ay nekadar çok konuştum yineee

bak erce ablamın da eltisi bağlı tüplerle bile hamile kaldıydı hatun.. mucizeler de oluyor.. böyle haberleri duyunca da.. normal olan bir bayan acaba benim kusurum eksiğim nedir diye kendi kendini yemeye başlıyor...
dilerim ki isteyen herkes artık bebişine kavuşur.. beklemek gerçekten çok büyük bir sınav..
benimde adet düzensizdi.. sadece doktora gittim 3 ay ilaç kullandım.. artık ondan mı oldu bilmiyorum..
benim adetim bittiği 6. gün duşumu aldım.. sonra o sıralar bıdık için yasin okuyorduk.. birkaç okuduktan sonra kendim için de meryem suresini okudum.. ve yattım..
o gece de perşembeyi cumaya bağlayan gecedi, eşimle de belki adet dahil 2-3 haftadır birlikte olmamıştı.. o gece olan oldu gibime geliyor.. bebeğim şu anda 10 gün falan önden gidiyor gelişimi.. bunu da erken yumurtlamış olma ihtimaline bağlıyorum..
ole gizelim yaa Allahim min mucizesi iste ol dedimi oluyor ne olursa olsunnnn

eltimden her an bi bomba daha bekliyorum koprina :1::1:
şaka bi yane rabbim verdikten sonra her şey boş
benim kuzenin eşide ikinciyi çok istiyo eşi istemiyo kandıramıyoda kocasını ablam yaşım geçmeden bi tane daha doğurcam ama kandıramıyorum napalım derken işi şansada bırakmıyo prezervatifi delmek aklına geliyo bidahaki ay ondanda müjdeyi alırım artık
bizim sülaledeki üçüncü nesiliz biz herkesin ikişer tane çoçuğu var çok şükür

dün akşam patlıcan közledim salata yaptım ve yemekte sadece çorba ve salata yedim dün akşamdan beri çok midem bulanıyo acaba dokundumu ocakta közlemiştim :30::30:

dün akşam patlıcan közledim salata yaptım ve yemekte sadece çorba ve salata yedim dün akşamdan beri çok midem bulanıyo acaba dokundumu ocakta közlemiştim :30::30:

aa, dokunmaması lazım.. bende ya ocakta ya fırında közlerim.. ama sıcaklardan falan olabilir canım.. sahurda yediklerine de bağlı.. ağır bişiy mi yedin acep

eltimden her an bi bomba daha bekliyorum koprina :1::1:
şaka bi yane rabbim verdikten sonra her şey boş
benim kuzenin eşide ikinciyi çok istiyo eşi istemiyo kandıramıyoda kocasını ablam yaşım geçmeden bi tane daha doğurcam ama kandıramıyorum napalım derken işi şansada bırakmıyo prezervatifi delmek aklına geliyo bidahaki ay ondanda müjdeyi alırım artık
bizim sülaledeki üçüncü nesiliz biz herkesin ikişer tane çoçuğu var çok şükür
KIZ KENDINE ASILAMA YAPSIN siringayla prezervatifin icindeki spermi siringaya ceksin yatsin ve RAHIM AGZININ ICINE siksin ve ellerini kasiklardan yukari dogru sivazlasin yumurtaillarin oldugu yeri ve yarim saat kalkmasin haatta sabaha kadar uyusun hamile kalir ins:62:

aa, dokunmaması lazım.. bende ya ocakta ya fırında közlerim.. ama sıcaklardan falan olabilir canım.. sahurda yediklerine de bağlı.. ağır bişiy mi yedin acep

ben oruç tatamıyorum canım yaklaşık 6 yıldır felan o yüzden sahurda da yemek yemiyorum
galiba midemi üşüttüm

KIZ KENDINE ASILAMA YAPSIN siringayla prezervatifin icindeki spermi siringaya ceksin yatsin ve RAHIM AGZININ ICINE siksin ve ellerini kasiklardan yukari dogru sivazlasin yumurtaillarin oldugu yeri ve yarim saat kalkmasin haatta sabaha kadar uyusun hamile kalir ins:62:

vayyy güzel fikirmiş hemen arayıp söliyim saol gurbetçim kırk yıl düşünsem bu fikir aklıma gelmezdşi benim :1::1:

ben oruç tatamıyorum canım yaklaşık 6 yıldır felan o yüzden sahurda da yemek yemiyorum
galiba midemi üşüttüm

hmm anladım canım..
acık pencerede uyuyorsan gece ceryan yapmamasına dikkat et.. bu aralarda hava çok değişken olduğundan kolay çarpılıyoruz.. :94::94:

pootiii.. nerdesin canım sen ya..
bir ses ver ara sıra..
elmamdan haber alabildin mi...
bu yazıyı görürsen mutlaka yaz bacım :)

olmaz ki gurbet ablaaa:) normalde nekadar uzun bir pipet kullanılıyor asılamada
ayrıca spermler prezervatifte ölüyo maddeısnde sperm oldurucu var hep:))
deneyen varmı bunu deneyıp de basaran :)

sevgılı arkadaslarım;

ilk defa bukadar sessiz ve sinsice geldi kırmızılar
ama umutlanmakta haklıyım .. göğüslerim bile acımıyo normalde hep acırlardı sanırım ramazanın etkısı su ve tuz dengesı normalden az oluncaödem olmadı vücutta..
bu ay da nasip olmadı kısmetımde yokmuş...
bu bebek çok ınatcı
bı okadar da akıllı
bu dunyaya gelıp ne yapacak ki....

sevgılı arkadaslarım;

ilk defa bukadar sessiz ve sinsice geldi kırmızılar
ama umutlanmakta haklıyım .. göğüslerim bile acımıyo normalde hep acırlardı sanırım ramazanın etkısı su ve tuz dengesı normalden az oluncaödem olmadı vücutta..
bu ay da nasip olmadı kısmetımde yokmuş...
bu bebek çok ınatcı
bı okadar da akıllı
bu dunyaya gelıp ne yapacak ki....

bu saatte yazdığını görünce anlamıştım :(
kısmet değilmiş kuzum ya napalım
ben kurban için ümitliyim senden :)
bilirsin içime doğan çıkar ;)

Back
X