Eski dostlar hep beraber elele verelim

Yaaaaaaaaaaa neden kımsecıkler yokk

yetiştimm kuzu :)
Rabbim güzel bir bebiş kondurmuştur göbişine inş.
benim içimden geçen bu ay olmasa bile eylülde olacakmış gibi.. ama inş bu ay tutmuş olur da sende stresten kurtulursun.. beklemek bile yıpratıyor insanı..
eşini bilmiyorum ama inş sana benzer bebikon.. kıvır kıvır saçları :) kara biber.. oy oy ..

yetiştimm kuzu :)
Rabbim güzel bir bebiş kondurmuştur göbişine inş.
benim içimden geçen bu ay olmasa bile eylülde olacakmış gibi.. ama inş bu ay tutmuş olur da sende stresten kurtulursun.. beklemek bile yıpratıyor insanı..
eşini bilmiyorum ama inş sana benzer bebikon.. kıvır kıvır saçları :) kara biber.. oy oy ..

insan hastanede calısınca da kendısını durdurması zor oluyo ama orucluyum allkahtan kan veremem :)
en azındannegatıf cıkarsa umutlanmam yoluma bakarım

ALlah hayra cıkarsın ama bugun akıntım baslaması lazımdı başlamadı:) Allahımm neolur baslamasın gebelık baslasın neolur yaaaaaaaaa

cerenime ramazan ayında hamile kalmıştım
bende ramazan ayında doğmuşum hatta o zamanlar bekar olan halam kız arkadaşlarını iftara çağırmış annemler yemek hazırlarken benim suyum gelmiş tabiki iftar iptal olmuş bazen halam bana takılır bi gün daha duramadın yerinde arkadaşlarımı kıskandın dimi der bu arada halam benim en yakın arkadaşımdır :69::

cerenime ramazan ayında hamile kalmıştım
bende ramazan ayında doğmuşum hatta o zamanlar bekar olan halam kız arkadaşlarını iftara çağırmış annemler yemek hazırlarken benim suyum gelmiş tabiki iftar iptal olmuş bazen halam bana takılır bi gün daha duramadın yerinde arkadaşlarımı kıskandın dimi der bu arada halam benim en yakın arkadaşımdır :69::

ay ne guzel :):):)
ramazandacok mubarek bır ay onun sevıncı paha bıcıleeez hıcbıseyle kıyaslanamaz yaaa
ınsallah bana da bu ay hurmetıne ıkram eder Allahım hayırlısından cnm ya :)

üff sohbete katılamadım.. çat kapı kaynanam geldi nerden estiyse.. görümcem iftara çağırmış kadın bana geliyor..
o değilde artık ayrı evin insanısın.. gelirken bir haber ver ama dimi.. temizlikçidir diye açmayacaktım .. atlet kısa şort geziyodum evde.. hemen tunik geçirdim üstüme kapı ikinciye çalınca.. bi baktım.. kaynanaaaa :52::52::52: şimdi de illa sende gel diyo.. gidicem görümceme zaten de.. akşama kadar okadar çeneyi nasıl kaldıracak başım... şimdi de komşuya indi.. aralarında bir ottan b.ktan tartışma olmuş..
kadın kayınımın düğününde para takmışta.. kaynanam onun kızının düğününde takmamış falan diye.. ayol düğün yapılamadı ki kızın kayın pederi vefat etti cenazede mi para taksaydı kaynana.. ilk defa kaynanama hak veriyorum..
şimdi de gitti parayı kıza verecek.. ama kadın kendi almak istiyor muş mu ney.. aman arap saçı iyice..
ben kaçar.. öper hepiciğinizi

medicim.. ben kırmızılara söyledim gelmesinler diye :) orda bebiş olcak siz karışmayın didim.. laf dinlerler inş.. :21::21::16::16::16::34::34:

insan hastanede calısınca da kendısını durdurması zor oluyo ama orucluyum allkahtan kan veremem :)
en azındannegatıf cıkarsa umutlanmam yoluma bakarım

ALlah hayra cıkarsın ama bugun akıntım baslaması lazımdı başlamadı:) Allahımm neolur baslamasın gebelık baslasın neolur yaaaaaaaaa
ayyy supersin be guzelim hadi goreyim seni bana bir yiyen dogur oh oh masallahhhh

GUNAYDIN HERKESE KIZLAR
sabah test yaptım negatif çıktı (idrar)

ama hala adet olmadım
duru bıldırır rapordur
ve ne gıcık bır durumdur
mamoşlar şiş diiil hala karnımda normal

GUNAYDIN HERKESE KIZLAR

ama hala adet olmadım
duru bıldırır rapordur
ve ne gıcık bır durumdur

bekleyelim güzelim... inşallah gelmezler kırmızılar.. hem idrar testi için de belkide daha erkendir.. keşke iftardan sonra kana falan baktırsan.. ama yine de bekleyiver yarını..

medinin güzel haberine kadar totem yapmıştım ama bunu yazmadan edemicem

Diyanet.gov.tr'den alıntıdır.

Kan aldırmak orucu bozmaz. Nitekim Hz. Peygamber ihramlı iken ve oruçlu
bulundugu sırada kan aldırmıstır ( Buharî, Tıb,11, Sayd, 11, Savm, 22). Ayrıca Hz.
Peygamber :"Üç sey vardır orucu bozmaz: Kan aldırmak, kusmak, ihtilam olmak.''
(Tirmizi, Savm, 24 ) buyurmustur.

GUNAYDIN HERKESE KIZLAR

ama hala adet olmadım
duru bıldırır rapordur
ve ne gıcık bır durumdur

medicik idrarda çıkmayabilir canım hemen
dua ediyorum senin için inşallah rabbim dualarımızı kabul edecek
sana bir bayram şekeri gönderip hayatınızı tatlandıracak :29:

GUNAYDIN HERKESE KIZLAR

ama hala adet olmadım
duru bıldırır rapordur
ve ne gıcık bır durumdur

medii geç yumurtlamışsındır belki canım ondan çıkmamıştır idrarda:26: tahmini ovulasyon gününden sonra da çalışma olmuş muydu eğer olduysa hala ümit var demektir:16: güzel haberlerini heyecanla bekliyorum canım :29:

bulundugu sırada kan aldırmıstır ( Buharî, Tıb,11, Sayd, 11, Savm, 22). Ayrıca Hz.

hımm güzel haber.. benim çevrede de hep oruçluyken hastaneye gitmiyorlar nedense.. doktor kan isticek falan diye.. gözlerine sokmam lazım bu bilgiyi kesinlikle..
bilgilendirdiğin için teşekkürler :) akıllı bıdık seni :)

Teşekkür ederim canım. Ben 9 ay içinde 4 defa doktora gittim. Kasım ayında gittim herşeyin normal dedi. Sonra Ocak ayından itibaren çalışmalara başladık. Şubat ayında başka doktora gittim o da herşey normal denemeye devam dedi. Haziran ayına kadar denemeye devam ettik bu arada ben her ay idrarla yumurtlama takibi yapıyordum ve yumurtlamıyordum. Haziranda başka doktora gittik. Bu arada adetim çok düzensizdi ve doktor polikistik oversin dedi.
Anlam veremedim çünkü yakın zamanda 2 ayrı profesöre gitmiştim onlar hiç böyle birşeyden bahsetmemişlerdi. Sonra bu doktor kan tahlili istedi sonuçlarıyla gel tedaviye başlayalım dedi ben aldım sonuçlarımı ama tedaviye gitmedim. Önce şu meşhur kürleri deniycem olmazsa tedavi olurum dedim. Önce soğan kürünü yaptım ve soğan kürünü tamamladığım gün hamile bir arkadaşım doktora gidiyordu bende onunla gidecektim gitmişken bir de bu doktor görsün dedim ben de göründüm ve doktor sen polikistik over değilsin gayet temiz görünüyo dedi. Sanırım soğan kürü sayesinde kistlerden kurtulmuştum.

Şimdi tarifi veriyorum inşallah işe yarar ben de burada arkadaşlardan öğrenip yapmıştım :)
Adetin bittiği gün sabah akşam soğan suyu içiyosun. 1 adet soğanı soyup 6ya böldükten sonra 2 bardak suda 5 dk kaynatıp ılıyınca aç karnına içiyorsun sonra akşam aynı şekillde tekrar yeni bir soganla yapıp yine aç karnına içiyorsun. 10 gün boyunca bunu yapıyosun ve bu 10 gün boyunca akıntın oluyor devamlı bu temizlik için yapılıyormuş. Yumurtalıklarını temizliyor. Ben bunu yaptım üstüne regl oldum reglim erken geldi.
Reglimin 2. günü bal çörek otu tarçın karışımına başladım bu da yumurtlamayı sağlıyor. 1 çorba kaşığı petek balına 1 çorba kaşığı çörek otunu havanda iyice ezip koyuyosun ama ezer ezmez koymalısın bala o şekilde karışması gerekiyormuş. içine 2 çay kaşığı da tarçın koyup iyice karıştırıyorsun bu karışımı sabah aç karnına ve akşam yatmadan önce 1 tatlı kaşığı yiyorsun.Yerken çörek otları ağızda iyice öğütülecek. Bitince yeni karışım yapıp devam ediyorsun. Toplam 12 gün yapacaksın bunu. ..ben bu karışımı yemeye başladıktan sonra 13. gün yumurtladım. Bu arada bu karışımı yerken eşime de 1 hafta keçiboynuzu tozunu kaynatıp içirdim sabah akşam içti. Bu da sperm kalitesini arttırıyor ve sayısını 2 katına çıkartıyormuş.
alintidir..... 10 haftalik hamile arkadasimiz

yaaa ben kusmak bozar dıye bılıyorum canım ramazanın ılk gunu gun boyunca kustum e bozulmustur dımı halıyle.. kan aldırma olayı mantıklı ıhtıam olmayı da nıhat hoca bzmz demişti evet..

medii geç yumurtlamışsındır belki canım ondan çıkmamıştır idrarda:26: tahmini ovulasyon gününden sonra da çalışma olmuş muydu eğer olduysa hala ümit var demektir:16: güzel haberlerini heyecanla bekliyorum canım :29:

evet evet once de sonra da oldu cnm ilişki.. tek bi değişiklik var kaç gundur sürekli idrara cıkmaıhtıyacım oliyy kaydadeger mıktarda olmuyo ama oaz mıktar bıle sıkışmışlık hissi verıyo bana.

Back
X