- Konu Sahibi BeyazOrkidem
arkadaslarım hepınıze cok tsk guzel dılek ıcten dualarınız için. Hepinizi seviyorum cok. içimde farklı bı hıs var bu ay benım RAbbımmm neolur ıkram etsın mutlu haberı vereyım sıze
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaslarım hepınıze cok tsk guzel dılek ıcten dualarınız için. Hepinizi seviyorum cok. içimde farklı bı hıs var bu ay benım RAbbımmm neolur ıkram etsın mutlu haberı vereyım sıze
ay medicim ne güzel şeyler söylüyorsun hadi inşallah güzel haberler ver bize,ne zamandı adet günün kaç günde bir oluyorsun bir belirti var mı
canım bu sefer totem yapacam ama sunu soylıyeyım belırtı fılan yok 29 gunde bır oluyorum yarın 29. gunum çok uykum gelıyo onu da ramazan yorgunluguna verıyorum sabh da erken kakıyorum ya belırtıden saymıyorum
canım hadi bakalım inşallah,cumartesi sabah idrarınla testi yap ve mutlaka yaz buraya,ateşin yüksek mi nasıl vaziyet ateşten anlamıştım ben ilk hamileliğimde
bende neden hiç belirti yok bu normalmı yhaaa
ateşi düzenli ölçemedim güzelim ya .. sadece geçen hafta ölçtüm ama normalden yuksektı olçtüklerim cunku ben genelde sogugumdur. 35.9 fılan bılemedın 36
olçtüklerim 36.6 -7 -8 fılandı sonra 36.6 oldu dedım etkılemıyeyım kendımı bıraktım
gunaydınlar şekerlerrr
ben hala temızım inşallah gelmez ınsallah gelmezzzzzz :):):)
merhaba kızlar sizleri haberdar etmek için geldim bugün doktorumuza gittik 7+3 olmuş bebişim bebişimi gördüm kalbini duydum pıt pıt çok güzeldi allah herkese yaşatsın inşallah....
sebbosh ne güzel bir haber..siz anlattıkça bende heyecanlanıyorum..rabbim bize de duyursun o sesi inş...
Medicimm,valla çok kaptırma sen yine de kendini..rahat bırak düşüncelerini..bende umutluyum senden açıkçası ne zaman bilemem ama bundan sonraki ilk güzel hbr senden olacak gibi geliyo...dualarım senınle cnm...
canım haklısın kaptırdım kendımı ama bosver uzulmeye de alıştık piştik üzülürsek de ıkı gun sonra gecer napalım
cumartesı de olmazsam pazar gunu yapacam bu aksamdan alıcam biidrar testı cnmAynen öyle cnm en fazla regli bitene kadar..Peki ne zzman test yapmayı düşünüyosun cnm?
Aynen öyle cnm en fazla regli bitene kadar..Peki ne zzman test yapmayı düşünüyosun cnm?
pruç& yaşadığın stres de gecikmeyi tetiklemiş olabilir kuzucanım
AMA MÜBAREK GÜN !!!
İNŞALAH O BEBEKTİR YAAAAAAAAAAAAAAAAA