- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #1.161
ahh medim
allah sabir versin, saglik versin
baska diyecek soz bulamiyorum 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kanamam artsa ah parça düşürsem
sımdı bunlara telaslıyım
ada çayı içiyim düşük olsun inşallahhh
kürtajla ugrasmıyım bıde
BEN anne OLDUM.............
slm bacılaaaaaaaaaa 5 ekim saat 8:20 de spinal sezercikle oglumu dünyaya getirdimmmmm
sabah hastaneye gittik çok heyecanlıydım korkuyordum da hemşireler gelip hazırladılar sonra eşimle annemle kardeşimle
vedalaşıp ameliyathaneye indik herkese bişeyler soruyordum korkumdan sonra beni oradaki kadınlar soymaya başladılar
cıpcıbıl kadım orama burama bişiler taktılar kalp atımı tansiyon falan sonra üstümü kapattılar anestezi uzmanı fatih bey geldi
o kadar hafif yaptı ki iğneyi çok şaşırdım korkumdan bildiğim duaları bile unuttum allah allah diye hazırlandım ameliyata
asiye hanım geldi o kadar heyecanlandım ki başım dönmeye midem bulanmaya başladı AFFET BENİ OĞLUM dedim ve
uyutulmayı istedim ama fatih bey oglumdan özür dilediğimi duyunca sakinleştirici yaptı dedim uyumayacakmıyım hayır
bu kadar dayandın oglunu görmelisin dedi üzerimde yapılanları anlayabiliyordum ama hissetmiyordum oglumun içimden çıktıgını
anladım sonra yanımdaki sedyeye koydular aglamaya başladım benim oglummu bu diye gözlerimden yaş geliyor yüzümde kocaman
bir gülücükyanıma getirdiler saçları koyu sarı minnacık yüzüme bakıyor hoşgeldin canım oglum dedim heyecandan öpemedim
sonra beni uyuttular uyandıgımda yüzümde hala o kocamaaaaaaannn gülücük duruyordu odama geldiğimde annem eşim kardeşim
beni bekliyorlardı o kadar mutluydum ki anne OLDUM BEN dedim hiç suratımı somurtmadım hep güldüm hayatımın en en güzel gunu
oglumu kucagıma aldıgım gündü eşime oglumuzu gördünmü çok güzel sana benziyor dedim oda heyecanlıdı lavman yapılmadı
sondayıda spinalden sonra yaptılar hiç bişi anlamadım oglum yanıma getirildi allahım yok böyle bir güzellik dogurdum ama inanamıyordum çok mutluydum çok korktum ama boşaymış herkes telaşlı millet memelerime yapıştı ucu yok sıkalım diye mıncıklaya mıncıklaya bir hal oldular
oglum gögüs ucum yok diye emmedi ama silikon meme ile başladı şimdi maşallah kaptımı memeyi bırakmıyor ama sütüm az geliyor
inşallah çogalacak teyzeleri ben spinalden dogumdan çok korktum ama korkulacak bişey yokmuş...
kızlar be bu ay sogan kürüne basladım 5 gün oldu baslayalı dün kanverengi yogun bi şekilde akıntım gelmiş sanırım iltihap mı attı ne oldu anlayamadım....hiç akıntım olmazdı benim normalde....bakalım ne olacak merak ediyorum....
tafcım coktesekkur ederım Allah hayırlısını versınhepımıze.ahh medimallah sabir versin, saglik versin
baska diyecek soz bulamiyorum
![]()
Balli corekotuyla adacayi ic guzelim bn kurtaj olmadim bunlar cok iyi sokturdu umutlar sonmesin yenide yesersin ins guzelim bnm hepimiz icin gecerli
Canom erotık canom benımmedimmm canım inan çok çok üzüldüm allahım sağlıklı evlat nasip etsin
bunca şeyi içinde saklamışsın ne zamandır dualarım seninle![]()
canom doğum yazını gözyasları içinde okudum çok duygulandım...kendi dogum yaptığım gün aklıma geldi şimdide zaten zeki mürenden annem sarkısını dinliyorum...umarım oğlunla yasadıgın hergünün birbirinden güzel olur....,
,
erce, yiğeninin durumuna sinirledim...işte insanın karsına böyle sorunlu insanlar çıkabilyr herkes çözümcü yaklasmıyor...,
,
medicim tüm dualarım seninle Rabbim senin için hayırlısın versin herzaman, yüzünü güldürsün..
oy balım sen böyle konuştukça içim kıyılıyor..
ama madem öyle olması gerekiyor.. tavsiye de vermek tuhafıma gidiyor.. ama kekik çayı falan adet söktürücü etkisi var.. belki faydası olur..
biraz kokusu tuhaf ama katlanacaksın.. kürtaja gerek kalmaz inş.
şu anda kanaman var yanlış anlamıyorsam dimi?
inşallah ercecim hepımıze saglıklı hayırlı bol rızıklı evlatlar nasıp olur umarım aAlahtanmedicim çook geçmiş olsun
rabbim tekrardan hayırlısını sağlıklısını versin inşallah
teselli edicek tek cümlem şu kendine iyi bak çok yıpratma kendini güzelim
inşallah tekrar olur
sende biliyorsunki arkasından meleğin gelicek tüm kalbimle dua ediyorum canım
aminnn dostum.. Umutlarınızla umutlanıyorum.. dualarınız bana kuvvet verdı sonsuz tesekkur ederım her bırınıze ayrı ayrı.Medicim çokkk geçmiş olsun canım benim.Kendine çoook iyi bak olurmu.Ne diyeceğimi bilemedim.Üzüldüm.Cenabı Allah şifanı versin tez vakitte.Herşey çooooooook güzel olacak canım inşallah. Dualarımdasın inan buna.....
evet az bi kanamam vardı ılk yazdıgımda
sımdı coğaldı çok şükür
ınsallah gerek kalmayacak degerım dusecek cnm
adacayı fılan da ıcmedıgm halde maşallah
normalde kese gorunmeden rahımde progestan verılmesı yanlısmıs nette okudum
çapadakı dr kese gorunmuyo dedı ama 200 mg progestan verdı gunde 3 defa belkı saglıksız ve yanlıs yerde yuvalanan gebelıgı progestan tuttu.. bunyem okadar progestana ragmen lekelenmeyle sınyal vermeyı basardı
Bir kez daha anladım kı Allahın sevgılı kuluyum ben
ya gebelık buyuseydı tüpte
tüpüm patlayıverseydı
ölümcül bi vakaymış dış gebelık
pazartesi akşam kontrolüm var
Rabbım hepımıze bırbırımıze hayırlı haberlerımızı duyurmak nasıp etsın
hımm.. nerden bilesin ki o anda.. bebişi tutmak istemişsin sende.. ama dediğin gibi doktorun hatasından kaynaklanan daha kötü sonuç olmadan kurtulursun bu durumdan..
Allah korusun bitanem, vardır herşeyde bir hayır..
ya ben şimdi düşünüyorum da.. sana bir ara eylülde senden ümitliyim demiştim... ama böyle sonucu hiç aklım almadı..
ben bukadar üzülüyorken senin neler hissettiğini tahmin edebiliyorum..
off.. zor bir durum..
bundan sonra ne yapacaksınız.. eşinin sperminde gelişme oluyor mu? atacağınız sonraki adım ne olacak ?
evettttttttttttt ben geldim,5 ekim ,21.37 de kizim ecrin sena dünyaya geldi3800 gr,51 cm,rabbim hepinize bu duyguyu yasatsin,bir ara resim koyucam vakit bulabilirsem
![]()
evettttttttttttt ben geldim,5 ekim ,21.37 de kizim ecrin sena dünyaya geldi3800 gr,51 cm,rabbim hepinize bu duyguyu yasatsin,bir ara resim koyucam vakit bulabilirsem
![]()
![]()
![]()