Eski dostlar hep beraber elele verelim

canom tebrik ederim seni canim,allah anali babali büyütmek nasip etsin,ömrü uzun bahti acik olsun,bebislerin dogum tarihleri ayni:nazar:

medicalcigim cok gecmis olsun canim,belki inanmayabilirsin ama ben sizin icin cok dua ettim dogum sancisi cekerken,önemli olan hamile kalabilmis olman,rabbim hayirlisini versin

potimmm
yok mu kızımızın fotosu yahuu

bir ara koyucam canim:34:rabbim sanada kolay dogum nasip etsin,dogumum cok zordu,16 saat sanci cektikten sonra kizima kavustum,cok ikinmaktan hemoroitim firladi disina,dikislerim bile bu kadat acimiyo,su an oturmakta bile güclük cekiyorum,gurbet ablaaaaa yokmu önerebilecegin biseylerrr,

Son düzenleme:
bir ara koyucam canim:34:rabbim sanada kolay dogum nasip etsin,dogumum cok zordu,16 saat sanci cektikten sonra kizima kavustum,cok ikinmaktan hemoroitim firladi disina,dikislerim bile bu kadat acimiyo,su an oturmakta bile güclük cekiyorum,gurbet ablaaaaa yokmu önerebilecegin biseylerrr,

aminnnn
cnm bi arkadaşım hemoroit e viks in çok çok ii geldiğini sölemişti
denesen ya bi?

Yavrum cocuklar icin havuza girilen sisme simit varya onu sisir izerine yastik kilifi gecir popon ortasina gelecek sekilde otur dunyalar senin olacak cnm bana dua edecen:)

Cnm sakin hemoroit icin birsey yapma kansere cevirir kulaktan doa seyler yapma druna danis birseyler verir ve kabiz olmama ya bak

Potim canom yavrularim bnm gozumuz aydin Allahim saglicakla buyutmeyi nasip etsin hep beraber o duyguyu kardeslerimozede yasatsin Allahim
Bernurcum bnm eski dostlar im topikteki kardeslerim 1 yil oldu tanisali herbiri birbirinden cici
Medicim senin adina sevindim yavrum akintin baslamis hakkinda hayirlisi olsun cmm hamile kaldin ya sonu gelecwk bebegine kavisaksin ins

Son düzenleme:
canom masallah ogluna da sana da :nazar: hayirlisiyla kavustun yavruna allah bu mutlulugunuzu daim etsin bizlere de bu guzel anlari yasayabilmeyi nasip etsin insallah:29: hayirli ugurlu olsun :16:

ayyyy maşallah canom sanada oğluşunada :nazar::nazar::nazar::nazar:
oğluşunla beraber hayırlı sağlıklı mutlu uzuuuuuuuuunnnnn bi ömür diliyorum :emir_bebek:

canom doğum yazını gözyasları içinde okudum çok duygulandım...kendi dogum yaptığım gün aklıma geldi şimdide zaten zeki mürenden annem sarkısını dinliyorum...umarım oğlunla yasadıgın hergünün birbirinden güzel olur....,
,
erce, yiğeninin durumuna sinirledim...işte insanın karsına böyle sorunlu insanlar çıkabilyr herkes çözümcü yaklasmıyor...,
,
medicim tüm dualarım seninle Rabbim senin için hayırlısın versin herzaman, yüzünü güldürsün..

özgür bebek :nazar::nazar:hoşgelldiiinnn

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Canommm allah sağlıklı sıhhatli büyütmek nasip etsin tebrik ederimm

ayy canom nasıl heyecanla okudum yazını :)) maşaallah özgür bebeğe allah sağlık sıhhat afiyet huzur versin size

canom hayırlı olsun cnm..
rabbim hayırlı bir ömür nasip etsin ailene... öpüyorum özgür bebeğide.:nazar:

evettttttttttttt ben geldim,5 ekim ,21.37 de kizim ecrin sena dünyaya geldi:nazar:3800 gr,51 cm,rabbim hepinize bu duyguyu yasatsin,bir ara resim koyucam vakit bulabilirsem:emir_bebek:

canom tebrik ederim seni canim,allah anali babali büyütmek nasip etsin,ömrü uzun bahti acik olsun,bebislerin dogum tarihleri ayni:nazar:

Potim canom yavrularim bnm gozumuz aydin Allahim saglicakla buyutmeyi nasip etsin hep beraber o duyguyu kardeslerimozede yasatsin Allahim
Bernurcum bnm eski dostlar im topikteki kardeslerim 1 yil oldu tanisali herbiri birbirinden cici
Medicim senin adina sevindim yavrum akintin baslamis hakkinda hayirlisi olsun cmm hamile kaldin ya sonu gelecwk bebegine kavisaksin ins

sağolun kızlar medicim sende sağol allahım hepinize yaşatsın bu guzel duyguyuuu
potimmm hayırlı olsun kuzummmm bebişlerin dogum gunu aynıııı ama benim oglum saat farkıyla buyuk kızını alsakmı oglumaa:1::1::34:

kuzum soğan kürüne adetinin kaçıncı günü başladın ?
onu yaparken dikkat etmek lazım.. çok güçlü bir kür çünkü.. ve de adetin 14-16. gününden sonra yapılmaması gerekiyor diye okumuştum biryerde..
soğandan sonra incir kürüne devam etmeni tavsiye ederim...
hadi bakalım hayırlısı.. inşallah faydasını görürsün..

canım arastırdım adet bittikten sonra 7 .gün baslıyorsun oda adetini yaklasık 13-14. gününe denk geliyor 15 gün kullanmak gerekiyormuş ben 2 ay önce kadın doğum dr na muayene oldugumda rahimde iltihap olmadıgını söylemişti soğan kürünü kullananların sayfasını okudum hiç bir problemi olmayanlar 1-2 ay içinde pco hastası olanlar ise 4-5 ay kullandıktan sonra genelde amile kalmışlar....çok ilginç ben kullanmaya baslayalı 5. gün kahverengi gibi sarı gibi bi akıntım geldi bende sasırdım...aklımda kalmasın bi deneyeyim diye basladım...

evettttttttttttt ben geldim,5 ekim ,21.37 de kizim ecrin sena dünyaya geldi:nazar:3800 gr,51 cm,rabbim hepinize bu duyguyu yasatsin,bir ara resim koyucam vakit bulabilirsem:emir_bebek:

Canomm ve poticim Allah analı babalı büyütsün.Bebişlerinize Allah uzun ve sağlıklı ömürler versin inşallah.:70:

Potim maşallah :nazar:allah bağışlasın yavrunu analı babalı sağlıklı büyütmek nasip etsin inşallah.bu arada benim Sena'ma da adaş olmuş bebişin

Hepinize Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:71:

günaydın canımm

Mrb güzeller,
nasılsınız bakim?
Ben girmeyeli gelişmeler olmuş.
Canom ve Potim Allah analı babalı büyütsün. Hayırlı evlatlar olsunlar inş.
Darısı da başımıza..

oy maşallah tombiş kızımıza... Rabbim sağlık ve huzur içinde büyütmenizi, size hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin..
mis kokulu gıdısından koklarım prensesini..
darısı bu güzel duyguyu tatmak isteyen herkese..

Back
X