Eski dostlar hep beraber elele verelim

iyiyim canım.. şu anda vakummatik gibi yapışık bana oğlum :1:
akşam ilk gaz sancımızı çektik sanırım, perişan oldu kuzum.. galiba sonradan verdiğim mamadan oldu gibi... karnı tok gibiydi ona rağmen 30ml hüpletti.. birde çok hızlı çekiyor biberondan o da rahatsızlık verdi.. mahfetti dün gece bizi..
altını açınca anlıyor ki peşine meme gelecek, azcık oyalanalım başlıyo aranmaya sonra da basıyor yaygarayı..
ve gece uyumayı seviyor... uyandıramadık iki gecedir... sarılık olacak yine diye korkuyorum...
emmeyince de bezi kuru oluyor.. tırsıtıyor bizi sıpaaa

Amn emsin oglusum sicak tut emreyi gaz sancisi gecer biraz bide flatulex var eczanede, gaz icin yemekten once onunda faydasi var
Olmassa onu verirsin

gunaydiiiin :3:
Takvimlerde yepyeni bir yila basladigimiz bu gunun sabahinda bu yilin hepinize hayirli bir yil olmasi, bebek isteyenlere bhayirli bir evlat hamilelere hayirli dogumlar hastalara sifa sevdiklerinden ayri dusenlere de kavusmayi diliyorum. Allah hepinize gonlunuzden geceni nasip etsin insallah, 2012 guzel bir yil olsun hepimiz icin :16: :16:

happy new year kizlarrrr:32:insallah 2012 yili hepinize ugurlu gelir,bebislerinize kavusursunuz,rabbim büyùk yeni yil yeni umutlar getirsin hepinize,güzel bir yil olur insallah hepimiz icin

Son düzenleme:
Ben de herkesin yeni yılını kutlar, mutlulukar dilerim.Herkes gönlünden geçenlere sahip olsun bu yıl inş.Bana da bir bebek nasip olsun 2012 de inş...

Hepinizin yeni yılını kutluyorum yeni yılın neşeli, sağlıklı, mutlu, huzurlu ve bebişli geçmesini diliyorum.

Cnm sen haziran anasi ucan herhalde dimi sende ogrenirsin cinsiyetini az kalmis

canım sorun havada kalmış bebeğimin normal doğum tarihi 17 temmuz ama ultrasona göre önden gidiyor en son 13 temmuz görünüyordu.

Bu arada benim midem bulantım bitmedi kasıklarımda batmalar var ve canım hiçbir şey yemek istemiyor normalmi acaba.

Mutlu yıllar kızlar, hepinize sağlık ve huzur dilerim..
Hamişlere kolay doğumlar.. bebiş isteyenlere Rabbim bu sene göbişlerini boş bırakmasın..
Bebişi kucağında olanlara da bol bol süüüt..

Herşey çok güzel olacakkk:21:

koprfina cok tebrık ederım caım Allah hayırlı omur nasıp etsın. DoğuM MAceralarını okudum alemsın yıne gelenegı bozmayıp uzun uzun yazmıssın valla :)

koprfina cok tebrık ederım caım Allah hayırlı omur nasıp etsın. DoğuM MAceralarını okudum alemsın yıne gelenegı bozmayıp uzun uzun yazmıssın valla :)

sağol medim :) özümü bozmayım dedim :1:
inşallah bu sene sende böyle uzun güzel bir hikaye yazarsın balım.. :16::16:

Amn emsin oglusum sicak tut emreyi gaz sancisi gecer biraz bide flatulex var eczanede, gaz icin yemekten once onunda faydasi var
Olmassa onu verirsin

ablam yanlış anlama da.. doktor yazmadan kafama göre bir ilaç kullanacağımı sanmıyorum..
yine de teşekkür ederim

Hepinizin yeni yılını kutluyorum yeni yılın neşeli, sağlıklı, mutlu, huzurlu ve bebişli geçmesini diliyorum.

canım sorun havada kalmış bebeğimin normal doğum tarihi 17 temmuz ama ultrasona göre önden gidiyor en son 13 temmuz görünüyordu.

Bu arada benim midem bulantım bitmedi kasıklarımda batmalar var ve canım hiçbir şey yemek istemiyor normalmi acaba.
cnm bnm normal henuz 4 aya kadar surer hatta daha fazlaa ins saglicakla al kucagina cnm

ablam yanlış anlama da.. doktor yazmadan kafama göre bir ilaç kullanacağımı sanmıyorum..
yine de teşekkür ederim

cnm drlar trde o ilaci veriyor eger cok kotu gazli ise dra gotur o vercektir zaten

Biz geldiiiik :)
Oğluşum Emre bize 16.12.2011 cuma günü süpriz yaptı... elimden geldiğince kısa anlatayım..
Muayenem vardı hatırlarsınız.. ultrasondan sonra nst.ye gittim.. orda tam yattım sıcaklım hissettim altıma yaptım sandım çünkü lavaboya gidince çişimi yapamamıştım..
nst de millet 20-25dk duruyor ben 50dk durdum 3-4 sancım çıktı, ve tabi hissetmiştim onları..
sonra wc gittim ki sanırım nişan dedikleri şeydi o gelen sümükümsü hafif kanlı akıntı..
sonucu hemen gösteremedim öğlen molasına denk geldi.. 1 saat te öyle kıvrandım hastanenin bahçesinde..
eşime de dedim bişiler olcak sanki iyi hissetmiyorum..
nst sonucu gösterdim kağıdıma sabah baş geliş yazmışlardı doktora durumu anlattım tekrar bakalım dedi, su ve nişan olayını da söyledim... hemen muayene edelim dedi.. (alttan)
tırstım başta ve yan odaya gönderdi biraz bekledim hastalar azalsın diye (oğleden sonra muayene yok ta sadece sonuç gösterme)
masaya oturdum bekliyorum bakayım dedim sessizleşti unuttular sandım.. ayağa kalkmamla birlikte yine bişiler sızmaya başladı .. gene altıma yaptım sandım :1:
doktor da o sırada geldi.. ay hocam dedim kusura bakmayın kaçırdım galiba.. suyundur o dedi..afalladım :1:
çatı muayenesi acımadı onu söyleyim önce... baktı.. 5cm açılma var dedi.. sonra biraz daha kurcaladı.. makat gelişti dimi dedi.. yola çıkmış poposuyla geri gelmeye çalışıyor dedi ve sakin ses tonuyla konuşarak sakinleştirdi beni.. ultrasondan kalp atışlarına da baktık normal gidiyordu herşey.. ama normal doğum için değil tabi...
doktor hemen tekerlekli sandalye getirin dedi.. eşime haber verdiler acilde asansörün önünde buluştuk.. yavrum nasıl şaşkındı.. :9:
ben sırıtıyorum tabi.. sancı odasına götürdüler.. orda hazırlıklarımı yaptılar 6-7 kişi başımda damar yolu açanı kan alanı parmak atanı.. pijama giydireni.. amanın da amanın..
sonracıma hastayı bekletmeyin hemen ameliyathaneye alın dediler.. götürdüler.. yattım masaya.. sondamı hemen taktılar..
genel anestezi oldum.. asistan dedi hocam başlıyalım mı ben de işaret verecek kişiyi ariyorum odada.. o sırada gitmişim... gözlerimi açtım oda değişmiş.. bitti mi dedim sadece :1:
oğluşumu gösterdiler pek çirkin geldi gözüme.. sanki eşimin küçülmüş bezlenmiş haliydi :1: ve gözlerim çeşme gibi açıldı.. dikişlerin ağrısını katmayım olaya..
kilomdan dolayı sezeryan ağır geldi..
oğlumla başka odaya aldılar bizi.. allahım milletin bebesi ağlıyor benimki kuzu gibi uyuyor emzirmem gerekiyor yok anam uyanmıyor..
hemşire geldi topuğunu cimcikledi biraz ayk uyk etti uyanmadı sıpa.. sütüm 3 gün gelemedi. yani sıkınca ucuna az geliyodu sonrası yok...
pazar taburcu olduk.. ev curcuna o konuya girmiyorum. pazartesi oğlumun bezinde pembe akıntı gördüm çok az.. kaynanam göbeğindendir dedi bende salak gibi inandım bezin taaah içinde göbek kanı kasıl olar... salı daha da çok olunca sağlık ocağına gittik .. idrarda kristalleşme mi ne oluyormuş bu da susuzluktan kaynaklanıyormuş.. (ememedi ki yavrum)
doktorlar mama yasak şekerli su yasak dedi.. kafa bir milyon oldun herkesden fikirler çıkıyor..
doğum yaptığım hastaneye de gittik.. idrar sorunu çözülür sağıp vereceksiniz sütünüzü dediler.. öyle öyle çoğalır falan neysse.. doktor bu sefer sarılığına taktı.. ve test sonucu 12 küsür çıktı
canım çk sıkıldı oturdum ağladım yavruma bakamıyorum diye..
çocuk resmen baygın baygın uyuyor.. 1 saatte 2 saatte hep uyandırmaya çalıştım ki emsin ama olmadı
salı gece az gelen sütüm de gitti.. eşim de gece eczane buldu mama aldı.. yavrum nasıl içti.. sonraki gün tekrar çağırmışlardı sarılık için, şükür 10,8e düşmüş.. sınır 10 zaten..
humana still tee aldım.. sanırım faydasını da görüyoum... henüz şakır şakır değil göğüslerim.. 2-3 saat arayla ikisinden 40ml falan zar zor çıkıyor.. normal mama da zaten 60ml veriliyor..
oyh iiy yazdım he..
ilk günden beri melekler güldürüyor oğlumu...:) pek şirin oluyo..
stop

koprina gözünaydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin, sütünü bol etsin..geçmiş olsun
benim doğuma da 1 ay belki de daha az kaldı:18:
ben de acaba doğuma nasıl gitcem diye düşünüp duruyorum :26::1:

Bu arada hepinizin yeni yılı kutlu olsun , herşey gönlünüzce olsun..

günaydın kızlar...
bu aralar beklemede hiç girmiyo foruma..sanırım oda doğum yaptı. haber alanınız var mı kendisinden?

koprina gözünaydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin, sütünü bol etsin..geçmiş olsun

sağol canım, kazasız belasız.. sağlıkla yavruna kavuşmanı diliyorum.. :)

günaydın kızlar...
bu aralar beklemede hiç girmiyo foruma..sanırım oda doğum yaptı. haber alanınız var mı kendisinden?

yok kuzu.. bende merak ettim onu.. aramızda birkaç gün vardı, artk o da doğurmuştur diye düşünüyorum.. yakında alırız onunda güzel haberini

ben de trilaylomu merak ettim
naptı acep?? giriyor ara ara foruma ama yazmıyor

onunla da sat'ımız aynıydı.. şükran hanıma gidiyordu, en son zekai tahirde mi doğum yapsam diye gelgitler yaşıyordu.. ama doğurmuştur diye düşünüyorum..
birkaç kez özelden msj attım.. ama dönüş olmadı..
inşallah iyidir arkadaşımız

kiz ne korkuyon bir avazda cikarincan iste yaaaa saglicakla hayirla gelsin beben
günaydın kızlar...

ahh canim sizde buyumusunuz masAlalah nasilsiniz iyiniz inssss 3nuzdeee

koprinacım gözün aydın Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah sende kurtuldun darısı benim ve tüm bekleyenlerin başına inşallahhh

cnm ins bebgin dunyaya sag salim gelmistir ne yaüptin bize haber ver merakta birakma lutfenn
tabiki tirilaylom senden cnmmmmmm

yok kızlar ben daha doğuramadım benim kız tembel çıktı doktor istersen suni sancı verebilirz ama suyu falan normal bekleyelim dedi yarın tam 40 hafta doluyo bakalım ne diyecek doktor off off iyice strese girdim yaaa bide doğum korkusu sardı aklıma tuhaf tuhaf şeyler geliyo çok gerildim çookkk

Back
X