- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #1.821
yok kızlar ben daha doğuramadım benim kız tembel çıktı doktor istersen suni sancı verebilirz ama suyu falan normal bekleyelim dedi yarın tam 40 hafta doluyo bakalım ne diyecek doktor off off iyice strese girdim yaaa bide doğum korkusu sardı aklıma tuhaf tuhaf şeyler geliyo çok gerildim çookkk
Cnm Rabbim hayırlısıyla kolay doğum nasip etsin..Böyle uzayınca insan stres olur gerçekten...Ama keşke ben de hamile olsam da bu stresi yaşasam

Görümcemin hamile olduğunu öğrendik. .Çok sevindik bu müjdeli haber beni çok mutlu ediyo.Gebe kalmak bir can daha dünyaya geleceği haberini duymak bile heyecan verici..
Tabi ya ben diye sordm kendi kendime..Ama rabbim bana vermeyecek galiba..2,5 sene oldu.Artık alıştırmak istiyorum kendimi bu duruma..Ama olmuyo...
Artık vermediklerine de şükür diye teselli ediyorum kendimi..Tüp bebeğe gitmekten de korkuyorum, onda da başarısız olucam diye.Okuorum %30 şans veriyorlar..Nerde ben de o şans..
Ama sizin doğum haberleriniz ferahlatıyor içimi,mutluuğunuzu paylaşıyorum.Hayal ediyorum sizi bir bir bebeklerinizle..
Bana da dua edin lütfen kızlar...
Öpüyorum hepinizi...