Eski dostlar hep beraber elele verelim

yok kızlar ben daha doğuramadım benim kız tembel çıktı doktor istersen suni sancı verebilirz ama suyu falan normal bekleyelim dedi yarın tam 40 hafta doluyo bakalım ne diyecek doktor off off iyice strese girdim yaaa bide doğum korkusu sardı aklıma tuhaf tuhaf şeyler geliyo çok gerildim çookkk

Cnm Rabbim hayırlısıyla kolay doğum nasip etsin..Böyle uzayınca insan stres olur gerçekten...Ama keşke ben de hamile olsam da bu stresi yaşasam:((

Görümcemin hamile olduğunu öğrendik. .Çok sevindik bu müjdeli haber beni çok mutlu ediyo.Gebe kalmak bir can daha dünyaya geleceği haberini duymak bile heyecan verici..
Tabi ya ben diye sordm kendi kendime..Ama rabbim bana vermeyecek galiba..2,5 sene oldu.Artık alıştırmak istiyorum kendimi bu duruma..Ama olmuyo...

Artık vermediklerine de şükür diye teselli ediyorum kendimi..Tüp bebeğe gitmekten de korkuyorum, onda da başarısız olucam diye.Okuorum %30 şans veriyorlar..Nerde ben de o şans..

Ama sizin doğum haberleriniz ferahlatıyor içimi,mutluuğunuzu paylaşıyorum.Hayal ediyorum sizi bir bir bebeklerinizle..
Bana da dua edin lütfen kızlar...
Öpüyorum hepinizi...

kiz ne korkuyon bir avazda cikarincan iste yaaaa saglicakla hayirla gelsin beben

ahh canim sizde buyumusunuz masAlalah nasilsiniz iyiniz inssss 3nuzdeee

saol ablacım...ama benim bebeğim tek :) ikizler akıllımdaydı :) benim bebeğimde iyi çok şükür...

yok kızlar ben daha doğuramadım benim kız tembel çıktı doktor istersen suni sancı verebilirz ama suyu falan normal bekleyelim dedi yarın tam 40 hafta doluyo bakalım ne diyecek doktor off off iyice strese girdim yaaa bide doğum korkusu sardı aklıma tuhaf tuhaf şeyler geliyo çok gerildim çookkk

cnm strese girme sakın..çok yakında kızın kollarında olacak onu düşün rahatlat kendini..dualarımız seninle bu arada..

Cnm Rabbim hayırlısıyla kolay doğum nasip etsin..Böyle uzayınca insan stres olur gerçekten...Ama keşke ben de hamile olsam da bu stresi yaşasam:((

Görümcemin hamile olduğunu öğrendik. .Çok sevindik bu müjdeli haber beni çok mutlu ediyo.Gebe kalmak bir can daha dünyaya geleceği haberini duymak bile heyecan verici..
Tabi ya ben diye sordm kendi kendime..Ama rabbim bana vermeyecek galiba..2,5 sene oldu.Artık alıştırmak istiyorum kendimi bu duruma..Ama olmuyo...

Artık vermediklerine de şükür diye teselli ediyorum kendimi..Tüp bebeğe gitmekten de korkuyorum, onda da başarısız olucam diye.Okuorum %30 şans veriyorlar..Nerde ben de o şans..

Ama sizin doğum haberleriniz ferahlatıyor içimi,mutluuğunuzu paylaşıyorum.Hayal ediyorum sizi bir bir bebeklerinizle..
Öpüyorum hepinizi...

sen niye bebek konusunda bu kadar karamsarsın..sana hiç yakışmıyor bu karamsarlık...eğer gerçekten istiyorsan güzelce bir silkelen ve ne yapman gerektiğine karar ver...tüp bebekse tüp bebek, aşılamaysa aşılama..sen gönülden iste rabbim sana yardım eder sen hiç merak etme..seninde güzel haberlerini alacağımıza inanıyorum ben..

hayırlı cumalar bütünn hepinizi burdan cimciklioreeeee:)

ben takır takır çalışmaktayım
aynı zamanda şakır şakır kanamaktayım
çarşamba gunune randevu aldım

H-astıro S-aldıro grafımı hsgmi çektirmek için

kendımı bunu dusununce kurbanlık koyun gıbı hıssedıyorum y

yapçah bhşey yohhh!!

canım stres yapma sakın heee.. bak ne güzel kızçen kilo almaya devam ediyor içerde.. bende 40 haftayı bulsaydım oğlum belki 3400 falan doğardı.. ama 38+0 de 3170 doğdu .. buna şükür..
suni sancıdan da hiç korkma.. tabi kendi sancının gelmesi için de dua ediyorum.. 5 cm açıklığa kadar ben sancımı sancı olduğunu bile anlamadım.. 15dakikada bir gelmesine rağmen..
ah keşke normal doğurabilseydim.. aman geçti bitti unuttum bile..
artık rahat hareket edebiliyorum.. sezeryanlık durum olursa ondan da korkma.. sadece ilk 2-3 gün yatıp kalkarken azıcık zorlanacaksın (en azından ben dikişlerime bişey olcak diye kaplumbağa gibi hareket ediyordum :1: )
hem bak ne güzel senin beben 2012 güzeli olacak :) benim oğlan bekleyemedi

Öpüyorum hepinizi...

görümcekini tebrik ederim canım.. darısı başına.. karamsar olma lütfen.. Rabbim doğru zamanını bilir hiç canını sıkma... tüp bebekten de korkma.. öyle ya da böyle senin de kucağın dolacak ..
bu sene senden de güzel haberler alırız inş

hayırlı cumalar bütünn hepinizi burdan cimciklioreeeee:)
ben takır takır çalışmaktayım
aynı zamanda şakır şakır kanamaktayım
çarşamba gunune randevu aldım

H-astıro S-aldıro grafımı hsgmi çektirmek için

kendımı bunu dusununce kurbanlık koyun gıbı hıssedıyorum y

yapçah bhşey yohhh!!

:60::60::60:
çatlak medişimm..
tırsma okadar.. Allahın izniyle tertemizz çıkacak herşey.. mutlaka haber ver sonucu..

saolun kızlar destekleriniz için bu sabah y,ne kontrole gittim nst ultrason falan normal çıktı dr tıbbi bi risk görünmüyo ama %100 risk yok diyemem dedi istersen yatırıp suni sancı vereyim ama hiç belirti olmadan suni sancıda işe yaramıyo sezeryana dönüyo dedi sonra bide alttan bakmak istedi rahim ağzında yumuşama varmış istersen bugün verebilirim sancı dedi bende bu gecede geçsin dedim yarın sabah tekrar gidicem galiba suni sancıyla başlatacak etraftanda gitme kendi sancını bekle falan nidaları duyuyorum kafam karıştı iyice ama tam 40 haftayıda doldurdum offf bakalım hayırlısı dua edin bana

saolun kızlar destekleriniz için bu sabah y,ne kontrole gittim nst ultrason falan normal çıktı dr tıbbi bi risk görünmüyo ama %100 risk yok diyemem dedi istersen yatırıp suni sancı vereyim ama hiç belirti olmadan suni sancıda işe yaramıyo sezeryana dönüyo dedi sonra bide alttan bakmak istedi rahim ağzında yumuşama varmış istersen bugün verebilirim sancı dedi bende bu gecede geçsin dedim yarın sabah tekrar gidicem galiba suni sancıyla başlatacak etraftanda gitme kendi sancını bekle falan nidaları duyuyorum kafam karıştı iyice ama tam 40 haftayıda doldurdum offf bakalım hayırlısı dua edin bana

etrafı boşver sen herkes konuşur..
eltim yazın sıfır açılma ve hiç sancısı yokken suni sancı verildi 1 saat içinde doğum gerçekleşti..
sonracıma 29 kasımda bir arkadaşım 41 haftasındayken suni sancı verildi o da sıkıntısız doğurdu..
olumsuz durumlar da mutlaka olabiliyor ama sen içini ferah tut herşey güzel olacak..
hem epidural anestezi de istersin ağrı eşiğin düşükse.. hadi bakalım :) güzel hikayeni bekliyoruz

Allah hangi yolu senin icin uygun gormusse hangisi hayirli ise o olsun guzelim korkma arkanda koca bir dua ordusu duruyor dualrimiz seninle guzelim merakta birakma bizleriiii:38:

hello arkideşler..

bugün evde ilk faciamı yaşadım..
minik bir tencerede cam biberon kaynatıyorum.. içine de diğer biberonlardan plastik sıkma yerleri kalmıştı onları da kaynatim dediydim
o sırada benim oğlan öyle bir acı ağlamaya başladı ki ocağın altını kapatmadan bıraktım öylece.. sonra emzirmek falan derken bir çıtırdı duydum.. ve koku
tencerede su bitmiş.. plastik olan ne varsa erişim.. cam şişeden de hayır yok.. canım çok sıkıldı..
Allahtan tutuşmamış.. ama çok pis koktu evin içi...
yavrum bir de mama takviyesi alıyor ya, iyi ki 1 tane daha biberonumuz var..
of oofff.. kafa kalmadı kafaaa

hello arkideşler..

bugün evde ilk faciamı yaşadım..
minik bir tencerede cam biberon kaynatıyorum.. içine de diğer biberonlardan plastik sıkma yerleri kalmıştı onları da kaynatim dediydim
o sırada benim oğlan öyle bir acı ağlamaya başladı ki ocağın altını kapatmadan bıraktım öylece.. sonra emzirmek falan derken bir çıtırdı duydum.. ve koku
tencerede su bitmiş.. plastik olan ne varsa erişim.. cam şişeden de hayır yok.. canım çok sıkıldı..
Allahtan tutuşmamış.. ama çok pis koktu evin içi...
yavrum bir de mama takviyesi alıyor ya, iyi ki 1 tane daha biberonumuz var..
of oofff.. kafa kalmadı kafaaa
Gecmis olsun c olur bole seyler bn kizi dogurdugumda bayanin bir tanesine randevu verdim bana bebek gormeye gelecekti
Unutup esimin dayisina gitmistim ama herseyi asiri unutuyordum
Kadin bnle konusmadi bir daha:(((

şinciiik
süprüüüüüzzz :1:

tirilaylom arkadaşımız kurbanın 1. günü doğum yapmış... 32+2 de hemde konyada sanırım :1:
kanlı akıntısı gelmiş sancısız 8-9 cm açılması olmuş.. hemencik doğuma almışlar.. 2630g doğmuş İsmail Tuna bebek
yani hatunun sessizliği bundanmış
ay çok sevindim.. kendisinden önce ben yazayım dedim selamları var kendisinin :21::21:

sen niye bebek konusunda bu kadar karamsarsın..sana hiç yakışmıyor bu karamsarlık...eğer gerçekten istiyorsan güzelce bir silkelen ve ne yapman gerektiğine karar ver...tüp bebekse tüp bebek, aşılamaysa aşılama..sen gönülden iste rabbim sana yardım eder sen hiç merak etme..seninde güzel haberlerini alacağımıza inanıyorum ben..

Ben de bir inansam mistralcim..Artık iyice umutsuzlaştım..

görümcekini tebrik ederim canım.. darısı başına.. karamsar olma lütfen.. Rabbim doğru zamanını bilir hiç canını sıkma... tüp bebekten de korkma.. öyle ya da böyle senin de kucağın dolacak ..

İnş cnm.Ben de çok istiyorum sizinle sevincimi paylaşmayı..Eşimle konuştuk onu ikna edemedim.İlla istiyorum ben artık diyor.Tüp bebek için Şubat ayında görüşmeye gideceğiz.Bana kalsa 1 sene daha bekleyecektim.Hem borçlarımız hafiflryecekti.Hem görümcem le aynı anda hamile olmakta pek istemedim.Ama eşim çok kararlı hatta tartıştık bu yüzden.Onun da hakkı var bu kararı vermek için diye fazla uzatmadım.Şubat ayın da Bahçeci Fulya Güvenç Bey e gitmeyi düşünüyorum.Kafamda hep memorıal vardı ama doktorları hep değişmiş diye duydum.Güvenç bey i Crafty önermişti.Hem bahçeci de çok iyi deniyor.Sanırım ona gidiecem.Benim çoooook duaya ihtiyacım var arkadaşlar...Dualarınız da beni de hatırlayın lütfen..

İnş cnm.Ben de çok istiyorum sizinle sevincimi paylaşmayı..Eşimle konuştuk onu ikna edemedim.İlla istiyorum ben artık diyor.Tüp bebek için Şubat ayında görüşmeye gideceğiz.Bana kalsa 1 sene daha bekleyecektim.Hem borçlarımız hafiflryecekti.Hem görümcem le aynı anda hamile olmakta pek istemedim.Ama eşim çok kararlı hatta tartıştık bu yüzden.Onun da hakkı var bu kararı vermek için diye fazla uzatmadım.Şubat ayın da Bahçeci Fulya Güvenç Bey e gitmeyi düşünüyorum.Kafamda hep memorıal vardı ama doktorları hep değişmiş diye duydum.Güvenç bey i Crafty önermişti.Hem bahçeci de çok iyi deniyor.Sanırım ona gidiecem.Benim çoooook duaya ihtiyacım var arkadaşlar...Dualarınız da beni de hatırlayın lütfen..

Olley
ona git git baskasina gitme
o merkez de ii neticede memorial fena olmus ya hic bilindik dr kalmamis
ben guvenc in isini çok ii bilmesine ve güzel kararlar almasina kefilim.
Güvenerek git ona sonu çok ii olcak unutma ! Bak benim Nil ime 2,5 aylık oldu bile :)

Olley
ona git git baskasina gitme
o merkez de ii neticede memorial fena olmus ya hic bilindik dr kalmamis
ben guvenc in isini çok ii bilmesine ve güzel kararlar almasina kefilim.
Güvenerek git ona sonu çok ii olcak unutma ! Bak benim Nil ime 2,5 aylık oldu bile :)

Crafty cim zaten güvenç beyi düşünmemde tek sebep sensin.ben hep memorıal düşünüyodum.Senin de başarılı sonuç alman beni cesaretlendirdi.Son dönemlerde memorıal da doktor değişiklikleri kafamı karıştırdı.Bahçeciden 11 şubat a onlıne randevu aldım.Hemen aradılar. muayene ücreti 250 tl,tüp bebek 4800Tl ,ilaçlarla birlikte 7000 tl dediler..
bu fiyatın dışında yaptırmam gereken bir şey olacak mı acaba? embriyo dondurma ve genetik tanı da düşünüyorum. ne kadar a mal olur acaba? laboratuarı iyi midir?
Crafty cim sana çok sorum olacak bundan sonra,desteğine ihtiyacım var cnm..

Nilimize de maşallah..Ne cabuk büyüyor..inşallah benim de senin gibi bir kızım olur...

Crafty cim zaten güvenç beyi düşünmemde tek sebep sensin.ben hep memorıal düşünüyodum.Senin de başarılı sonuç alman beni cesaretlendirdi.Son dönemlerde memorıal da doktor değişiklikleri kafamı karıştırdı.Bahçeciden 11 şubat a onlıne randevu aldım.Hemen aradılar. muayene ücreti 250 tl,tüp bebek 4800Tl ,ilaçlarla birlikte 7000 tl dediler..
bu fiyatın dışında yaptırmam gereken bir şey olacak mı acaba? embriyo dondurma ve genetik tanı da düşünüyorum. ne kadar a mal olur acaba? laboratuarı iyi midir?

Nilimize de maşallah..Ne cabuk büyüyor..inşallah benim de senin gibi bir kızım olur...

oy kuzum maşallah öyle güzel umut dolu bahsediyorsun ki
Allahın izniyle ben eminim senin güzel sonuç alacağına
tüm aşamalarını paylaş bizimle inşallah bu güzel sürecin heyecanını hep beraber yaşayalım:16:

selam kizlar nasilsiniz bakalim,benim kiz emmeyi birakti,bende zayiflama topiklerinde gezinip duruyorum,aslinda bir 3 ay daha emseydi iyi olacakti ama agzinda mantar cikti ve memeyi almadi bir daha,neyse artik zayiflamam lazim dogumdan sonra emziriyorum diye habire yemege sarildim,birbgram gitmedi,ama isin iyi tarafi kiloda almadim,85 kiloyla bugùn diyete baslamis bulunmaktayim,hayirlisi olsun bakalim,kizim da büyüdü masallah teyzeleri resim koyucam size bi ara,bu arada zayiflama önerileriniz olursa yazin bana,öperim hepinizi:16:

Hakkinizda hayirlisi olsun insallah umutsuzluktan kurtulup bir karar almaniza cok sevindim insallah yazin kocaman bir gobisin olacak ve sen sonbaharin sonlarinda yavrunu/yavrularini kucagina alacaksin hayirlisiyla :16: dualarimiz seninle:29:

Son düzenleme:
şinciiik
süprüüüüüzzz :1:

tirilaylom arkadaşımız kurbanın 1. günü doğum yapmış... 32+2 de hemde konyada sanırım :1:
kanlı akıntısı gelmiş sancısız 8-9 cm açılması olmuş.. hemencik doğuma almışlar.. 2630g doğmuş İsmail Tuna bebek
yani hatunun sessizliği bundanmış
ay çok sevindim.. kendisinden önce ben yazayım dedim selamları var kendisinin :21::21:

Aaaaa :53: cok erken olmus dogumuu:18: ama saglicakla yavrusuna kavusmusya hayirli ugurlu olsun insallah :16::nazar: bu arada bak simdi ben de tirsmaya basladim 32. Haftama ne kaldiki sunun surasinda allah hayirlisiyla sagligiyla yavruma zamani gelince kavusmami nasip etsin insallah :18: gecen haftaki kontrolumde oglum avatarimdaki pozu verdi 910gr ve 32 cm olmus :nazar:

oy kuzum maşallah öyle güzel umut dolu bahsediyorsun ki
Allahın izniyle ben eminim senin güzel sonuç alacağına
tüm aşamalarını paylaş bizimle inşallah bu güzel sürecin heyecanını hep beraber yaşayalım:16:

Bıdığım inşallah herşey güzel olur, bi aksilik çıkmaz..Hepinizin desteğine ve moraline ihtiyacım var...

selam kizlar nasilsiniz bakalim,benim kiz emmeyi birakti,bende zayiflama topiklerinde gezinip duruyorum,aslinda bir 3 ay daha emseydi iyi olacakti ama agzinda mantar cikti ve memeyi almadi bir daha,neyse artik zayiflamam lazim dogumdan sonra emziriyorum diye habire yemege sarildim,birbgram gitmedi,ama isin iyi tarafi kiloda almadim,85 kiloyla bugùn diyete baslamis bulunmaktayim,hayirlisi olsun bakalim,kizim da büyüdü masallah teyzeleri resim koyucam size bi ara,bu arada zayiflama önerileriniz olursa yazin bana,öperim hepinizi:16:

yahu ne çabuk bıraktı, az daha emse iyi olacaktı..sen de daha kolay kilo verirdin..ama olsun sıkı bi dyetle gider bütün kilolar.
ben de kilo aldım yine, kışlık max seviyeme ulaştım.Artık boğazımı kesme zamanı ...eti formlara başlayacam yine:)))

Hakkinizda hayirlisi olsun insallah umutsuzluktan kurtulup bir karar almaniza cok sevindim insallah yazin kocaman bir gobisin olacak ve sen sonbaharin sonlarinda yavrunu/yavrularini kucagina alacaksin hayirlisiyla :16: dualarimiz seninle:29:

Ay cnm ağzından bal damlıyorr..Ben yazın hamilelikten çekinirdim ama nasip artık bişey düşünmüyorum kendimle ilgili.Eşim çok kararlı.Yalnız şimdi işin maddi kısmının altından kalkabilir miyiz onu düşünüyor.. İnşallah hayırlısıyla hamile kalabilirim.

Senin beişin de büyümüş maşallah..Yavaş yavaş hazırlan doğuma...ay ne güzel sizlerle bu heyecanı yaşamak..İnş medi,erce ,gurbet ve ben de yaşarız bu duyguları...

ama ben tirilaylom doğum yaptı dediydimm.. kimse bişi dememiş.... :((

Maşallahhh, aceleci çıktı bebişi.Konya da dünyaya gelmek istedi belki de:))) Darısı diğer gebelerimizin başına,hepiniz kolay doğum yaparsınız inş.

bu arada kardeşim bnm için dua ediyomuş " allahım ablamın göbeğine bi bebek koyar mısın " diye :)))

Back
X