Eski dostlar hep beraber elele verelim

şinciiik
süprüüüüüzzz :1:

tirilaylom arkadaşımız kurbanın 1. günü doğum yapmış... 32+2 de hemde konyada sanırım :1:
kanlı akıntısı gelmiş sancısız 8-9 cm açılması olmuş.. hemencik doğuma almışlar.. 2630g doğmuş İsmail Tuna bebek
yani hatunun sessizliği bundanmış
ay çok sevindim.. kendisinden önce ben yazayım dedim selamları var kendisinin :21::21:

ayy ne güzel bir haber..
hem sevindim hem üzüldüm..erken doğmuş bebişimiz.ama şu an sağlıklıysa iyiyse sorun yok..bir kez daha teyze olduk desenize :16:

Crafty cim zaten güvenç beyi düşünmemde tek sebep sensin.ben hep memorıal düşünüyodum.Senin de başarılı sonuç alman beni cesaretlendirdi.Son dönemlerde memorıal da doktor değişiklikleri kafamı karıştırdı.Bahçeciden 11 şubat a onlıne randevu aldım.Hemen aradılar. muayene ücreti 250 tl,tüp bebek 4800Tl ,ilaçlarla birlikte 7000 tl dediler..
bu fiyatın dışında yaptırmam gereken bir şey olacak mı acaba? embriyo dondurma ve genetik tanı da düşünüyorum. ne kadar a mal olur acaba? laboratuarı iyi midir?
Crafty cim sana çok sorum olacak bundan sonra,desteğine ihtiyacım var cnm..

Nilimize de maşallah..Ne cabuk büyüyor..inşallah benim de senin gibi bir kızım olur...

hadi bakalım hayırlısı olsun pınarım rabbim inşallah yüzünü güldürcek seninde
ayrıcana dualarım seninle olucak :34:

şinciiik
süprüüüüüzzz :1:

tirilaylom arkadaşımız kurbanın 1. günü doğum yapmış... 32+2 de hemde konyada sanırım :1:
kanlı akıntısı gelmiş sancısız 8-9 cm açılması olmuş.. hemencik doğuma almışlar.. 2630g doğmuş İsmail Tuna bebek
yani hatunun sessizliği bundanmış
ay çok sevindim.. kendisinden önce ben yazayım dedim selamları var kendisinin :21::21:

ismail tuna bebek hoşgelmiş sağlıkla mutlulukla analı babalı büyüsün inşallah :nazar:

selam kizlar nasilsiniz bakalim,benim kiz emmeyi birakti,bende zayiflama topiklerinde gezinip duruyorum,aslinda bir 3 ay daha emseydi iyi olacakti ama agzinda mantar cikti ve memeyi almadi bir daha,neyse artik zayiflamam lazim dogumdan sonra emziriyorum diye habire yemege sarildim,birbgram gitmedi,ama isin iyi tarafi kiloda almadim,85 kiloyla bugùn diyete baslamis bulunmaktayim,hayirlisi olsun bakalim,kizim da büyüdü masallah teyzeleri resim koyucam size bi ara,bu arada zayiflama önerileriniz olursa yazin bana,öperim hepinizi:16:

merhaba potimm kızınıda öp benim yerime kokla emi :nazar:
yaa bu kilo vermek ne kadar zormuş bacım bendede kilolar aldı başını gitti 3 tane pantolonum kaldı popoya giren inat ettim başkada kıyafet almıcam evdeki eteklere sığmam lazım off çok fena hadise gibi bi hatun oldum dolgun dulgun :1::1:
hadi senin beben var kilolar normal bennn sıkıldıkça evde yemişim durmuşum baskülde yok tabi eşim bi baskül aldı eve amanın fena kilo almışım :37::37:
zayıflama önerisi yazamıcam malesef ama ben hergün yarım saat popoyu çalıştıran hareketler yapıyorum bakalım uzun vadede nolucak

Aaaaa :53: cok erken olmus dogumuu:18: ama saglicakla yavrusuna kavusmusya hayirli ugurlu olsun insallah :16::nazar: bu arada bak simdi ben de tirsmaya basladim 32. Haftama ne kaldiki sunun surasinda allah hayirlisiyla sagligiyla yavruma zamani gelince kavusmami nasip etsin insallah :18: gecen haftaki kontrolumde oglum avatarimdaki pozu verdi 910gr ve 32 cm olmus :nazar:

maşalahhh :nazar::nazar::nazar:
çok tatlı çıkmış oğluşun:nazar::nazar:

Aaaaa :53: cok erken olmus dogumuu:18: ama saglicakla yavrusuna kavusmusya hayirli ugurlu olsun insallah :16::nazar: bu arada bak simdi ben de tirsmaya basladim 32. Haftama ne kaldiki sunun surasinda allah hayirlisiyla sagligiyla yavruma zamani gelince kavusmami nasip etsin insallah :18: gecen haftaki kontrolumde oglum avatarimdaki pozu verdi 910gr ve 32 cm olmus :nazar:

masallah canim ya azalttin sende,oglunda cok tatli gözüküyor,isim düsündünüzmü,hayirlisiyla kucagina alirsin insallah

merhaba potimm kızınıda öp benim yerime kokla emi :nazar:
yaa bu kilo vermek ne kadar zormuş bacım bendede kilolar aldı başını gitti 3 tane pantolonum kaldı popoya giren inat ettim başkada kıyafet almıcam evdeki eteklere sığmam lazım off çok fena hadise gibi bi hatun oldum dolgun dulgun :1::1:
hadi senin beben var kilolar normal bennn sıkıldıkça evde yemişim durmuşum baskülde yok tabi eşim bi baskül aldı eve amanın fena kilo almışım :37::37:
zayıflama önerisi yazamıcam malesef ama ben hergün yarım saat popoyu çalıştıran hareketler yapıyorum bakalım uzun vadede nolucak

ayyy sorma canim ya,bugün dietin ilk günüydü,baya zorlandim ama diet listesinin disinda hic bir sey yemedim,aksam üstüde attim kizi arabasina deli gibi yürüdüm,su an basim agridan catliyo,ama artik biseyler yapmam lazimdi,98 le dogum yaptim,suan 85 im '75 lede hamile kalmistim,su anki hedefim 75 insallah verebilirim.benim pek popodan sorunum yok ,kalcalida degilim ,göbek ve sirt bölge,den versem iyi olacak,

selam kızlar sonunda doğurdum 7 ocak günü kontrole gitmiştim sabahtan tabı yıne sancı yok geri gonderdi doktor ptesiye kadar bekle artık yavaş yavaş suni sancı veririz dedi eve döndüm dinlenmeye yattım sonra aniden gözlerim bulutlandı drumu aradım tansiyonunu ölçtür dedi tansiyonum yükslmiş birden doktor hemen çantanı al gel dedi gittim yatışım yapıldı suni sancı verilecekti ben korktum iyi değildim çünkü dedim sezeryan olsun sen bilirsin dedi sonra bi koşturmaca başladı kan alındı idrar alındı görevliler geldi önlük giydirdi sonta takıldı sonra hemen ameliyathaneye spinal anestezi yapıldı orda bi fena oldum bu sefer tansiyon düştü bilincimi kaybediyodum oksijen falan verdiler kendime geldim 17 30da kızım doğdu rabbime çok şükür 3700 gr 50 cm sağlıkla geldi kzım normal doğum yapamadım hala ağrılarım var ama olsun kızım sağlıklı ya gerisi önemli değil

Hadi gozumuz aydin sizlerde kurtuldunuz yavas yavas hamisler bitiyor ins darisi erceye bana gidamaaa Medime daha ismini unutup yazamadihim guzel dostlatima ins

Son düzenleme:
selam kızlar sonunda doğurdum 7 ocak günü kontrole gitmiştim sabahtan tabı yıne sancı yok geri gonderdi doktor ptesiye kadar bekle artık yavaş yavaş suni sancı veririz dedi eve döndüm dinlenmeye yattım sonra aniden gözlerim bulutlandı drumu aradım tansiyonunu ölçtür dedi tansiyonum yükslmiş birden doktor hemen çantanı al gel dedi gittim yatışım yapıldı suni sancı verilecekti ben korktum iyi değildim çünkü dedim sezeryan olsun sen bilirsin dedi sonra bi koşturmaca başladı kan alındı idrar alındı görevliler geldi önlük giydirdi sonta takıldı sonra hemen ameliyathaneye spinal anestezi yapıldı orda bi fena oldum bu sefer tansiyon düştü bilincimi kaybediyodum oksijen falan verdiler kendime geldim 17 30da kızım doğdu rabbime çok şükür 3700 gr 50 cm sağlıkla geldi kzım normal doğum yapamadım hala ağrılarım var ama olsun kızım sağlıklı ya gerisi önemli değil

heppiiiiiinizin gözü aydın dostlarım
memelere dikkat yara olmasın
pompa alacaksanız da avent MANUEL alın
öperimmm

günaydınlar ne kadar güzel haberler trilaylom ve beklemede tebrik ederim:nazar::nazar: darısı hamilelere ve hamilelik yolu gözleyen herkese. İlerlemiyor diye topiğe fazla bakmıyordum yeni kararlar yeni gelişmeler olmuş. Gıda_pınar inşallah crafty gibi güzel sonuçlar alırsın. Medical, gurbetgüzeli, ırm83,erce adını yazamadığım tüm arkadaşlarım dualarım sizinle en yakın zamanda umarım hamilelik bulantılarını çekmeye başlarsınız:emir_bebek:

Son düzenleme:

cnm hayırlı olsun... geçmiş olsun.. :nazar: bebeciğini öp bizler için. adını ne koydunuz bu arada..biz hala bir isim bulamadık :(

hayirli olsun canim nihayet kavusmussun kizina :46::nazar: masallah kilosu da cok guzel sen de iyisindir insallah :16:
Darisi bizlerin basina o guzel kokulu yavrularimiza hayirlisiyla kavusabilmemizi bizlere de nasip etsin Allah :54:

hoşgelmiş burçdaşım
oğlaklar inatçı olur ben sana diyim :)
Allah sağlıklı uzun ömürler versin miniğe

Bıdığım inşallah herşey güzel olur, bi aksilik çıkmaz..Hepinizin desteğine ve moraline ihtiyacım var...

inşallah herşey yolunda gider pınarım
hatta belki sen de bir derken ikiz anası bile olabilirsin :) (2 blast koyarlarsa)
herşeyin hayırlısı

ama ben tirilaylom doğum yaptı dediydimm.. kimse bişi dememiş.... :((

şükrancığımın ona dikkat et erken doğurma dediğini yazmıştı
kadın biliyor valla:53:
ikisi de sağlıklıysa sorun yok büyür gider ismail kuzusu

canımmmm tebrik ederim... bebeğine maşallah kilosu çok güzel:nazar::nazar:

ay ben pek bir sulugöz oldum.. annesine babasına hayırlı bir evlat olur inşallah kızınız..
umarım sütün gelmiştir... kesinlikle pompa kullan.. hem bebek emdikçe hem sende sağdıkça sütün artar..
ben çok pişmanım başta almadım diye... kaynanam bizde kalmıştı.. aman sakın sağma sütünü bebek emsin diye diye çocuğu açlıktan öldürüyoduk.. töbe töbe...

ağrılar geçer 2 haftaya.. sen kendine dikkat et.. hiç bir iş yapma mümkünse bebeğini emzirmek ve temizlemekten başka...
milupanın süt arttırıcı çayını tavsiye ederim..
craftym de aventin manuel pompasını önermiş :)
bende ondan istemiştim eşimden de aynı fiyata kraftın elektriklisini bulunca ondan almış.. ondan da memnunum...

of.. mama vakti.. su kaynat soğut .. mama yap.. içme sıcaklığını ayarla.. sütüm nerdesiiiinnnn gelde kurtulayım şu mama eziyetinden

merhaba eski dostlar beni hatırladınızmı bilmem uzun süredir k k takılmıyodum dolaşırken sizi gördüm çok mutlu oldum bende ALLAH IN izniyle 4 ay önce doğum yaptım.

günaydınlar ne kadar güzel haberler trilaylom ve beklemede tebrik ederim:nazar::nazar: darısı hamilelere ve hamilelik yolu gözleyen herkese. İlerlemiyor diye topiğe fazla bakmıyordum yeni kararlar yeni gelişmeler olmuş. Gıda_pınar inşallah crafty gibi güzel sonuçlar alırsın. Medical, gurbetgüzeli, ırm83,erce adını yazamadığım tüm arkadaşlarım dualarım sizinle en yakın zamanda umarım hamilelik bulantılarını çekmeye başlarsınız:emir_bebek:
canım benim güzel dileklerin için teşekkürler,inşallah biz de en kısa zamanda yaşarız bu güzel duyguları,sen de inşallah burdaki diğer arkadaşlarımız gibi sağlıkla alırsın bebeğini kucağına..:nazar:

beklemede çok tebrik ederim,sağlıkla almışsın kucağına kızını,darısı diğer hamilelerin ve kalmak isteyen anne adaylarının başına..:nazar:

Back
X