kopişş
hoş geldin
oğluşun nasıl kontrol ne zaman
kızlarrr öperim sizi çok çok
kopriş hoşgeldin gülüm ne var ne yok
10 günlük tatil bi yazıyla geçmez neler yaptın memleketinde
oo kopiş gelmiş maceralı hatun öperim oğluşunla seni sağsağlim geldinya angaramıza hoşgeldiiin

hoşbulduk kızlarr...
craftym.. yarın sabah detaylı ultrasonumuz var.. hayırlısıyla artık inş herşey yolundadır...
tatilim güzel geçti işte :) anneme bir kez daha hayran kaldım.. bize kahvaltı hazırlayabilmek için sabahın 6sında kalktı.. 8de işe gidiyor.. akşamları yemek falan.. bir işe elimi sürdürtmedi.. kardeşim de teyze modunda sürekli yanımdaydı..
babaannemi görmeye gittim iyi de gördüm.. yengem bir sürü hazırlık yapmıştı benim için :) ama okadar yemeği görünce gözüm doydu.. 1 parça börek yedim anca.. biraz alındı ama ne edim.. ben fiil değilim ya.. :) sonracıma hasta dedem var (annemin babası) ona ziyarete gittim içim burkuldu 2 haftadır dışarıya çıkamıyor.. evde bile bastonla zor hareket ediyor.. 76 yaşında... annem sabah akşam yanına gidiyor o da çalışan bir bayan.. ona da zor oluyor.. bakıcı tutmuşlardı kaçmış kadın (dedem biraz huysuzdur da) dayılarım ise hiç ilgilenmiyor ama ben gidince dedem sağolsun hep onların maharifetlerinden bahsetti.. annemin yaptıklarını hiç görmüyor adam bu halde bile..
neyse.. bunlar terslikler işte..
2 samimi arkadaşım var orda.. birinin de 1 bucuk yaşında kızı var.. şimdi yine hamile.. hayranım hatuna yaw.. 1ay denemeyle hamile kalıyor.. ondan mıdır eşindenmidir anlayamadım gitti.. hatta ilk çocuğu tek ilişkiyle oldu... işte nerdeyse hergün onlarla takıldık dışarda... bizim oralar çok güzel yaw.. ankaraya gelince kendimi hapishanede gibi hissettim.. orda 9-10a kadar rahat geziyoruz.. hatta istanbula yola çıkmadan önceki akşam halamla 23,30a kadar gezdik.. işim gezmekti anlıycanız

ama ayaklarım da davul gibi oldu o ayrı konu.. toparlanır umarım 2 güne.. ve şok şok.. 36-37 nolu ayaklarım 38 oldu.. dün polariten terlik alayım dedim terliğim yoktu 38lere sığdım anca... bu yaştan sonra ayak büyütüyoruz..
ay benden bukadar.. pek fazla anlatılcak bişi yok işte :)
hı akşam da yakuşuklu kocam beni otogarda karşıladı .. pek bi yakışıklı geldi gözüme.. yine aşık mı oldum ne adama, özledim herhalde de ondan
diyo ki sana süprizim var.. ama öyle çok heveslenme ufak bişi.. ben yolda çatladım.. tamam tamam söylüyorum dedi... sıvı çamaşır deterjanı da aldım dedi

nasıl tepki vericemi şaşırdım.. aferin dedim bensiz ilk defa hayırlı bir iş yapmışsın

neyse eve geldik.. bir süpriz daha var dedi.. ara kendin bul.. odayı bari söyle dedim.. yok dedi.. saklı değil görürsün dedi.. aramadığım yer kalmadı.. 1 oda kaldı oraya da ihtimal vermedim tam yatacaktım bişi dürttü git bak diye..
kocacım bana elektrikli süpürge almış.. arnica bora 4000

işte buna çok sevindim.. ortalığı toparlayım... test edicem kendim..
stop.. yeter benden bukadar