12 kasım 2010 da kaybettim bebeğimi. tam 6 ay geçti üzerinden son adet tarihim 5 mayıs. ama adetlerim 35-36 günü bulurdu regli görmem.0 yüzden bebeği kaybettikten sonra 4 kez gördüm adet. Ama ilk adetten sonra hemen düşündüm, doktorum düşün dedi. İçim yanıyordu, biran önce olsun istiyordum. Rahmim kendini hemen toparlasın diye ceviz yedim. Bi süre zaman geçince ovulasyon testleriyle ilerledim. Çünkü düzenli olmadığım için yumurtlama dönemimi kestiremiyordum. Bi ay 17 si olursa bi ay 19 unda yumurtluyordum, bunları akıntılar ateş ölçmeler ve ovulasyonla takip edince çözüyordum tabi. Ama yakalasam bile yumurtayı çalışmalarda yerinde olsa, bebeğim gelmiyordu rahim daha hazır değil diyordum. Son iki ayda arısütübalpolen karışımı var, onlarkaliteli ve sağlıklı yumurta sahibi olmak için çok önemli
yemek. sabah akşam aç karnına sadece adetin ilk gününden yumurtlama günlerine kadar bu karışımı yiyordum. Biraz pahalı. eşimle beraber 2 ayda 3-4 kavanoz bitirdik. kavanoz dediysem 230 gr lık. küçük boylarda. internetten araştırmanı tavsiye ederim. Arısütü balpolen.
tüp bebek yaptıran arkdaşlar dahi öncesinde yediklerinde yumurtalarının daha çok sayıda oluştuklarını gördüler. Ve biz
tüp bebek düşünen arkadaşlara bile tedaviden önce önerdik. En son ay adetimi gördüm, karışımlarımı yedim. eşimle beraber, gezmeye gititk, 1 hafta
tatil, regli olur olmaz. Sonrasında dönüşümüz 15 günlere falan denk geldi, uzun sürede beraber olmamıştık, o aşkla oldu artık. Bi ara preseedda kullandım ama onun etkisi oldumu olmadımı bilmiyorum. Ama arısütü balpoleni en az 2 ay yemenizi tavsiye edebilirim. Adet günlerim yaklaştıkça sabahları ateşimi ölçtüm baktım düşmüyor. Normalde dalgalı olur. Daha adetime 4 gün varken normalde 35 günde görürüm. 29 günümde dayanamadım test yaptım. silik çıktı, sonrada devamı geldi. Diğer aylar hiç yapmamıştım gebelik testi
hamile kaldığım ay içime doğdu sanırım.
Darısı sizlerin başına rabbim isteyen herkese versin. Ama ilkinde dünyaya duyurmuştum, bunda elimden geldiğince sakladım. Korku oluyor daha çok.
alintidir......
bakin kizlar polen diyor burada denemekte fayda varrr
selam arkadaslar nasılsınız?
bugun sıklusumun 28. gunu
29 gunde bir oluyorum
goguslerde şişme karında şişme vs yok normalde hep olur çok ılgınç bir sıklus gecırıyorum
cuma - cumartesı kopar dananın kuyrugu
opuldunuz ...
ayyyyy hadi yaa musjdeli haberimizi ver insAllahhhh