Eski dostlar hep beraber elele verelim

pınarcım, sen yazınca bende merak ettim araştırayım biraz dedim.. KK'da konuyla ilgili yazılanlar var..
bulduğum topiklerden biri
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...er-hakkinda-bildiklerimiz-bilmediklerimz.html

eksisi de var artısı da.. çider'e gerek varmı sence.. bebek özlemini çok iyi anlıyorum da.. belki doktorunu değiştirmen gerekir.. ne desem boş şimdi de.. çünkü uzun zamandır bekleyenlerdensiniz.. hemde ikinizin de sağlığı yerindeyken.. belki biraz daha sabretmeniz gerekiyordur..
:16::16::16:

İyi geceler canlar,

ilk defa bu saatte yazıyorum sanırsam..Anca fırsat bulabildim ne zamandır...

Bayram tatili bitti. Bizim düğün telaşı devam ediyo. Cuma kınamız cumartesi düğünümüz var. Erkek tarafıyız..Bu halimle annecime yardım etmeye çalışıyorum elimden geldiğince..Başka kız kardeş yok napalım:)Bizim akrabalık ilişkileri de gayet soğuk...Çok komiğim ıkına ıkına iş yapıyorum azar azar:) Kız tarafına gıcığım sinirden deliriyorum ama ya sabır çekiyoruz. Bi bitseydi hayırlısıyla...

Sevsena tebrik ediyorum seni. Allah tamamına erdirsin. Çok şükür tez geldi bebik...

Craftycik kocaman olmuşsunuz hakkaten ya. Maşallahhh...Allah bize de nasip etsin o günleri inş.

Pınar, eşinde de sende de sorun yoktu bildiğim kadarıyla. Tek yapman gereken takıntı yapmayı bırakmak. Zor biliyorum ama sizin tedaviniz işte tam da bu. Gerek yok doktora falan...Allah en hayırlı zamanda vericek...

Erce geçmiş doğum günün kutlu olsun. Hayırlı bir ömür diliyorum sana ve ailene...

kız iyi insan düşüncenin üstüne gelirmiş :)
gündüz sana msj atacaktım.. ama pc başında belim ağrıyınca kapattım.. unuttum da yazmayı..
sanırım bişiy kaçırmışım..
kim evlendi?
tepikleriniz ne durumda.? :)

günün ilk günaydını benden olsun istedim..günaydın hepinize...
sizleri çok özledim ama bilerek kendimi buralardan uzaklaştırdım..buraya geldikçe bebek isteğim artıyordu.işlerimde çok yoğundu işyerinde falan filan derken giremedim foruma..neyse sizlere güzel haberlerim var.
öncelikle bütün derslerimi verdim ve artık mali müşavirim :) veeeeee mali müşavir olduğumu öğrendiğim hafta hamile olduğumuda öğrendim :))))
ramazanda hiç farketmedim bile oruç tutuyorum ya günüm geçmiş anlamadım bile..en son kadir gecesi günü dualarımı ettim gidip kan verdim ve sonuç pozitif.ilk muayenemizide olduk gayet iyiyiz çok şükür.
buarada sevsenada hamileymiş sanırım aynı dönemlere denk gelicez.
işte benden bu kadar... :))))

pınarcım, sen yazınca bende merak ettim araştırayım biraz dedim.. KK'da konuyla ilgili yazılanlar var..
bulduğum topiklerden biri
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...er-hakkinda-bildiklerimiz-bilmediklerimz.html

eksisi de var artısı da.. çider'e gerek varmı sence.. bebek özlemini çok iyi anlıyorum da.. belki doktorunu değiştirmen gerekir.. ne desem boş şimdi de.. çünkü uzun zamandır bekleyenlerdensiniz.. hemde ikinizin de sağlığı yerindeyken.. belki biraz daha sabretmeniz gerekiyordur..
:16::16::16:

Ahh cnm 2 yıldır sabrediyorum.Daha da sabretmeye devam ediyorum zaten hemen tüp bebek düşünmüyorum,1 2 yıl sonra belki..ama boş boş beklerkende araştırıyorum bi yandan duramıyorum ne yapayım..
Duanı esirgeme cnm.

İyi geceler canlar,

ilk defa bu saatte yazıyorum sanırsam..Anca fırsat bulabildim ne zamandır...

Bayram tatili bitti. Bizim düğün telaşı devam ediyo. Cuma kınamız cumartesi düğünümüz var. Erkek tarafıyız..Bu halimle annecime yardım etmeye çalışıyorum elimden geldiğince..Başka kız kardeş yok napalım:)Bizim akrabalık ilişkileri de gayet soğuk...Çok komiğim ıkına ıkına iş yapıyorum azar azar:) Kız tarafına gıcığım sinirden deliriyorum ama ya sabır çekiyoruz. Bi bitseydi hayırlısıyla...

Sevsena tebrik ediyorum seni. Allah tamamına erdirsin. Çok şükür tez geldi bebik...

Craftycik kocaman olmuşsunuz hakkaten ya. Maşallahhh...Allah bize de nasip etsin o günleri inş.

Pınar, eşinde de sende de sorun yoktu bildiğim kadarıyla. Tek yapman gereken takıntı yapmayı bırakmak. Zor biliyorum ama sizin tedaviniz işte tam da bu. Gerek yok doktora falan...Allah en hayırlı zamanda vericek...

Erce geçmiş doğum günün kutlu olsun. Hayırlı bir ömür diliyorum sana ve ailene...

İkimizde de sorun yok cnm. Bu şekilde beklemek inan daha zor.Ama sabırla beklemeye çalışıyoruz.Arada elim boş durmuyor böyle işte ,araştırayım diyorum.Eşimde gitme artık doktora dedi.bekleyelim 1 2 sene daha olmazsa direk tüp bebek merkezine g,deriz dedi.Acaba öyle mi yapsak diye düşünüyorum şimdi de...

sizleri çok özledim ama bilerek kendimi buralardan uzaklaştırdım..buraya geldikçe bebek isteğim artıyordu.işlerimde çok yoğundu işyerinde falan filan derken giremedim foruma..neyse sizlere güzel haberlerim var.
öncelikle bütün derslerimi verdim ve artık mali müşavirim :) veeeeee mali müşavir olduğumu öğrendiğim hafta hamile olduğumuda öğrendim :))))
ramazanda hiç farketmedim bile oruç tutuyorum ya günüm geçmiş anlamadım bile..en son kadir gecesi günü dualarımı ettim gidip kan verdim ve sonuç pozitif.ilk muayenemizide olduk gayet iyiyiz çok şükür.

ayyyyy bu harika bi habr...Yemin ederim dün seni geçirdim aklımdan nerelerde hiç uğramıyor diye..MSj atacaktım hatta..Demek içime doğmuş ...Ayyyy çooooooooooooook sevindim cnm..Seninle gündaştık çoğu zaman..Tebrik ederim cnm.Güle güle büyüt bebeğini..Sağlıcakla kucağına da al inşallaaahhh...

Rabbim bi ben kalacam bu topicte zırlayan galiba..Ne olur benim de yüzümü güldür....

günaydın canım hoşgeldin
hayırlı olsun hem işin hem bebişin inşallah rabbim kucağımıza almayı da nasip eder bebeklerimizi
en kısa zamanda bekleyen arkadaşlarımıza da nasip eder

OLEYYYYYYYYYYYYYYYYYy
ay ben çok seviniorum bu haberlereeeee
maşallah suphanallah
hem bebeğine hem belgeneeeeeee
ay seviorum ulan hepinizi :)
akıllım nerde o yok ne zamandır

canım çok sevindim hayırlısıyla kucağınada almak nasip olsun inşallah :nazar::nazar::nazar:

Iyi dülekleriniz için teşekkürler kızlar..
Olmayanlara canı gönülden diliyorum bu duyguyu yaşamak nasip olsun inşallah :16::16:

kız iyi insan düşüncenin üstüne gelirmiş :)
gündüz sana msj atacaktım.. ama pc başında belim ağrıyınca kapattım.. unuttum da yazmayı..
sanırım bişiy kaçırmışım..
kim evlendi?
tepikleriniz ne durumda.? :)

Henüz evlenmedi ama bu hafta sonu erkek kardeşim evleniyo. Görümce oluyorum yani:)
Tepiklerimiz bol maşallah. Sabahları bile uyandırıyo bazen:)

Çok özlettin kendini ama güzel haberlerle geldiğin için affettik:) Maşallah sana ve bebeğine. Allah tamamına erdirsin.

OLEYYYYYYYYYYYYYYYYYy
ay ben çok seviniorum bu haberlereeeee
maşallah suphanallah
hem bebeğine hem belgeneeeeeee
ay seviorum ulan hepinizi :)
akıllım nerde o yok ne zamandır

Biz de seni seviyoruz kii:)

amanınnnnn....
dönüşün bomba gibi oldu.. önce belgeni tebrik ediyorum...
ama bebiş için daha da çok tebrik ediyorum... sabah sabah güzel moral oldu bana da :) oturdum sevinçten ağlıyorum..
hepinizin güzel haberlerini almak beni çok mutlu ediyor..
demek ki forumun da etkisi oluyor takıntı yapmakta.. :1:
duygularım birbirine girdi :) lafı karıştırmadan keseyim.. Allah tamamına erdirsin.. sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun size..
bizi de ihmal etme kuzum :)

Potiiiii
yavrucuğum sende 37. haftanın içindesin.. bebiş normal mi gelecek.. kesinleştirdiniz mi doğum şeklini..? heyecan sardı beni..
Elmam ve bebeği ne durumda.. haberleşiyormusunuz.. ???

Off kızlar krıtk döneme girdim iyice stres sardı beni...KAsıklarımda gerilmeler başladı ,ama gelmesin ne olur bu sefer kırmızılar...Lütfen bende anne olmak istiyorum...

NE olur, ne olur, ne olur...Ben ne günah işledim ki acaba Rabbim beni cezalandırıyor mu??Başka kimseyle paylaşamıyorum ..Herkes sıkıldı artık aynı mevzudan,eşime bile açamıyorum kendimi..

Ne yapsam ,yemin mi etsem ,nasıl vazgeçirebilirim kendimi bu düşüncelerden...

Ben bu kadar zayıf biri değildim başkası olsa nasıl kızardım,ama kendim yenik düşüyorum..

Off kızlar krıtk döneme girdim iyice stres sardı beni...KAsıklarımda gerilmeler başladı ,ama gelmesin ne olur bu sefer kırmızılar...Lütfen bende anne olmak istiyorum...

NE olur, ne olur, ne olur...Ben ne günah işledim ki acaba Rabbim beni cezalandırıyor mu??Başka kimseyle paylaşamıyorum ..Herkes sıkıldı artık aynı mevzudan,eşime bile açamıyorum kendimi..

Ne yapsam ,yemin mi etsem ,nasıl vazgeçirebilirim kendimi bu düşüncelerden...

Ben bu kadar zayıf biri değildim başkası olsa nasıl kızardım,ama kendim yenik düşüyorum..

pınarcım bugün beklenen adet günün değil mi
gelmezse kırmızılar yarın sabah idrar testi yap canım ben beklenen günümde yaptım idrarda çıktı

pınarcım bugün beklenen adet günün değil mi
gelmezse kırmızılar yarın sabah idrar testi yap canım ben beklenen günümde yaptım idrarda çıktı

Sevsenacım lekeler gelmeye başladı,devamı gelir kesin.Zaten gözyaşlarımda aktı gitti,tutamadım kendimi tuvalete girdim hıçkıra hıçkıra ağladım ilk defa..Sinirlerim bozuldu sanırım tutamıyorum kendimi.İş yerinde rezil olacam.

Ben de uzaklaşsam buralardan iyi olacak sanırım.zaten kimseyle konuşmuyodum ama burda yazmakta sizi sıkmaktan başka bi işe yaramıyor..Burda paylaştıklarımız benim için çok değerliydi.anneme anlatamadıklarımı en yakın dostumla paylaşamadıklarımı yazdım buraya.

Uzun zamandır bekleyen arkadaşlarımın her haberinde içimde bi sevinç koptu.Aklımda kalan Medi,bıdık ve eray olacak.İnş sizde kavuşursunuz ..Hepinize bebeklerinizle mutlu ve sağlıklı günler diliyorum.

Güzel paylaşımlarınız ve dualarınız için teşekkür ederim..

Sevsenacım lekeler gelmeye başladı,devamı gelir kesin.Zaten gözyaşlarımda aktı gitti,tutamadım kendimi tuvalete girdim hıçkıra hıçkıra ağladım ilk defa..Sinirlerim bozuldu sanırım tutamıyorum kendimi.İş yerinde rezil olacam.

Ben de uzaklaşsam buralardan iyi olacak sanırım.zaten kimseyle konuşmuyodum ama burda yazmakta sizi sıkmaktan başka bi işe yaramıyor..Burda paylaştıklarımız benim için çok değerliydi.anneme anlatamadıklarımı en yakın dostumla paylaşamadıklarımı yazdım buraya.

Uzun zamandır bekleyen arkadaşlarımın her haberinde içimde bi sevinç koptu.Aklımda kalan Medi,bıdık ve eray olacak.İnş sizde kavuşursunuz ..Hepinize bebeklerinizle mutlu ve sağlıklı günler diliyorum.

Güzel paylaşımlarınız ve dualarınız için teşekkür ederim..

Çok üzüldüm canım ama kendini yıpratma bu kadar
uzaklaşmak iyi geliyor ama bu arada boş durma
mutlaka bir uğraş bul kendine kafanı başka şeylerle meşgul et
eşinin de seninde probleminiz yok sağlık açısından
demek zamanı değil henüz bak misti adet tarihini bile unuttuğu anda gelmiş bebeği
seninde kısa zamanda gelecek bebişin ama bu kadar stres yapıp kendini etkileme lütfen

mistrallcim ne güzel haberlerle dönmüşsün foruma,Belki de burdan biraz uzaklaşmak kafanı da rahatlatmış,inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini,çok sevindim senin adına,darısı bizim başımıza,zaten sanırım çok ta kimse kalmadı forumda hamile kalmayan4-5 kişi dışında,kendine ve bebeğe dikkat et:nazar:

Pınarım..
üzüldüm adet olmana.. kasma kendini lütfen.. Rabbim doğru zamanını bilir elbet.. bizden uzaklaş demiyorum ama belli bir süre konuyu aklına takmamaya çalış..
bu şekilde kendi kendini depresyona sokarsın.. bu da hormonların için çok olumsuz olur..
seni seviyoruz..
vakti gelince herşey rayına oturur, buna inanıyorum....

Back
X