ahhh, ah..
nedir bu eşlerimizin sülalesinden çektiklerimiz... kaynanayla bitmiyor işte.. bacısıydı kardeşiydi...
geçen hafta kaynanamla büyük görümcem eniştemin köyüne gittiler 3 gece orda yam yam hayatı yaşadılar.. bize de teklif ettiler.. hayvan gibi üst üste 8 kişi bir arabada gidecekmişiz.. hayatta olmaz.. hem ben gidersem sabah gider akşam dönerim kalamam bu halimle orda diyince kaynana astı yüzünü..
bundan sonra işte salı akşamı kayınıma gitti amcaları ordaymış ta samsundan gelmiş görelim dedik.. büyük görümce de sonradan geldi..
laf sokuşturmalar tavırlar.. (gerçi herzamanki hali de) bir tuhaftı..
yeni doğan yeğenim kucağımdaydı görümcemin de küçük kızı 7 yaşında dedi ki alabilirmiyim biraz bebeği..
kibarca dedim.. " yok bitanem.. çok küçük daha.. hem annesindeyken iste ben bile korkuyorum tutmaya dedim.. annesi de kızıyor küçüklerin istemesine " dedim..
görümcem de laf sokuşturuyor yanlış bişi demişim gibi..
"sen bişiy deme alınıyor çocuklar.. gerekirse annesi söyler" demez mi.. baka kaldım.. hiç ağzımı kapatmadım.. abla afedersin tersine mi kalktın bugün dedim.. geldiğinden beri laf sokuşturuyorsun dedim..
"herzamanki halim" dedi... aldım bebeği çıktım mutfaktan.. yoksa devamı kötü olurdu..
bütün tavır da onlarla köye gitmemişiz diye.. ayol ne işim var benim orda.. bahçede tuvaleti 5 hane kullanıyor.. evi pislik götürüyor..
çarşafımı yorganımı yastığımı aldıktan sonra.. çadırım var gider keyif çatarım başka yerlerde..
ki geçen sene de onlarla denize gitmiştik 3 günümüz rezil geçti..
uzun süreli biryere gidilecek insanlar değiller..
gitgide soğumaya başladım hepsinden, gözümde iğrençleşiyorlar.. pööf
neyse temizlik yapim de kendime gelim biraz..