Eski dostlar hep beraber elele verelim

Eray ablam nasılsın güzelim..
Cerenim nasıl..
topikte yine bir durgunluk var..

yazdığını görmemişim canım kusuruma bakma :34
ben iyi sayılırım yani idare eder yalnızlık çok zorluyo bu günlerde onun dışında iyiyim çok şükür allahtan az kaldı bir buçuk ay sonra evde olucak eşim işi bitiyo öonu dışında artık bebek mevzusunu heeeçç takmıyorum hatta iyiki olmamaış diyesim geliyo bazen sonra kendime kızıyorum offf işte böle karmakaşık oldum bu aralar ama geçicek
ceren iyi çok şükür kursa gidiyo işte okullara açılcak onun heyacanı var bu aralar oda çok sıkıldı galiba
topikteki durgunluk artık pek düzelmez gibime geliyo çoğu hamile zaten üç beş kişi kaldık belki kışa biraz canlanır sizlerde doğurmuş olursunuz belki bizde hamile kalırız yine sohbet koyulaşır
sen nasılsın minik erkekimiz nasıl hazırlıklara başladınmı

şekerim seni de kızını da öperim yahu
cerenime maşallah kocca kız oldu
enişte de gelio ya
rabbim çok bekletmez inşallah

şekerim seni de kızını da öperim yahu
cerenime maşallah kocca kız oldu
enişte de gelio ya
rabbim çok bekletmez inşallah

evet ablası büyüdü valla 15 gün sonra 16 yaşında olucak boyu beni geçti artık bazen doğurmak fikri çok uzak geliyo bana utanıyorum azıcık:17::17:
eşim geldiği ay klomeni kullancam bakalım gerçi hormonlardan korkuyorum biraz ama denemeye değer
siz nasılsınız asıl nilim nasıl az kaldı allahın izniyle :nazar::nazar:
ayrıca cerenle ben öpüyoruz ikinizi:38:
özlemişim senii

Son düzenleme:
yakaladımmm siziii sonundaaa Kızlar nasılsınızz çok özledim sizleriii Tayin dolayısıyla Yeni bağlatabildim internetimi.Hamişlerr göbüşlerini büyütmüşlerdirr.Rabbim sağlıkla sıhhatle gelmelerini nasip etsin inşallah.:70::70:

yazdığını görmemişim canım kusuruma bakma :34
ben iyi sayılırım yani idare eder yalnızlık çok zorluyo bu günlerde onun dışında iyiyim çok şükür allahtan az kaldı bir buçuk ay sonra evde olucak eşim işi bitiyo öonu dışında artık bebek mevzusunu heeeçç takmıyorum hatta iyiki olmamaış diyesim geliyo bazen sonra kendime kızıyorum offf işte böle karmakaşık oldum bu aralar ama geçicek
ceren iyi çok şükür kursa gidiyo işte okullara açılcak onun heyacanı var bu aralar oda çok sıkıldı galiba
topikteki durgunluk artık pek düzelmez gibime geliyo çoğu hamile zaten üç beş kişi kaldık belki kışa biraz canlanır sizlerde doğurmuş olursunuz belki bizde hamile kalırız yine sohbet koyulaşır
sen nasılsın minik erkekimiz nasıl hazırlıklara başladınmı

takmamak en güzeli balım.. taka taka insan bir hal oluyor... bebek için de utanıyorum falan deme.. sanki 5-6. doğuracakmışsın gibi konuşma :1:
uzun süre sonra bebişi olanlar için de sevmelik yaptılar derler anca :) o da kötü bişi dil ki bacım.. :1:
biz de kardeşimle 9 yaş araylayız :)

Emre erkekim iyi teyzesi ellerinden öper.. karnım şekilden şekle girdikçe sizler için de dua ediyorum.. kısa zamanda bu duyguyu yaşamak herkese nasip olur inş..
ve babamızdan tırsıyoruz galiba.. ben konuşunca tepiyor eşim konuşunca yumuluyor bir yana :1: ana kuzu olcak herhalde :1:
çarşamba şeker yüklemesi var.. eşim bu sabah yola kayseriye gitti.. 2büyük yeğen yanımda.. 11-12 yaşlarında kocam kendisine göre planlamış çağırmış çocukları bize.. halbuki ben küçük görümcemde kalacaktım.. telefonda saydım bir sürü.. tartıştık biraz.. canımı sıktı işte.. yalnız kalmak istiyorum ben ya. bir sıkıntı olsa zaten telefon açarım ablamlara.. yanımda çocuk olunca bişiy mi değişecek sanki.. neyse.. benim dertler sıkıntılar sülalesi yönünden bitmez.. susayım en iyisi..

yakaladımmm siziii sonundaaa Kızlar nasılsınızz çok özledim sizleriii Tayin dolayısıyla Yeni bağlatabildim internetimi.Hamişlerr göbüşlerini büyütmüşlerdirr.Rabbim sağlıkla sıhhatle gelmelerini nasip etsin inşallah.:70::70:

kaçmadık kiiiiiiii :76::76:
hoşgeldin şekerim..
şimdik ikametgah nere :) ben unuttum tayininizin nereye çıktığını.. hayırlı olur inş senin için.. kısa zamanda da güzel haberlerini alırız inş.. önce bir ortama alış ta :)

selam..
arkadaslar ısyerımde hallolmasını bekledıgım bır durum var
sizden dualarınızı beklıyorum pozitiffff enerjıye ıhtıyacım avr

kımın gonlunden kopars ayatel kursi, yasin ne olursa okurmusunuz medicik içün acep?

kaçmadık kiiiiiiii :76::76:
hoşgeldin şekerim..
şimdik ikametgah nere :) ben unuttum tayininizin nereye çıktığını.. hayırlı olur inş senin için.. kısa zamanda da güzel haberlerini alırız inş.. önce bir ortama alış ta :)[/QUOTE]

İkamet Mardinin bir ilçesi :)Hiç bişey yok buradaa....Sıkıcı anlayacağın...hayırlısı tabii hala aynı olan birşey var oda bebeğin olmamasııı :):27::70::70::70:

merhaba hanimlar uzun zamandir yazamadim gecen hafta basinda yani hemen bayram donusu isten cikarildim uzun suredir is bitmisti ne zaman cikaracaklar diye bekliyordum bayram donusu bekledigim an geldi. Yuklu bir tazminat odeyecekler ve isten cikarildigim icin iskurdan issizlik maasi alabilecekmisim yaklasik 10 ay boyunca. İs basvurusu hamile kalmadan once yapmistim ama cocuk istedigim gerekcesiyle ise alamayacaklarini soylemislerdi basvurdugum firmalar ben de isten cikarilmayi bekledim oturup:59: bu surede hamile de kaldigim icin allaha sukrediyorum. Simdi evde cok mutluyum henuz iskura basvuru yapmadim maas icin haftaya basvururum heralde. İsten ayrildigim hafta bulantim gecti ama istahim hic yok 1kg verdim.

Aa bu arada mistrall hamileymis 8 haftalik yani o da benim hamile gurubumda bugun gordum:52:

evde internetim ve bilgisayarim yok almayi dusunmuyorum cepten giriyorum suan yazmak zor oluyor ama elimden geldigince takip etmeye calisiyorum hepinizi opuyorum :16:

9 gundur oglum atesler icinde yaniyor baska sikintisi yok biraz bogazi agridi o kadar drlar hersey normal diyorlar ates gelince titremekten bir hal oluyor yavrum sebebi ne olabilir Allhim yardim ettttt

9 gundur oglum atesler icinde yaniyor baska sikintisi yok biraz bogazi agridi o kadar drlar hersey normal diyorlar ates gelince titremekten bir hal oluyor yavrum sebebi ne olabilir Allhim yardim ettttt

çok geçmiş olsun allah şifalar versin inşallah
inşallah hemencik iyileşir ateş ten bende çok korkuyorum

Geçmiş olsun canım.. 3-4 gün neyse de 9 gün de bayağı.. yavrucak perişan olmuştur.. şifasını bulur inş..
canım bir tavsiyede bulunmak istiyorum.. ben de küçükken çok ateşlenirdim.. annem soğuk suya çarşafı batırıp sıkıp bana sarıyordu sonra çarşafın üstüne de battaniye sarıyordu..
bunu 3-4 kez üst üste tekrarladı 5 dk arayla.. faydası oluyordu..
azcık ağlayabilir oğluşun ama onun iyiliyi için diyorum.. (bende eşek gibi ağlamıştım da soğuk çarşaftan)
işlemi tamamladıktan sonra sıcak bitki çayları diyorum başka bişi demiyorum.. umarım faydasını görürsün..
tekrar geçmiş olsun

Geçmiş olsun canım.. 3-4 gün neyse de 9 gün de bayağı.. yavrucak perişan olmuştur.. şifasını bulur inş..
canım bir tavsiyede bulunmak istiyorum.. ben de küçükken çok ateşlenirdim.. annem soğuk suya çarşafı batırıp sıkıp bana sarıyordu sonra çarşafın üstüne de battaniye sarıyordu..
bunu 3-4 kez üst üste tekrarladı 5 dk arayla.. faydası oluyordu..
azcık ağlayabilir oğluşun ama onun iyiliyi için diyorum.. (bende eşek gibi ağlamıştım da soğuk çarşaftan)
işlemi tamamladıktan sonra sıcak bitki çayları diyorum başka bişi demiyorum.. umarım faydasını görürsün..
tekrar geçmiş olsun

geçmiş olsun gurbet ablam allah acil şifalar versinnnnnn

Allah razi olsun kizlar 14 gun surermis ates bakalim ne olur 14 gun sonra baska testler yapilacak gecmesse
koprisim Bnde perisan oldum uyku yok birsey yok huyu suyu degisti yavrumun Allahim sifa versin yuce Allahim kimse cekmesin

gurbet abla gecmis olsun ogluna allah acil sifalar versin

Son düzenleme:
Back
X