- 25 Kasım 2010
- 4.441
- 6
- 156
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #1.061
geçmiş olsun canım
doktora da sormuşsun zaten ilaçlarını içte geçer inşallah
bu arada benim de kbb gitmem lazım az duyuyorum arada sırada galiba genetik bizimki annemde az duyuyo benim
bazen sağır duymaz uydurur oluyo bizde ceren çok gülüyo bana bide yeni nesil bi acaip konuşuyo anacım lafların yarısı ağızlarından çıkmıyo sonra duymuyo oluyoz![]()
sağol tatlım :)
ay ben kulak için falan doktora gidiyordum da memleketteyken.. öyle kulağın içine bakmazlardı damla yazıp gönderirdiler.. işe de yarıyordu..
bugün kbb uzmanının odasına girdim.. allah dedim yanlış odaya girdim herhalde.. diş doktoru sandım

bir de o kocaman ışıktan falan.. adam dedi vakumla temizlicez tamam dedim.. soktu demir huni gibi bişi kulağıma.. sonra da ince uçlu bişi.. onu görünce gözlerim açıldı

ben kulaklarımı her banyo sonrasını bırak nerdeyse hergün temizlerim..
gebelikten dolayı sürekli soluma yatıyorum dedim onunla alakalı olabilirmi dedim. ivit dedi.. yeterince hava alamamasından da kaynaklanabilir dedi.. bir de açık ağızla uyuyorum onun da etkisi olabiliyormuş...
ay neka çok konuştum yineeee

bu ara cereni öperim :) şimdiki gençler farklılar ya.. kuzenlerim falan var onun yaşlarında.. face te takip ediyorum .. resim yorumları bir acaio.. hele yazışırken kelimeleri yarım yamalak yazıyorlar.. sesli harf kullanmıyorlar nerdeyse