- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 49
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #1.261
meryem suresi kuran-ı azimuşşandan bir suredir.amenna.lakin anlamadığınız bir nokta var,olay kalpte biter.meryem suresini arapça bin kere okuyun,ihlasın,ve dahi yüce yaradana muhebbet ve sevginin,iki damla göz yaşıyla,katkısının olmadığı bir duanın ne önemi var.bakın başka bir ayet yazayım ,ben kalplere göre hüküm veririm diyor,yüce allah,abdestinizi alıp,samimi göz yaşlarıyla şu duayı edin.alemlere can veren yüce rabbim,senin emri ilahinle bana vereceğin canla bende şu fani dünyada,evlat sevgisini tadayım,sana layık bir kul olarak evladımı,senin izininle yetiştireyim,yarın huzuru ilahinde senin övgüne mazhar olayım,bana hayırlı bir evlat nasip et.ve benzeri samimi dualarla içinizden geldiği şekilde dua edin.ihlasın olmadğı bin meryem suresinin faydasıu olmaz.hacı bayram veli hz.ne güzel buyurmuşlar….alan sensin,veren sensin,kılan sen.ne verdinse odur dahi neyimiz var….ALLAH dualarınızı kabul etsin.isteyene hayırlı evlat versin.göz yaşınızı ALLAH için dökmeyi unutmayın...........................