- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #1.701
canını sıkma bitanem Rabbim korur meleklerimizi..
bebişine de maşallah.. 3kg den fazla doğacak desene.. ben hala benimkinin kilosunu bilmiyorum :) artık sormuyorum da doğunc öreniriz diyorum..
normal doğum yapabileceğine de ayrı bir sevindim.. ben o işi beceremicem de.. oğlum ters duruyor cuma tam 38 haftalık oluyoruz.. duruma göre artık sezo günü verecekler galiba..
hem sen nasıl bir hastaneye gidiyorsun da doğum yapacaklar da yanında olabiliyor..
benim gittiğim hastanede doğum yapacaklar ayrı yerde acilden girişleri yapılıyor nst falan ayrı..
insanda psikoloji kalmaz yaw..
neyse hayırlısıyla gelsin artık kuzular..
evet 3 kgdan fazla olacak sanırım sağlıkla gelsin inşallah bebişlerimiz hastaneye gelince özel hastane ama nst odaları doğum hanenin hemen yanında kadında zaten nst odalarından birinde açılma için bekliyodu allahtan sesi çıkmadı bende düşünüyorum artık epidural normal doğum yapsam diye bu arada ben normal doğuma şartlandım doktorumda bi aksilik olmadıkça normal diyo ama daha çatı muayenesi yapılmadı inşallah ondada sorun olmazda normal olur senin içinde hayırlısı olsun bu arada sabah haberlerde izledim 19 yaşında bi kadın doğumda ölmüş doğum sırasında solunumu durmuş bugün psikolojim çöktü resmen yaaa