Eski dostlar hep beraber elele verelim

canını sıkma bitanem Rabbim korur meleklerimizi..
bebişine de maşallah.. 3kg den fazla doğacak desene.. ben hala benimkinin kilosunu bilmiyorum :) artık sormuyorum da doğunc öreniriz diyorum..
normal doğum yapabileceğine de ayrı bir sevindim.. ben o işi beceremicem de.. oğlum ters duruyor cuma tam 38 haftalık oluyoruz.. duruma göre artık sezo günü verecekler galiba..
hem sen nasıl bir hastaneye gidiyorsun da doğum yapacaklar da yanında olabiliyor..
benim gittiğim hastanede doğum yapacaklar ayrı yerde acilden girişleri yapılıyor nst falan ayrı..
insanda psikoloji kalmaz yaw..
neyse hayırlısıyla gelsin artık kuzular..

evet 3 kgdan fazla olacak sanırım sağlıkla gelsin inşallah bebişlerimiz hastaneye gelince özel hastane ama nst odaları doğum hanenin hemen yanında kadında zaten nst odalarından birinde açılma için bekliyodu allahtan sesi çıkmadı bende düşünüyorum artık epidural normal doğum yapsam diye bu arada ben normal doğuma şartlandım doktorumda bi aksilik olmadıkça normal diyo ama daha çatı muayenesi yapılmadı inşallah ondada sorun olmazda normal olur senin içinde hayırlısı olsun bu arada sabah haberlerde izledim 19 yaşında bi kadın doğumda ölmüş doğum sırasında solunumu durmuş bugün psikolojim çöktü resmen yaaa

evet 3 kgdan fazla olacak sanırım sağlıkla gelsin inşallah bebişlerimiz hastaneye gelince özel hastane ama nst odaları doğum hanenin hemen yanında kadında zaten nst odalarından birinde açılma için bekliyodu allahtan sesi çıkmadı bende düşünüyorum artık epidural normal doğum yapsam diye bu arada ben normal doğuma şartlandım doktorumda bi aksilik olmadıkça normal diyo ama daha çatı muayenesi yapılmadı inşallah ondada sorun olmazda normal olur senin içinde hayırlısı olsun bu arada sabah haberlerde izledim 19 yaşında bi kadın doğumda ölmüş doğum sırasında solunumu durmuş bugün psikolojim çöktü resmen yaaa

canım böyle şeyler etkilemesin seni..
akşam kayınvalidem arkadaşıyla geldi bize.. kadını çok severim ama bir patavatsızlık yaptı bende takmamaya çalıştım..
bir olumsuz doğum hikayesi anlattı bir akrabasının ben anlatmıcam ama etkilenme diye..
içim tuhaflaştı akşam ama sonra unuttum gitti...
normal doğum gibi güzeli yok.. millet sezeryan diye çırpınır ben normal diye :1: hayırlısı artık..

canım böyle şeyler etkilemesin seni..
akşam kayınvalidem arkadaşıyla geldi bize.. kadını çok severim ama bir patavatsızlık yaptı bende takmamaya çalıştım..
bir olumsuz doğum hikayesi anlattı bir akrabasının ben anlatmıcam ama etkilenme diye..
içim tuhaflaştı akşam ama sonra unuttum gitti...
normal doğum gibi güzeli yok.. millet sezeryan diye çırpınır ben normal diye :1: hayırlısı artık..

hamilelik psikolojisi herseyden etkılenıyoruz rabbim hayırlısıyla kurtulmayı nasip etsin hepimize bende sezeryandan daha çok korkuyodum ama ne yapalım kısmet böyleymiş sende üzülme bebekleimiz sağlıkla gelsinde gerisi mühim değil bugün birde sezeryan bekleyen vardı onunda doğum öncesi rahat kadını gördükçe ben heyecanlandım ama kadın gayet sakindi güzelce giyinmiş bavulunu almış ailesi falan yanında sohbet muhabbet yatış için bekliyolardı neysede bir an önce hayırlısıyla kurtuluruz inşallah sağlıkla

hamilelik psikolojisi herseyden etkılenıyoruz rabbim hayırlısıyla kurtulmayı nasip etsin hepimize bende sezeryandan daha çok korkuyodum ama ne yapalım kısmet böyleymiş sende üzülme bebekleimiz sağlıkla gelsinde gerisi mühim değil bugün birde sezeryan bekleyen vardı onunda doğum öncesi rahat kadını gördükçe ben heyecanlandım ama kadın gayet sakindi güzelce giyinmiş bavulunu almış ailesi falan yanında sohbet muhabbet yatış için bekliyolardı neysede bir an önce hayırlısıyla kurtuluruz inşallah sağlıkla

:1: ben yapılacak iğneden sanırım daha çok korkuyorum :D belden mi nerden vuruyorlarsa..
kola takılan kateterler falan.. onlar aslında korkutuyor beni...
6 yaşındayken pnömoniden dolayı hastaneye yatırmışlardı beni..
sabah sağ bacaktan akşam sol bacaktan penisilin yiyordum ama fayda etmemişti..
sonra sol elimin üstünden damardan kelebek kelebek diyerek 10 kişi tuttu beni elimi delene kadar.. çırpındığım halimi hala hatırlıyorum..
gerçi şimdi de hamilelikte nerdeyse her seferinde kan verdim alıştım da.. damardan ilaç olayına alışamıyorum :1:
birde karnımın kesilmesi.. oyh :1: tırstım yine..
kaynanam da teselli ediyor beni " ne güzel işte alıvercekler karnından.. şeyin de yırtılmıyacak güzel kalcak falan" :53: ben kadına böyle bakıyorum :1:
of of.. :)

:1: ben yapılacak iğneden sanırım daha çok korkuyorum :D belden mi nerden vuruyorlarsa..
kola takılan kateterler falan.. onlar aslında korkutuyor beni...
6 yaşındayken pnömoniden dolayı hastaneye yatırmışlardı beni..
sabah sağ bacaktan akşam sol bacaktan penisilin yiyordum ama fayda etmemişti..
sonra sol elimin üstünden damardan kelebek kelebek diyerek 10 kişi tuttu beni elimi delene kadar.. çırpındığım halimi hala hatırlıyorum..
gerçi şimdi de hamilelikte nerdeyse her seferinde kan verdim alıştım da.. damardan ilaç olayına alışamıyorum :1:
birde karnımın kesilmesi.. oyh :1: tırstım yine..
kaynanam da teselli ediyor beni " ne güzel işte alıvercekler karnından.. şeyin de yırtılmıyacak güzel kalcak falan" :53: ben kadına böyle bakıyorum :1:
of of.. :)

:1: kaynananın teselli yöntemide ilginç:1: valla hepsinin zorluğu var normalinde sezeryaında artık başa gelen çekilecek bu yüzden annelerin hakkı ödenmiyo demek taşımak doğurmak büyütmek çok zahmetli işler

güzelim kötü örnekleri izleme okuma boşuna sinirin bozulmasın
rabbim muhakkak yardımcı olur kimseyi darda bırakmaz ecel gelmedikçe başa hiç bişey olmaz
maşallah bebeğinde kilosu iyiymiş ben kızımı 3 650 doğurmuştum hem de çok kolay bi normal doğumla
inşallah sende bir avazda doğuruverirsin :nazar::nazar:

canını sıkma bitanem.. olur elbet.. belki vakti değildir .. şükürler olsun bir evladın var.. elbet ikincisi de olur.. bak benim görümceye 33 olacak.. 3. çocuğuna hamile.. tabi doktor kontrolü altında hamile kaldı o ayrı mesele de..
sen doktoruna da devam et bakalım bu kış.. sadece klomen belki etkisini göstermes.. çatlatma iğnesi falan da gerekebilir..
cuma kırmızılar gelmez inşallah... hatta 9 ay hiç gelmesinler.. kovdum onları.. kış kış kırmızılar... :21:

benim eltide 35 yaşında kadın dört kere hamile kaldı ya bu eltiler görümceler çok hızlı çokkk :1::1:
şaka bi yana artık gerçekten üzülmüyorum canım

güzelim kötü örnekleri izleme okuma boşuna sinirin bozulmasın
rabbim muhakkak yardımcı olur kimseyi darda bırakmaz ecel gelmedikçe başa hiç bişey olmaz
maşallah bebeğinde kilosu iyiymiş ben kızımı 3 650 doğurmuştum hem de çok kolay bi normal doğumla
inşallah sende bir avazda doğuruverirsin :nazar::nazar:

amin canım inşallah doğru söylüyosun aslında kötü örnekleri dinlememek lazım ama arada denk geliyo işte sabah haberleri izlerken görüverdim doğumda ölmüş diye ister istemez etkilendim ama rabbim büyüktür yardımını esirgemez inşallah

slm kizlarrr nassiniz bakem abaniz geldi evi yerlestirdiii kocasini iyilestirdiii sizde haller nasil doguracakalr korkmayin bakemmm bir nefeste pirt cikaracaniz prens ve prensesleriii

slm kizlarrr nassiniz bakem abaniz geldi evi yerlestirdiii kocasini iyilestirdiii sizde haller nasil doguracakalr korkmayin bakemmm bir nefeste pirt cikaracaniz prens ve prensesleriii

hoşgelmişsin ablam..
yeni evin nasıl.. yeni düzene alışabildin mi..
eşinin de iyileşmesine çok sevindim.. Rabbim bir daha yaşatmasın..
bizler de bıraktığın gibiyiz :)

gurbet abla çok gecmıs olsun eşinn iyileşmesine çok seındım

kopriiiiiiiiiiiiii
beklemedeee
korkmayın len bakem :)

her girişin bi çıkışı var :)Allah kolaylıgını verir.

kopriiiiiiiiiiiiii
beklemedeee

çatlak medi :1:
keşke girişi kadar çıkışı da kolay olsaydı bacım :1:

nerelerdesin bakem sen.. çıtın çıkmıyor kaç gündür.. :7::7:

hoşgelmişsin ablam..
yeni evin nasıl.. yeni düzene alışabildin mi..
eşinin de iyileşmesine çok sevindim.. Rabbim bir daha yaşatmasın..
bizler de bıraktığın gibiyiz :)
sagol guzelim ya alisiyoruz evimiz guzel cok sukur yerlestik esim de iyi gelsin bebe yeni eve
he valla giris kolayda cikis zor isteeeeee:52:

kopriiiiiiiiiiiiii
beklemedeee

medicim cok cok sagol needdin sen cnm nasilsin

gurbetçim evinde güle güle otur sağlıkla artık bide bebek gelsin ohhh miss yeni eve yeni bebek :emir_bebek:
eşinin iyleşmesine çok sevindim allah bidaha göstermesin

:1: kaynananın teselli yöntemide ilginç:1: valla hepsinin zorluğu var normalinde sezeryaında artık başa gelen çekilecek bu yüzden annelerin hakkı ödenmiyo demek taşımak doğurmak büyütmek çok zahmetli işler

korkmayınnn sezeryan hele epidural sezeryan çok çok çok kolayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

geçmiş olsun ablaa

çok çok geçmiş olsun abla yeni eevinde hayırlı olsun inşallah

kopriiiiiiiiiiiiii
beklemedeee

medicim girişi kolay olmamıştı hatırlarsan aylarca uğraştık:1: ama inşallah çıkışı kolay olur yarabbiiiimmmmm
korkmayınnn sezeryan hele epidural sezeryan çok çok çok kolayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

geçmiş olsun ablaa

sezeryandan daha çok korkuyorum normal istiyorum şimdilik gidişatta öyle bi aksilik olmazsa ama gecen kontrole gittiğimde bi kadın normal doğum yapacakmış epiduralliymiş çıtı çıkmıyodu olmadı bende epidural normal doğum yapıyım ama yan etkileri oluyo diyolar baş agrısı bel ağrısı falan sende oldumu sorun

çok çok geçmiş olsun abla yeni eevinde hayırlı olsun inşallah

medicim girişi kolay olmamıştı hatırlarsan aylarca uğraştık:1: ama inşallah çıkışı kolay olur yarabbiiiimmmmm

sezeryandan daha çok korkuyorum normal istiyorum şimdilik gidişatta öyle bi aksilik olmazsa ama gecen kontrole gittiğimde bi kadın normal doğum yapacakmış epiduralliymiş çıtı çıkmıyodu olmadı bende epidural normal doğum yapıyım ama yan etkileri oluyo diyolar baş agrısı bel ağrısı falan sende oldumu sorun

cnm yapılan yer ve kişi çok önemli bende hiç bir yan etkisi olmadı çok şükür
:nazar:

mrb kızlr kasım ayında tanışmıştık bilmem hatırladınız mı?çok guzel olmuş bu topik.yeni bebişler gelmiş çok sevindim .allah isteyenlerede versin.

Back
X