- 22 Ağustos 2011
- 13.049
- 6.447
- 448
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #1.241
Hakikaten cok iyi geldi canim.malum yasadigim sey cok zor. Travma yasamak yerine kabullenmek yeni hedefler koymak kendimle ilgilenmek gibi seylere sardim cok da iyi oldu kizlari gormek. Cok keyifliydi. İstanbulda seninle gorusebiliriz nurdan ile de ankarada. Kk bulusmalarimiz devam eder boyle.ben izmire mayis sonu ya da en gec ekim de giderim tekrat zaten . Tartiya gelince en iyisini yapmissin psikolojik olarak tam hazir olunca eski disiplinine donersin zaten.
Nurdancigima gelecek olursak modu en dusuk kisilerden biri oldu elbette kolay degil canim ama goruyorsun bak ne buyuk sorunlarim.kayiplarim oluyor sarsiliyorum yikiliyorum ama ayaga kalkiyorum sen de oyle yap. Diyelim ki emrah ile tamamen bitti bu senin hatan ya da basarisizligin olmayacak olmasi gerektigi icin olacak herseyde bir hayr oldugu icin olacak hayati ve kendini zamana birak bir erkek ne mutluluk ne bir kacis ne de huzur kaynagi olmuyabiliyor evlilik mutlulugun resmini cizdirmiyoe maalesef herkese. O yizden niyeleri birak. İkizleri bilirim kendi suclamak son treni kacirdim dusincesi allahim ben niye bu jadar sansizim cumleleri hic kurma. Sorunlu olmayan bir insandim sorunlu bir iliskim yoktu ama evliligim cok sorunlu oldu iyi dusun herkesten fikir al onceligin emrah ya da evlilik olmasin oncelik mutlu huzurlu bir iliski. İns mayis cok daha iyi gelir hepimiz icin.
Merhaba kızlar, hepimize güzel bir hafta olsun inşallahBen çok güzel bir haftasonu geçirdiğim için, bugüne de sendromsuz başladım Haftasonu malum dünya tatlısı, pamuk şeker bir misafirimiz vardı Maşallah yolculuk sonrası girmiş yazmış zaten buraya da Topiğimizin ilk buluşmasını gerçekleştirdik böylece, açılışı yaptık, devamı da gelir artık İlk buluşma değil gibiydi, sanki daha önceden tanışmış, buluşmuş gibiydik Duygucuğumun güzel, huzurlu yuvasını gördük, dünya tatlısı Kuzeyi gördük, tabi ben Doğa kadar kaynaşamadım ama ilerleyen zamanlarda farkı kapatırız diye düşünüyorum
Gezi detaylarını misafirimiz anlatır diye düşünüyorum, ben sadece çoooook ama çooookkk keyifli olduğunu, en kısa zamanda tekrarlamak istediğimi söylemekle yetiniyorum
Cemrem de bahardan kaynaklı iştah yoğunluğu yaşıyor anlaşılan. Yalnız değilsin canım, hepimiz öyleyizGeçici bir durumdur diye düşünüyorum. Haftasonu biz diyet falan unuttuk gitti, hatta kızlar bana öyle gaz verdiler ki ben diyeti komple unuttum diyebilirim artık
Nurdancım, hem yolculuk, hem proje işleri devam ediyor senin de, Allah kolaylık versin canım. Proje demişken, geçen hafta o kadar uğraşıp teslim ettiğim projede değişiklik olacak diye bu sabah bildirdiler, sistem de çalışmıyor o değişikliği yapmak için, bitti diye rahatladığım bir işin eksik kalması tarif edilemez
Çarşamba günü İstanbul yolcusuyumpazar günü döneceğim. Olabildiğince bol gezmeye çalışacağım. Mutlaka git diyeceğiniz yer önerileri varsa değerlendirmeye açığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?