Eski dostumu hiç ama hiç hatırlamak istemiyorum. Nasıl unutulur?

hislerime tercüman olmuşsun...
Allah bir daha karşılaştırmasın öyleleriyle.

hiç iyi zamanlar yok hiç mi güzel şeyler yok, var elbet, oldu. 8 yılım hep onlarla dolu. liseden üniversiteye.. haksızlık etmek istemem. sizde de olmuş güzel şeyler...
ama her şeyi de kaldıracak değilim, değiliz...
çevremi sıfırlamış gibi hissediyorum şuan, dualarımdan biridir sağlam ve ömürlük bir dost.
amin inşallah bir daha sıkıntı yaşamaz, tamamen umursamamayı becerebiliriz

Bir dostumu, geceleri sinir krizi gecirdiginde bile ilk aradigi kisisi oldugum biri ameliyat oldugum halde evlerimiz yanyana oldugu halde bir mesaj dahi atmamasi yuzunden bir mesajla sildim.

Bir diger dostumu, tabiri caizse kotu yoldan kurtardigim biri yapma dedigim halde yaptigi yanlis sey yuzunden ailesine yakalanip sucu bana attigi icin sildim.

En iyi en mutlu gunlerimde destek oldugum derdiyle dertlendigim sabahlara kadar teselli verdigim sirrini tuttugum biri de esim askere gittiginden beri ortalarda yok. Muhtemelen onu da silecegim.

Bu devirde insan satmak bu kadar kolaysa silmek pekte zor gelmeyecektir. Unutuluyor da ayrica. Gercekten deger gordugum insanlar var. Cok azlar ama varlar hala. Sayelerinde unuttum gitti. Hem sacma sapan insanlari dusunerek kaybettigim vakti gercek dostlarima harcamamak onlara haksizlik olurdu.

14 yıllık arkadaşlığımı bitirdim 3 ay önce.arkadaşlıktan öte kardeşlikti.ama hep veren taraf olmaya başlamıştım artık ve üstüste yapılan nankörlükler..unutmak zor..birdaha kimseye okadar yakın olamam..beni çok arar inş. diye beddua ediyorum..kin ve nefretle yanıyorum..ama unutucaz..zaman alsada bir şekilde unutulacak.

umarım canım, umarım.. haketmeyenleri düşünerek haketmediği değeri vermeyelim
ben boşverdim artık onu
kendi görgüsüzlüğü ile kalsın başbaşa.

iyi insanlar azda olsa var yanımda. çok şükür..
bende ameliyat olduğumda beni aramadı, hatırlamadı.
doğum gününde ben ne yaptırsam diye düşünürken o tek bir mesajla kutladı
parçaları birleştirdiğim zaman zaten o benim hiç dostum olmamış..

o düşüncelerden kurtulmak istiyorum. affedince rahatlanırmış ama ben affedemem yaptıklarının bedeli bu kadar kolay olmamalı
ben ahirettede dünyadada etmem hakkımı helal filan

Oyle aslinda, onlarla iyi oldugum zamanlarda hic bir sorunu olmayan biriydim. Onlarin da hep kotu zamanlariydi zaten...

Oyle aslinda, onlarla iyi oldugum zamanlarda hic bir sorunu olmayan biriydim. Onlarin da hep kotu zamanlariydi zaten...

kendi kötü günlerinde dost olan tipler işte. benim bir sorunum olduğunda kimse yok ortalıkta
bu dünya böyle işte hep çıkar üstüne kurulmuş

aynı olayı bende yaşadım kıskançlıkla çekememezlikle ne yaptığını bilemedi artık bitti.karşı binada oturuyo aynı yatakta uyuduk bir tabaktan yedik ama iş evliliğe gelince...değişti...ben söz yaptım o söz yapmadan hemen nişanlandı..benim evleniceğimi biliyordu "ben senden 2-3 hafta sonra evlenirim denk gelmesin" derdi kendisi hemen aralıkta nikah kıydı ve nisanda düğünü...evlendiği çocukla hiç bir sorun yokken konuşurken hepimiz ..kıskançlık yüzünden aramıza girdi bana başka çocuğa başka anlattı...sonra ama ben ikinizide seviyorum hayatımda olmanızı istiyorum falan palavra sıktı...şimdi ne eşi olan çocukla nede kızla görüşmüyorum..eskiden nişanlımla tartışırdık çok şükür tartışmıyoruzda nazaramı geldik ne... insanların yüzleri bir noktadan sonra belli oluyo malesef..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…