Eski dostumu hiç ama hiç hatırlamak istemiyorum. Nasıl unutulur?

Novamber wind

🧿 March, 2019 👑
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2013
16.466
12.870
498
aynı evi paylaştığım 5 senelik arkadaşlık ettiğim dostum, kardeşim dediğim insan bana en büyük kazığı atanlardan..

yaptığını unutamıyorum, hazmedemiyorum

sizinde böyle bir kötü tecrübeniz oldu mu ? bu durumu nasıl unuttunuz?

ben arkadaşlığını bitirdiğime pişman değilim. sadece onunla geçirdiğim zamanları hatırlamamak, ona olan kızgınlığımı, kinimi unutmak istiyorum...

Olma mi?!!
Kuzenimle ayni evde kaldik, bir yil...
Bu bir yilin sonunda, sonrasinda kendisine en buyuk kazigi atacak 1 yillik sevgilisi ile apar topar esyalarin yarisini alip gitti...
Ve oncesinde de konustuk, bekle ben para pul konusunda iyi degilim bu ara, zaman ver bana da dedim...
Ama nafile...
Neyse oldu bitti, sonra uzatmadim hatta, hafif cakir keyifken baristim bile...
Ve daha niceleri...
Bazen uzen, bazen uzulen taraf oluyoruz...
Birbirimizi hayati ogretiyoruz...
Sikma canini, unut gitsin, hepsi deneyim...

ayrılma nedeniniz neydi bilmiyorum ama "dostluk" ile "ev arkadaslıgı" farklı seyler.
ikisi bir arada olabilir, ya da birbirinden bagımsız iki farklı insan ile gayet guzel de yurutebilirsiniz.
bunu hic unutmamak lazım. evliliklerde bile temel sorunlardan biri bu oluyor...

ben ev kazıgı yemedim ama dost kazıgı denen samimi arkadas gibi gozukup arkadan iş cevrireni cok gordum.
pisman degilseniz unutun gecin, degmeyecek insanları aklınızda tutmanın alemi yok,
bir daha benzer birseyin yasanmaması icin tecrube olarak dusunun. kim kazık yemiyor ki şu hayatta?

Bende 13yillik arkadaşımı unutmak istiyorum benim için önemli birşeyi kocasina anlattığı için ...başka sehirlerdeyiz hiçbir bağımız kalmadi aslında ama tel da konusmak mesajlasmak bile istemiorum ama anilarimizi bende unutmak istiyorum dostluk kelimesine yakışmıyor çünkü ama nasıl yapacagimi bilmiyorum.

aynı şeyi yaşadım,
aynı evde kaldığım arkadaşımın kazığını yedim, senin gibi....
ama yavaş yavaş siliniyor bazı şeyler, hemen olmasa da...

Benimde oldu oyle bir arkadasligim. Ciddi kazik yedim yani... unutmam hatta affetmem 7-8 yilimi aldi. Sonra insanlik hali insan oglu diyerek umursamadim. Kazigi canimi acitmiyor artik yani...

8 yillik arkadasim, hatta kardesim dedigim insan cok güzel bir sekilde sirtimdan vurdu.
Kendisi bunu ne kadar inkar etsede, yapti, hemde canimi cok kötü yakarak yapti.
Bu olayin üstünden 3 sene gecti ama ben bana yaptigini unutmadim asla unutmam.
Ilk zamanlar cok zoruma gidiyordu, ona karsi cok öfkeleniyordum ama zamanla alistim.
Bizim aramizda cok farkli bir bag vardi, 24 saat beraberdik nerdeyse ama iste kiskanclik, beni mutlu olmami kaldiramadi sanirim.
Onunla öbür boyu depresyonlu bir sekilde takilacagimi saniyordu heralde.
Neyse kisacasi unutmadim, alistim.

Son düzenleme:
14 YILLIK arkadaşım kardeşim sırdaşım herşeyim di nefret ediyorum şu anda kendisiyle paylaştığım şeyleri sırlarımı herkese döktüğü için... ama eşimin kuzeni olduğundan düğünde bayramda bir şekilde sürekli karşılaşıyoruz

yaşadık tabii

lisede tanıştığım arkadaşımla üniversitede aynı evde kaldık okul biter bitmez incilerini döktü hanımefendi

oysa kardeştik birimiz lavaboya gitse kapıda bekleyip sohbet ederdik
şimdiki kocası ile tanışmalarına vesile oldum eşi tanıdığım , şimdi konuşmuyoruz ikisi ilede...
ama ben ona asla kırıcı bir laf etmedim kendilerine göre ben onu kıskanmışım ! kişi kendinden bilir işi hesabı vs vs...

neyse Allah'a havale ettik ama etkisini zor attım üstümden hiç beklemezdim böyle birşeyi....

Son düzenleme:
Badecim , olmaz olur mu hiç ?

Bende üniversitede kardeşim dediğim ev arkadaşımla , okul bitince de görüşmüş , görüşmek ne kelime hatta evimizin kızı olmuştu .

Evlendi , ben onların evlerinin baş misafiri oldum hep .

Sonra ? Sonrasını sorma hiç ama ... Hala aklıma gelir zaman zaman , onca sene , onca paylaşım ... Pufff uçtu gitti işte .

Seninde zaman zaman aklına gelecektir ama takılma fazla .

Canm seni okadar ii anlıyorumki....en yakın arkadasım dedigim pislik,o dönem görüştügüm iğrenc herifle evlendi.daha benimle arkadasken görüşmeye baslamis..baktıki olmadı bana türlü iftiralar ataraktan arkadaslıgımızı bitirdi...neler söylemiş millete benimle ilgili arkamdan, ne işler cevirmiş daha ben durumun farkında degilim tabi sonradan ögrendim cıkmaya başladıklarını hiçbir şekilde hakkım helal degil 4yıl oldu bu olaya unutmadım hala daha dün gibi yaptıkları aklıma geldikçe basımda asagi kaynar sular dökülür...unutamıyosun işte sana atılan kazıkları...

bunlarla tecrübe sahibi oluyoruz zaten. herkesin hayatında en az bir kişi olur böyle. çok takılı kalmamak lazım.
bazen o insanın attığı kazıktan aldığın dersi parayla alamazsın..
öğrendiklerini bir daha tekrarlamazsan bu senin için yeterli olur bence.

evet benimde oldu aradan 10 yıl geçmiş şimdi konunu okuyunca hesapladım ama hala ona çok kızgınım ömrümün sonuna kadar affetmeyeceğim ve nefretle anacağım tek insan da o .. unutulmaz herhalde yaşattıkları

Evet oldu
9 yıllık arkadaşımı bir kalemde sildim bende
3 yıldır hiç bir şekilde görüşmüyorum
Pişman değilim, körlüğüme yandığım oluyo zaman zaman

Oo olmaz mı Candostum dediğim insan.
Yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen insan.
Öyle bir iş sardı ki başıma benim yüzümden ailem birbirne düştü.Neler neler neyse sonuç yıllar geçti üstünden bir kaç yıldır hiç görmedim kendisini.

Hatta senim başlığını okuduğumda hatırladım Badem benim hayatımda da böyle bir insan olmuştu diye.Unutuyor insan zamanla hayata öyle dalıyor ki hatırlamıyor bile.Kim aynı acıya takılıp kalıyor ki? En yakınlarımız ölüyor da unutmuyormuyuz

16 yıllık dostluğu bitirdim ben..Hiç de umurumda değil.Sadece ben nişanlandığım zaman arkamdan söylediği bir kaç kelimeyi duydum şok oldum.Kaldı ki o sırada aramızda sadece basit sebeplerden dolayı kırgınlık vardı.Nişandan sonra incilerini döktü hanımefendi..Demek ki içten içe yıllardır varmış haset durumları..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…