Eski eim benimle barmak istiyor ?

denizimmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2009
16
0
86
46
Denizli
Merhaba herkese ... Düşünceleriniz benim içn çok değerli ilk önce onu belirteyim çünkü hepimiz kadınız ve hepimizin bir hikayesi var ...
Aslında daha çok taze ayrılmış biriyim , 2 yıl evli kaldım ve taparcasına sewdim eşimi evlenirkende sonrasındada . Gel gelelim zaman içersinde olmayınca olmuyorlar vardır .Belki erken pes ettim fazla dik kafalık etmiş de olabilirm ki bunların hepsini ayrıldıkdan sonra tartabildim . Çok gürültülü kavgalar ettik biz ikimizde çok inatçı ve fazla ben merkezci olduk yani ikimizde dediğim dedik benim istediklerim olsun tarzındayız. Aslında çok da iyi başlanıştı herşey. Çok eğlenceli vakit geçiriyorduk ama o çok iyi eğlendiğimiz zamanlarda bile kavga etmeyi başarabiliyorduk ayy çok uzattım farkındayım ama kafam karmakarışık . Bilirsiniz sizi en çok acıtan sewdiğiniz kişidir ve yine mutlu edebilecekte. Biz ayrıldık eylülde ve son 3 aydır tekrar barışmak istiyor. Ayrıldığımızdan beri aslında irtibatı hiç kesmedik yani bi şekilde ya hep telefonla yada yüzyüze sürekli görüştük. Benim tahammül edemediğim kavga esnasındaki kaba girişimleri yani bana karşı değil de kendine zarar vermesi yada bişeyleri kırıp dökmesi. Ayrıldıkdan sonra bikaç kişi ile beraber olduğunu duydum klasik kız moduna girip maillerinden araştırıpda gördüm . Bunu da hazmdemiyorum tamam diyorum ayrılmıştık biz ama yine de madem benimle barışmak istiyorsa bu yeryüzündeki en önemli ve tek kişi ben olmalıydım . Huylu huyundan vazgeçmez diyip barışmamalımıyım yoksa sevgimin peşinden gidip savaşmalımıyım? Savaşdığıma değecek mi? Hiç bişey bilmiyorum … Elbetde bu kadar anlatmayla yaşananlar ve ardından olanlar ve ya olabilecekler bilinemez ama belki kafanızda bi fikir oluşmasını sağlayabilir … O değerli bilgi tecrübe ve yorumlarınızı bekliyorum şimdiden çok teşekkür ederim ..
:sm_confused:

Bence bir ilişki bitmişse bitmiştir.

Hemde sizinki remsen evlilik yani bir evlilik bu oyuncak değilki ayrılıp barışasınız

Ayrıca üzülerek söylüyorum huylu huyundan vazgeçmiyor. :1no2:

aynı suya iki kere girilmez lmaz:
o ayrı geçen zamanların hesabı sorulur eski heyecanlar kalmaz
bana göre eskiye dönmek çok mantıksız
adı üzerinde olmamış ve bitmiş gitmiş olmayan bişey için mi savaşacaksın tekrar mirmirmirmir

anlaşamıyormuşsunuz ki siz.
şimdi ne değişecek. huylar değişebilirmi.hele bukadar kısa zamanda.
evlenseniz yine aynı şeyler yaşanacak. .bence gerek yok tekrar geriye dönmeye. ama tabii,yinede siz bilirsiniz.

Bu ne hız böyle =) süpersiniz ... Diğer yandan ewet denenmiş bi daha denenmez ama çok uğraştım ben onunla mutlu olabiliryorum. Sadece onunla demiyorum çünkü elbetde biçok insan var yeryüzünde ama ben yeni birini denemek istemiyorum veya bunu yapamıyorum ... Çok farklı bi durum açıkcası işyerlerimiz karşı karşıya onunla ve hergün yemeğe filan çıkıyoruz . Kendime yeni bir hayat kuramıyorum bile çünkü hep hayatımda bi şekilde hep varlığını hissettiriyor . Onu çok sewmeyi bi kenara bıraktım ve yeni girişmilerde bulundum ama sürekli beni arayıp sürekli yanıma geldiği için ne yazık ki onu unutmaya çalışma çabalarım boşa geçiyor

Ayrica eski esinin barisma tutumunuda pek samimi bulmuyorum!!

Ayri oldugnuz süre güzelce karnini doyurdu ve simdi yine seninle birlik beraberlik istiyor!!

Yani yedim ictim gezdim eglendim....hadi simdi yine evcilik oynayalim!!

Ne bileyim....bana ters....fakat tercih senin karar senin..

Mutlu olabileceginize kanaat getiriyorsan deneyin derim..opuyorumnanaktan

Kesinlikle ve kesinlikle geri dönmeyin derim...

Geçen zaman ne sizi ne onu değiştirmiştir... Ne de yaşadıklarınızı unutturmuştur. Bir araya geldiğinizde aynı sorunları yaşamaya devam edeceksiniz.

Hatta 2. bir şans olduğu için; daha da fazla sorun olacak. Çünkü; geçmişle kıyaslamaya gidecek, herşeyin aynı olduğunu gördüğünüzde daha büyük hayal kırıklıkları yaşayacaksınız.

Hayat sizin hayatınız; elbetteki son kararı verecek olan sizsiniz.

Ve eğer birleşmeye gönüllü olmaz bu yönde bir karar alırsanız, görüşmeyide kesmelisiniz...

Hakkınızda hayırlısı olsun...

Yaşayacağınız sadece tekrar olur gibi geliyor. Aradan yıllar geçmemiş, adama yaptığı hatalar dank etmemiş, kapına köle de olmamış. Bu kadar kısa sürede tekrarlanacak evlilik yine hissi olur, mantıklı değil. Ben denenmişi tekrar yaşamanı tavsiye etmem..

hani kadınlık gururu yaa evlendiniz olmadı boşandınız hayatının bi yerlerinde tutmamalısın onu yoksa geçmiş geçmişte kalamaz ben eşimden ayrılsam asla yüzü görmem sanada şaştım dogrusu bide oturup yemek mi yiyosun onunla lmaz:

hem ayrılmışsınız ama hep görüşmüşsünüz:sm_confused:neden onu bunu bilmem insan kararlı olacak ayrıca huylu huyundan vazgeçmezlmaz: zaten savaşacak kadar değerli olsaydı zaten şu anda ayrı olmazdınız. evlilik çocuk oyuncağı değil siz şimdi geri birleşeceksiniz bu seferde olmadı savaşmaya değmezmiş ben gidiyorum keşke yapmasaydım diyeceksiniz bence geri dönmeyinyasakkelime zaten kararsız insansınız bidaha pişman olmayın derim ben uzun oldu biraz ama benim fikrim.

bence denemeye deger,,, sonucta o senin eski esin yeni bir sans vermye deger ama sartlar koymak sartiyla. belki bu zaman zarfi ona kafi gelmis hatalarini anlamistir, peki yemege felan cikiyorum demissiniz yada telefonda konusuyoruz devamli yazmissiniz? esiniz de bir degisme farkettiniz mi acaba? egerki ayni tas ayni hamamsa bosverin derim...:gitme:

evliyken evliliğinizin ve sizin değerinizi bilseydi zaten ayrılmazdınız, evlilik bu kadar basit bir şey değil ki, özellikle de bitmiş bir evliliği yeniden toparlamak daha zor.
üstelik eşiniz ayrıldıktan sonra sizle de bir yandan bağlantısını sürdürürken boş durmamış, bu da bana sizi artık arkadaş olarak görebildiğini düşündürdü açıkçası :umursamaz: şimdi bunları yaşadıktan sonra size geri dönmek istemesini olgun ve samimi bulmuyorum CADIARZU

sizden ayrılır ayrılmaz zaten başkalarıyla görüşmeye başlamış hemde birden fazla kişiyle 6 aydan sonra son üç aydır sizinle barışmak istiyor çok istikrarsızmış çok kararsız ,bence barışmamalısınız kendine zarar veren size mutlaka zarar verecektir ayrıca gerçekten de huylu huyundan vazgeçmiyor genelde

işte sizden kaynaklanıyor unutamamanız. hergün yemeğe çıkmak iletişimi kesmemek sizi buna sevk ediyor. nede olsa alışkanlık var. birde çok yeni ayrılmışsınız. bence iletişimi, bir süre kesin. onunla değil başkalarıyla yemeğe çıkın.
yeni birini denemek istememenizin nedeni ,yeni ayrılmanız ve devamlı beraber olmanız.
uzaklaşın bakın ,nasılda o eski duygular körelecek,göreceksiniz.
o sizi o kadar sevse hem başkalarıyla beraber olur muydu.
siz neden yapmadınız.
aradaki duygu farkı bu işte.

Bu birazda nasil ayrildigna bagli arkadasim....eger kavgali gürültülü bir sekilde ayrildiysan tabikide yüzünü seytan görsün der ve birdaha görüsmezsin...

Fakat anlasarak bosanan ciftlerin görüsmesinde oturup arkadas gibi konusmasinda bence hic bir sakinca yok...arada coluk cocuk oldugu zaman zaten buda gerekiyor.

biz onunla komik gelecek belki ama mahkemeye el ele gittik birbirimizi daha çok yıpratmamak adına bunu yaptığımızı ve aslında birbirimizi çok sewdiğimizi ama biraz zamana ihtiyacımızın olduğunu düşünerek ayrıldık ... elbetde bu bi bahane değil ama ewet dediğim gibi görüşmeyi hiç kesmedik ki ben onu unutayım yeni bi hayata başlayayım . çok fazla geliyo üstüme barışmak için ben taviz vermemeye çalışıyorum ama içimde fırtınalar kopuyo ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…