Eski eim benimle barmak istiyor ?

ne farkeder . sizce gecelik ilişki yaşaması affetirirmi bunu.
hatta bence dahada kötü. .

evet arkadaşım çok haklısın hiç bişi onun yaptıklarının bahanesi olamaz .insanın içini acıtmaz mı hemde nasıl acıtır.
ancak gönül bağı bitmemiş evlilikler hakim tek sözü ile bitmiyor malesef. keşke ilişkiler bu kadar basit olsa değil mi "bittiyse bitmiştir. " diyebilsek. ama malesef ilişkiler çok kompleks ve her ilişki kendi kurallarını kendi içinde koyuyor ve hiç biri birine benzemiyor.

Ama adına ne derseniz deyin ister alışkanlık ister bağlılık ister aşk ister sevgi kopmayıncada kopulmuyor

hayatım boyunca hiç böyle üzüleceğimi, birinin beni böyle acıtacağını düşünmemiştim. şimdi inan bana yüreğimi söküp çıkartmaktan başka bir şey istemiyorum. birinden, delice sevdiğin birinden ayrılmak zorunda olmak ama ayrılırken onu da içinde götürmek, içinde, ondan uzaklastığın her adımda, onun içinde büyüdüğünü, içine sığmadığını duymak, içinde tutmaya çalışmak, boğulmak, bütün bir dünyanın, bütün görüntülerinin, anılarının, çocukluk günlerinin, gelecek düşlerinin, bugünün renklerinin siliniverdiği bir anda, yine de ayrılmak zorunda olmak... bunun ne demek oldugunu biliyor musun? eminim biliyorsundur...mafoldumben

Kürşat Başar

Çok sevdiğim bir kesittir..
Şimdi siz ayrılmışsınız hemde taa 10 ay önce..Belli bir acıyı geride bıraktınız..
Herhalde ilk zamanlar ki gibi acıtmıyodur kocanıza olan aşkınız sizi..
Ben hep gözlemledim bi derede iki kere yıkanılmıyor...mirmirmirmir
Biten bi ilişkiyi tekrar alevlendirmek çok gereksiz canınız acır büyük ihtimalle..
Ama çok seviyorsanız, ben o olmadan yaşayamam, ölürüm aman aman diyorsanız
tekrar aynı acıları yaşayabilme ihtimalinide kabul ederek başlayın
ve bu kez başlarken daha ona sınırlarını gösterin
hayatınızda öncelik verdiğiniz ilkler hep siz olun
Umarım mutlu olursunuz.. :asigim:

Ama bir çok arkadaşımıda katılmamak mümkün değil denizimmm doğru yada yanlış bir karar verip arkasında durmak zorundasın . bitmesine karar verdiysen evet görüşmemek senin içinde onun içinde en doğrusu olacaktır,yoksa ikinizide yazık olacak ve kendinize ait hayatlar kuramıyacaksınız hep böyle sürüncemede ve ne olcağı belirsiz bir yaşam içinde sürükleneceksin .
yok birleşmeye karar verirsende, işin kolay olmayacak bunu unutma kaldırman ve de hazmetmen gereken çok şey olacak.
Aslında cevap vereceğin tek soru var bence bu soruya içinde cevap verebilirsen kararınıda vermiş olacaksın .

Bu adam için herşeye değermi ?

buna asla bir şey demiyorum.
ama bu arkadaşımız boşandıktan sonra hiç kopmamış ki. devamlı yemeğe çıkmışlar görüşmüşler. zaten ayrılalı çok olmamışta.
neden hem onunla görüşürken ona olan sevgisi bitmemişken, gecelik ilişkiler
hemde 1 tanede değil ki. midesi nasıl almış. karısıyla yemeğe çıkarken yüzüne nasııl bakmış.
benim aklımın almadığı bu.

Bir derede iki kere yıkandık diyelim,bari aynı taşa iki kere takılmasak :sm_confused:

hemde 1 tanede değil ki. midesi nasıl almış. karısıyla yemeğe çıkarken yüzüne nasııl bakmış.
benim aklımın almadığı bu.

"Erkek" işte. demek sanırım bu soruya yeterli bir cevap değil mi.
Biz bayanlar böyle bir şey yaşasak hayatımızda başkası olsa bi kere saygısızlık yapacağız diye eskinin yüzüne bakmayız değil mi.

erkek ve de kadın işte her anlamda çok farklılar malesef

bu sözlerimizi kendisine okutsak.ne kadar garipser sözlerimiz eminim ne varki bundan diyecek kadar normal bir durum onlar için malesef

aslında yaşanmış bitmiş tekrar denemenin ne mantığı var,
aynı çamura iki kere batmak aptalca diye düşünüyorum ama
yaşanmamış şeylerin pişmanlığı da yaşananlardan daha büyük oluyor
bunu da çok iyi biliyorum.
yani insan deneyip hata yaptığında "en azından denedim" diyor keşkenin yanında
diğerinde ise "keşke deneyip görseydim" düşüncesi aklından çıkmıyor.
bu mantıkla sedece kendin için, kendi sınırlarını iyi belirleyerek
deneyebilirsin bence
sadece geriye dönüp baktığında "acaba?" dememek için.

bu erkekleri canları isteyip de geri döndükleride bağrımıza basmayı sürdürdükçe de normal kalacak onlar için ne yazık ki yaptıkları lmaz:

Eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağardı be canım..
Şu an ayrı kaldınız birbirinize olan alışkanlığınız bitmedi belki.
Özleminiz olabilirleriniz bu yüzden olmasın?
Anlaşamamışsınız ayrılmışsınız eminim ki çözümleriniz olsa şu an hala evliydiniz ve savaşıyordunuz zaten..
Tabiki eski eşinin hayatında birileri olacak ve senin çünkü ikinizde bekar insanlarsınız ve birbirinize karışmak , birbiriniz üzerinde hak iddia etme gibi bi ayrıcalığınız yok. Gecelik işilkileri vs. vs. bunlar sen hayatında yokken olmuş şeyler , çokta kafa yormaya gerek yok bence ama bundan sonra onunla tekrar beraber olmak demek aynı kötü günleri yaşama riskini üzerine almak demek..
Ben olsam sanırım anlattığın nedenlerle bitmiş bir evliliğe tekrar geri dönmek istemem , önüme bakarım..

bu erkekleri canları isteyip de geri döndükleride bağrımıza basmayı sürdürdükçe de normal kalacak onlar için ne yazık ki yaptıkları lmaz:

evet herşey biz kadınlarda bitiyor. yanlışsa yapılan onlara göstermeliyiz bunu. yok erkektir onun yapması normaldir dedikçe onlarda bunu yaparken hiçte rahatsızlık duymayacaklar ve devam edecekler
önemli olan o tavrı koyabilmek. yanlışsa herkes için yanlıştır. erkeği kadını olmaz bu işin.
arkadaşımız bende gecelik ilişkiler yaşadım dese bakalım,,
o bey ,evlenelim der miydi. hiç sanmıyorum.
o,bunda o kadar rahat ki,arkadaşımızdan saklamıyor bile gecelik ilişkisini. çünkü biliyor ki,gelen tepki,erkektir yapar olacak.

sürmemişki ayrılmışsınız..geriye dönemek tekrarlamak aynı şeyleri yaşamayıda tekrarlamaktır bana göre ama eğer evlenirsen yine aynı eyler yaşanırsa tekrar boşanıcaknız o zaman bu tekrarlar ikinizide çok ıyğratacak..bence geriyi bırakıp ileri bakın..

tam size cvp yazıyordum ki pat çıka geldi tatlı getirmiş en sewdiğimden ben herkese teker teker cvp yazmak istiyorum fikirleriniz için ama yawaş yawaş becereceğim sanırm . Şımdi tek gecelik ilişkiler midemi elbetde bulandırıyor ama benim için daha çok çaresizlik gibi gözüküyor o yani ewliliğim bitmiş düzenimi yitirmişim bari bu düzensilzikte dürzülük yapim gibi bişii :))) sakın kınamayın güldüğüme ben o kadar çok acı zamanlar geçirdim ki o kadar zor du ki herşey artık farklı bakıyorum birçok şeye. o yaşadıklarını düşündükçe acımıyormu hala içim elbetde acıyor ama olmuş artık bunn önüne geçemem ayrıca sürekli bunu düşünürsemde kafayı yerim . yani aslında benden ayrı geçirdiği zamanlarda o tek gecelik ilişkilerini yaşamış olması onun sorunu böyle düşünmek zorundayım ... benimde görüştüğüm insanlar oldu ama tabii bu derece değil yani =))) ne iyi etmişimde buraya yazmışım ya oh bee resmen rahatladım ...

barış dıyecegım ama ya buyuk hataysa..
yuretemezsenız uzulecegım onaylayanlardan bırıde ben oldugum ıcın...
barışma dersem ya keşkelerde aklınız kalıp pışman olursanız yıne uzulecegım..
bu tur konular bır nevı hayat memat meselesı bana gore...
hakkında herşeyın hayırlısı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…