ne farkeder . sizce gecelik ilişki yaşaması affetirirmi bunu.
hatta bence dahada kötü. .
şunu da belirtmek istiyorum o yaşadıklarıda uzun ilişkiler veya sewgililekler değil gecelik ilişki ...
evet arkadaşım çok haklısın hiç bişi onun yaptıklarının bahanesi olamaz .insanın içini acıtmaz mı hemde nasıl acıtır.
ancak gönül bağı bitmemiş evlilikler hakim tek sözü ile bitmiyor malesef. keşke ilişkiler bu kadar basit olsa değil mi "bittiyse bitmiştir. " diyebilsek. ama malesef ilişkiler çok kompleks ve her ilişki kendi kurallarını kendi içinde koyuyor ve hiç biri birine benzemiyor.
Ama adına ne derseniz deyin ister alışkanlık ister bağlılık ister aşk ister sevgi kopmayıncada kopulmuyor
Bir derede iki kere yıkandık diyelim,bari aynı taşa iki kere takılmasak :sm_confused:hayatım boyunca hiç böyle üzüleceğimi, birinin beni böyle acıtacağını düşünmemiştim. şimdi inan bana yüreğimi söküp çıkartmaktan başka bir şey istemiyorum. birinden, delice sevdiğin birinden ayrılmak zorunda olmak ama ayrılırken onu da içinde götürmek, içinde, ondan uzaklastığın her adımda, onun içinde büyüdüğünü, içine sığmadığını duymak, içinde tutmaya çalışmak, boğulmak, bütün bir dünyanın, bütün görüntülerinin, anılarının, çocukluk günlerinin, gelecek düşlerinin, bugünün renklerinin siliniverdiği bir anda, yine de ayrılmak zorunda olmak... bunun ne demek oldugunu biliyor musun? eminim biliyorsundur...mafoldumben
Kürşat Başar
Çok sevdiğim bir kesittir..
Şimdi siz ayrılmışsınız hemde taa 10 ay önce..Belli bir acıyı geride bıraktınız..
Herhalde ilk zamanlar ki gibi acıtmıyodur kocanıza olan aşkınız sizi..
Ben hep gözlemledim bi derede iki kere yıkanılmıyor...mirmirmirmir
Biten bi ilişkiyi tekrar alevlendirmek çok gereksiz canınız acır büyük ihtimalle..
Ama çok seviyorsanız, ben o olmadan yaşayamam, ölürüm aman aman diyorsanız
tekrar aynı acıları yaşayabilme ihtimalinide kabul ederek başlayın
ve bu kez başlarken daha ona sınırlarını gösterin
hayatınızda öncelik verdiğiniz ilkler hep siz olun
Umarım mutlu olursunuz.. :asigim:
hemde 1 tanede değil ki. midesi nasıl almış. karısıyla yemeğe çıkarken yüzüne nasııl bakmış.
benim aklımın almadığı bu.
ex'ten next olmaz!!! diyor yeni yetmeleryani eskiden yeni gelecek olmaz!!
"Erkek" işte. demek sanırım bu soruya yeterli bir cevap değil mi.
Biz bayanlar böyle bir şey yaşasak hayatımızda başkası olsa bi kere saygısızlık yapacağız diye eskinin yüzüne bakmayız değil mi.
erkek ve de kadın işte her anlamda çok farklılar malesef
bu sözlerimizi kendisine okutsak.ne kadar garipser sözlerimiz eminim ne varki bundan diyecek kadar normal bir durum onlar için malesef
bu erkekleri canları isteyip de geri döndükleride bağrımıza basmayı sürdürdükçe de normal kalacak onlar için ne yazık ki yaptıklarılmaz:
bu yeni yetmeler işi biliyorlar :roflol:
16 yaşındaki yeğenim biten ilişkisi için söyledi aynen iletiyorum:"aman ablaaaa ex'ten next olmazzzz" :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?