• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski erkek arkadaş ile başım dertte...

Lovaticon

Guru
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2013
45
0
286
Kocaeli
Merhaba kızlar. Biriyle çıkmıştım. Ama onu hiç sevmemiştim. Düşünmeden yaptım ve pişmanım açıkçası. Kısa bir süre sonra ayrılmak istediğimi söyledim. Oda kabul etti. Çıktığımız zaman beni çok sevdiğini, ayrılmak istemediğini söylüyordu. Ayrıldıktan sonra ise tüm okula benim hakkımda birşeyler anlatmış. Ne tür şeyler olduğunu bilmiyorum ama ben kötü birşey yapmadım ki :( Ayrılma olayınıda onu kırmadan anlattım. Sonrada anlayış gösterdiği için teşekkür bile ettim. Ben ne yaptım anlayamıyorum... Okuldaki herkese anlatmış birşeyler... Herkes beni kötü biri zannedecek. Ne yapacağım ben :(

Merhaba kızlar. Biriyle çıkmıştım. Ama onu hiç sevmemiştim. Düşünmeden yaptım ve pişmanım açıkçası. Kısa bir süre sonra ayrılmak istediğimi söyledim. Oda kabul etti. Çıktığımız zaman beni çok sevdiğini, ayrılmak istemediğini söylüyordu. Ayrıldıktan sonra ise tüm okula benim hakkımda birşeyler anlatmış. Ne tür şeyler olduğunu bilmiyorum ama ben kötü birşey yapmadım ki :( Ayrılma olayınıda onu kırmadan anlattım. Sonrada anlayış gösterdiği için teşekkür bile ettim. Ben ne yaptım anlayamıyorum... Okuldaki herkese anlatmış birşeyler... Herkes beni kötü biri zannedecek. Ne yapacağım ben :(
Biriyle birlikte oluyorsan eğer en azından ona karşı birşeyler hissetmelisin. o yüzden biraz detaycı olmak lazım bu tür hataları tekrar yapmamak için. ben senin yerinde olsaydım alırdım karşıma konuşurdum, olmuyor mu yüzleştirirdim. Hala devam ederse e artık bir güzel pataklardım.:47:

Onunla konuşman ne kadar işe yarar bilmiyorum, çünkü onu kırmadan üzmeden ayrılmaya çalıştığın halde bunu yapan bir insan karşına alıp konuştugunda seni ne kadar anlar? Bence seni bilen bilir zaten, çevrende samimi olduğun insanlar bu lafları umursamayacaktır diye düşünüyorum. Diğer insanları da sen umursama, bi dertleri varsa gelip seninle konuşsunlar. Bu hayatta seni hiç tanımayan insanlar bile arkadandan en ağır lafları söyleyebilir, bu insanların karakteriyle alakalı bi şey.:50:

canım bütün okula anlatamaz merak etme ayrıca insanlar ne düşünrse düşünsün sen kendini biliyorsun sonuçta

İnsanlar ne düşünürse düşünsün ne konuşursa konuşşun boşver sen kafana takma çünkü sen kendini biliyorsun hiç kimseye birşey açıklamak zorunda ve ispat etmek zorunda degilsin.:3::3:

asıl dostunu düşmanını bu zamanda anlarsın işte canım bırak konuşsun ne anlatırsa anlatsın unutulur gider ama ona inananları sen yazarsın bi köşeye senin yararına yani :) senin zaten gerçek dostların sana inanacaktır.

o değilde başka biriyle çıkmaya başlayınca ortaya çıkar bişiy derde sevgilimle aramı bozar mı diye korkuyla yaşıyorsun biliyorum bu durumu ama kimseye bişiy açıklamak zorunda değilsin malesef başımıza gelicekleri önceden bilemiyoruz :18:

Sağolun kızlar. Çok haklısınız. Beni bilenler bilir ve asıl dostlarımı bu zamanda anlayabilirim. Çok teşekkürler beni rahatlattınız :) <3

senın alnın açıksa hıcbıseyı dert etme agzı olan konusur eder her yerde olur butur seyler sen eskı sevgılının saygısızlıgına ver edepsiz de geç

mıllet ne konusursa konussun sakın basını one eğme canım umarım üstesınden gelirsin :emir_bebek:

Sen kendini bildikten sonra ailen, sevdiklerin sana inandıktan sonra bir sorun yok bence.İnsanları anlamak zor.Olmamış,yürümemiş bitmiş ilişki.Herkes kendi yoluna baksın.

Back
X