Eski erkek arkadaş

Crazy-cat-lady

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2017
215
334
103
34
Merhabalar, herkese iyi bayramlar dilerim :) Bir konuda fikir yardımına ihtiyacım var, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Üniversite yıllarımın başında başlayıp 6 yıl süren ilişkim martta çatır çatır çatırdamaya başlayıp, mayıs ayında sona erdi. Bu kişi ile uzak şehirlerde olmamız hasebiyle mayıs ayında biten ilişki için de yüzyüze gelip vedalaşmamız biraz daha gecikti ama mayıstaki ayrılığın ikimiz de bilincindeydik ve bunu kabul etmiştik.

Benim hayatıma hiç hesap etmediğim ve beklentisinde olmadığım halde, birinin girişi biraz hızlı oldu. Temmuz ortalarında birinden etkilendim duygularım karşılıklı çıktı ve ilişkimiz de başladı.

Bu hız sebebiyle eski erkek arkadaşıma karşı ister istemez bir mahçubiyet ve suçluluk duymaya başladım (Birinci sorum, sizce bu suçluluk/mahçubiyet gerekli ya da yerinde mi?) Çok büyük kavga dövüşlerle de ayrılmadığımız için, hayatıma yeni kişi girdikten sonra eski erkek arkadaşıma kapı duvar olmadım. Tabii ki bu sohbetimizin samimiyet çerçevesinde sürdüğü anlamına gelmiyor ama engellemedim, bir şey yazdığında (sık yazarsa cevaplamadım ama) belli sıklıkta mesafeli cevaplar verdim örneğin.
Eski erkek arkadaş ilk zamanlar sevgilimin varlığını reddetti ancak zamanla anladı ve kabullendi.

Şimdi de bayram sebebiyle memleketine döndü ve benden geçmişte yazdığı bazı şeyleri ona geri vermemi istiyor. Bu yazıların onun için kıymetli olduğunu biliyorum ancak bir tataftan da buluşma vesilesi olarak kullandığını düşünüyorum.

Sevgilimin haberi olmaksızın böyle bir buluşma beni huzursuz ediyor.
Sevgilimin haberi olursa hele ki yeni bir ilişki için sona gideceğimiz bir kriz olabilir mi?
İstediği şeyleri kargoyla ya da ortak birileri vasıtasıyla vs ulaştırsam çok yabani olur muyum ya da ayıp eder miyim?
Makul bir fikriniz-öneriniz var mı, sizce ne yapmalıyım?

Biraz uzun oldu, vaktinizi aldım kusura bakmayın. Hakkınızı helal edin, herkese sevgiler...
 
Eski sevgilinizr karsi mahcubiyet duymamalisiniz. Bu hissinizin sebebi birazda konusmaya devam ediyor olusunuz bence.

Istedigi seyleri de vermeyin derim ben mumkunse. Verilen seyleri geri almayi cok gereksiz buldugum gibi, bulusmak icin iyi bir sebep olduguna da katiliyorum. Bur firsati tanimayin ona. Sevgilinizin oldugunu kabul etmeyisi bile zaten bir cok seyi kanitliyor.

Bulusmaya gitmeniz iliskinize zarar verir mi? Cok rahat bir erkek degilse karsimizda ki kesinlikle zarar verir. Buyuk ihtimalle bitirir.
 
Eski sevgilinizr karsi mahcubiyet duymamalisiniz. Bu hissinizin sebebi birazda konusmaya devam ediyor olusunuz bence.

Istedigi seyleri de vermeyin derim ben mumkunse. Verilen seyleri geri almayi cok gereksiz buldugum gibi, bulusmak icin iyi bir sebep olduguna da katiliyorum. Bur firsati tanimayin ona. Sevgilinizin oldugunu kabul etmeyisi bile zaten bir cok seyi kanitliyor.

Bulusmaya gitmeniz iliskinize zarar verir mi? Cok rahat bir erkek degilse karsimizda ki kesinlikle zarar verir. Buyuk ihtimalle bitirir.
Çok rahat bir erkek değil, direkt dile getirmedi ama kıskanç biri gözlemlediğim kadarıyla. Bu riski almak beni tedirgin ediyor :(

Cevabınız içimi rahatlattı, buluşmamak daha makul görünüyor. Çok teşekkür ederim, çok sağ olun :KK36:
 
Buluşmamalısın , benim eski erkek arkadaşım da eften püften sebeplerle buluşmak için yol yapmaya çalışırdı.Yeni sevgilin bunu öğrense şüphelenebilir.Sonra da sıkıntı huzursuzluk.Hiç gerek yok.
 
Bu kadar ince düşünmeyin bence. Sonuçta ayrılmışsınız artık. istediği şeyleri kargoyla gönder gitsin. Buluşmak çok saçma olur .birdaha mesajlaşma. Yeni sevgiline ayıp edersin böyle. Ögrenirse ondan da olursun.
 
Back
X