Eski erkek arkadaş

Yani hala var buralarda eskisi kadar olmasa da ailede erkek varsa dışarıya verilmez mantığı..
Yani öz dayı amca değil ki onlara göre ensest değil ve çok sıradan..

Teyzemin oğlu ile evliyim ben ablalarım da amcamın çocukları ile evli..
Ay olamaz ya:İ(
Ben de teyzeyim benim cocugum ya yigenlerim.
Oglanı emzirmisliğim var Allah korusun ya ,
Ensest bal gibi pardonda.
Kuzen kardestir ya:S

Coğrafya ve aile.
Aynı coğrafyadayız amcam kızını yabancılara verdi ama benim babam hiçbirimizi vermedi..
Hiçbirimiz severek evlenmedik..
Akraba ile evleneceğime önüme gelen yabancıyla kaçarım giderim diyen kızkardeşim hariç..
Oda yıllardır anne memleket hasreti çekiyor babam affetmiyor.
Babayı hic ıslak odunla dövmemisler.
Halbuki tam sopalıkmıs kusura bakmayında.

17 yaşında sevmişsiniz o zamanlar insan çok tutkulu ve saf oluyor
şuanki aklınız ve yaşınızda tanışsaydınız belki bu kadar sevmezdiniz :)
severek ayrıldığınız için yarım kaldı ondan içiniz buruk ve normal
kavga edip ayrılsaydınız böyle olmazdı en zoru yarım kalmak zaten

üzmeyin kendinizi olan olmuş biten bitmiş zaten

17 yaşından 35 yaşına kadar onca yıl birini unutamamış, önündeki maçlara bakamamış , gönül verip de hayatına bir kadın alamamış insanı ben anlayamam kusura bakmayın. Var bir patoloji diye düşünürüm. Normal bir psikoloji değil sanki. Hayatın akışına ayak uyduramamak sıkıntı

Ayni sey benim basima da geldi defalarca istemeye geldiler babam vermedi bende esimle evlendim severek evlendim esimlede.
Ama eski sevgilimin hala bana karsi biseyler hissettigini duydum bunu yigeni söyledi benim yakin arkadaşım ve karisi da beni instgramdan engellemis bu cok aci eşine üzülüyorum sadece baska hic biseye değil

O dönemki ilişkiniz belki devam etseydi bitecekti. Ama siz bir yarıda kalmışlıkla böyle hissetmiş olmanız normal.
Bu hayattaki şartlarınıza göre tercih etmek durumunda kalmışsınız. O sebeple arkanıza dönmemek gerekiyor. Arkanıza dönmemekten kastım duygularınıza ve düşüncelerinizi bu anlamda düzenlemeniz gerekiyor.

Merhaba lütfen yanlış anlamayın ama bu konuda içimi dökmek istiyorum (özellikle ablamın gelip bana söylediklerinden sonra)

Ben evliyim çocukluyum ilk erkek arkadaşımla birbirimizi çok sevdik ama ailem vermez diye ayrıldık (akraba dışında verilmezdi) akrabamla evlendim eşimi çocuklarımı dünyaya değişmem ama zaman zaman benim hakkımda konuştuğunu duyuyorum bi tuhaf oluyorum,normal mi sizce ?

Misal en son,ablamla ablası çok yakın arkadaş,ablası ablama “Ali kardeşinden sonra kalbine kilit vurdu evlenmeyecekmiş asla” falan demiş..

Kavuşamamanın buruk bi acısı var ama dediğim gibi yanlış yapacak biri değilim sadece normal mi bu sözleri duyunca hüzünlenmek..

Not:Ablan neden gelip söyledi ki diyenler olacaktır,gırgır şamata olsun diye laf arasında bahsetti :) yani o demese de diyecek birileri oluyor,annemler hala komşu onlarla,ortak arkadaşımız çok..

(Evlilik yaşını doğuya göre söylüyorum geçti sayılır..35 yaşında şuan)
Çok normal.

17 yaş çok ufak bir yaş, hatta çocuk diyoruz bu yaşa.
Yaşınızdan ötürü belki de o ilk ilişkiniz size güzel gelmiş olabilir ama evlenseydiniz belki de büyük bir hayalkırıklığı da olabilirdi. Belki de hiç anlaşamayacaktınız bile. O yüzden bu sözü de hiç duymamış gibi yapıp kafanızda kapatın mevzuyu. Düşünmenin anlamı yok. Eşinize evlatlarınıza odaklanın.
Kesinlikle bu yoruma katılıyorum. Bir şeyleri yasayamamis olma düşüncesi ile kafaniz karışıyor belki ama artik bir aileniz esiniz cocuklariniz var. Mutlu olmaya bakin esimde duzgun birisi demissiniz zaten bize de size mutluluklar dilemek düşer. Olmayacak bir is icin ne kendinizi ne evlatlarinizi yakmayin

Madem sevdiğinize vermediler ne demeye sevmediğiniz bir adamla evlendiniz? Kocanız ve çocuğunuz için çok üzüldüm. Siz kendi tercihlerinizin bedelini ödüyorsunuz. Onların suçu ne? Biri kendini sevmeyen bir kadınla aynı yastığa baş koyuyor, diğerinin annesi başka birini seviyor, unutamıyor.

Dogulu derken nereli? Bencede yarim
Kalmislik hissi var sende.. ayrica eski erkek arkadasinin ablasinin da gevezeligi yani🙄 evli bi kadinla ilgili boyle seyler soylemesi cok yakisiksiz. Bitmis gitmis yani daha ne laf ediyorsun nasip degilmis de gec.

Buarada aileler gercekten cok hata yapiyolar bu konuda, hatada olsa iyide olsa kotude kisi kendisi karar vermeli kimle hayatini birlestiriyorsa..

Kardesin kacmis ama kendileri kasiniyo aileler birazda

Hem sevmediğiniz biri hem de kuzeniniz. Ben olsam yapamazdım. Kendi kuzenlerimi düşünüyorum da... Olacak iş değil yani. Hala çocuklarımla neredeyse aynı evde büyüdük. Teyze/dayı çocuklarıyla o kadar değil ama yine olmaz ya. Bir üst ebeveynimiz kardeş. Kendinizden pay biçin, iki kardeşsiniz ve çocuklarınız evleniyor. Berbat bir şey ya. Ben kendi kardeşimin çocuğuyla kendi evladımı düşünemiyorum. Ha annesi ha halası yani, genlerimiz yarı yarıya ortak.
Bunun dışında bir de sevmeyerek evlenmişsiniz. Bu da çok zor tabi.
Ama tabi artık olan olmuş, önünüze bakacaksınız. O eski sevgiliyi de rahat bıraksın çevreniz, laf getirip götürmeyi bıraksınlar. Ondan size geliyorsa laf, sizden de ona gidiyordur emin olun. O yüzden serbest bırakın artık. Ablanıza söyleyin, biliyorsa da size demesin. Evli barklı kadınsınız yakışık da almaz zaten.

17 yaşından 35 yaşına kadar onca yıl birini unutamamış, önündeki maçlara bakamamış , gönül verip de hayatına bir kadın alamamış insanı ben anlayamam kusura bakmayın. Var bir patoloji diye düşünürüm. Normal bir psikoloji değil sanki. Hayatın akışına ayak uyduramamak sıkıntı
Ben 17 idim ama tabii yıllar olmuş hala aklım onda demesi tuhaf ama zaten ben ailesini geçiştirmek için öyle dediğini düşünüyorum yoksa dediğiniz gibi normal değil

Hem sevmediğiniz biri hem de kuzeniniz. Ben olsam yapamazdım. Kendi kuzenlerimi düşünüyorum da... Olacak iş değil yani. Hala çocuklarımla neredeyse aynı evde büyüdük. Teyze/dayı çocuklarıyla o kadar değil ama yine olmaz ya. Bir üst ebeveynimiz kardeş. Kendinizden pay biçin, iki kardeşsiniz ve çocuklarınız evleniyor. Berbat bir şey ya. Ben kendi kardeşimin çocuğuyla kendi evladımı düşünemiyorum. Ha annesi ha halası yani, genlerimiz yarı yarıya ortak.
Bunun dışında bir de sevmeyerek evlenmişsiniz. Bu da çok zor tabi.
Ama tabi artık olan olmuş, önünüze bakacaksınız. O eski sevgiliyi de rahat bıraksın çevreniz, laf getirip götürmeyi bıraksınlar. Ondan size geliyorsa laf, sizden de ona gidiyordur emin olun. O yüzden serbest bırakın artık. Ablanıza söyleyin, biliyorsa da size demesin. Evli barklı kadınsınız yakışık da almaz zaten.
Ya aslında çok haklısınız ama benim eşim yerine amcamın oğlu olsaydı sanırım intihar ederdim evlenmemek için çünkü gerçekten beraber büyüdük yendiğimiz içtiğimiz birdi,ancak ben eşimi 1 kere gördüm o da tanışmaya geldiğinde,evet teyzemin oğlu ama biraz uzak şehirlerdeyiz ismen öyle biri olduğunu bilirdim ama fotoğraflarda bile görmüşlüğüm yoktu belki o yüzden hızlı adapte oldum ben.

Ya aslında çok haklısınız ama benim eşim yerine amcamın oğlu olsaydı sanırım intihar ederdim evlenmemek için çünkü gerçekten beraber büyüdük yendiğimiz içtiğimiz birdi,ancak ben eşimi 1 kere gördüm o da tanışmaya geldiğinde,evet teyzemin oğlu ama biraz uzak şehirlerdeyiz ismen öyle biri olduğunu bilirdim ama fotoğraflarda bile görmüşlüğüm yoktu belki o yüzden hızlı adapte oldum ben.
Ya inanın sizi üzmek için demiyorum. Ama görmemiş olmak da çok fark etmiyor benim açımdan.
Bir teyzemin oğluyla uzun yıllardır hiç görüşmeyiz mesela. Ama onunla da olmaz. Çünkü görüşmüyor olmak akrabalığı bitirmiyor. Genetik olarak akrabayız.
Lütfen siz kendi çocuklarınıza bunu yapmayın.

O dönemki ilişkiniz belki devam etseydi bitecekti. Ama siz bir yarıda kalmışlıkla böyle hissetmiş olmanız normal.
Bu hayattaki şartlarınıza göre tercih etmek durumunda kalmışsınız. O sebeple arkanıza dönmemek gerekiyor. Arkanıza dönmemekten kastım duygularınıza ve düşüncelerinizi bu anlamda düzenlemeniz gerekiyor.
Kesinlikle onla evlenmezdim bundan eminim fazla baskıcı bi tipti o zamanlar ergen bir kız olarak hoşuma gidiyordu ama aklıma geldiğinde bile ne saçmaydı falan diyorum hayatta evleneceğim bir tip değil,o yarım kalmışlık buruyor sadece..
Duymasam dediklerini o da olmaz.

Ya inanın sizi üzmek için demiyorum. Ama görmemiş olmak da çok fark etmiyorum benim açımdan.
Bir teyzemin oğluyla uzun yıllardır hiç görüşmeyiz mesela. Ama onunla da olmaz. Çünkü görüşmüyor olmak akrabalığı bitirmiyor. Genetik olarak akrabayız.
Lütfen siz kendi çocuklarınıza bunu yapmayın.
Asla yapmam..
Ben daha kolay kabul etme açısından dedim
Ablamlar amcamın çocuklarıyla evlendi onlar çok zor kabullendi ben hiç görmediğim (kan bağım var ama mecburum başka çarem yok) birini daha kolay kabul ettim..

İçiniz tabi ki tuhaf olur ama olmasın bence.
Kalbe kilit vurma olayı palavradır bazı erkekler evlilik sorumluluğuna girmez girseyi sizin için ne yollar bulurdu ailenizi ikna etmek için.

Yanlış anlamayında akraba ile nasıl evlenilir. Üst komşumun gelinini gördüm kp rine dayı dayı diyordu. Vallahi midem bi tuhaf oldu bi irkildim sonra çark etti bana.
Dayı, amca, hala, teyze çocukları ile evlilik beni cok etkiliyor bi sarsılıyorum.

Madem sevdiğinize vermediler ne demeye sevmediğiniz bir adamla evlendiniz? Kocanız ve çocuğunuz için çok üzüldüm. Siz kendi tercihlerinizin bedelini ödüyorsunuz. Onların suçu ne? Biri kendini sevmeyen bir kadınla aynı yastığa baş koyuyor, diğerinin annesi başka birini seviyor, unutamıyor.
Dediklerimden bunu mu anladınız ?

Ailede akraba dışında kimseyle evlenemezdik seçenek yoktu varsa da ya x amca ya z amca oğlu..
Eşimle evlendim iyi ki onunla evlendim hiç pişman olmadım sevgiyi saygıyı onda gördüm dedim
O kişi zaten evleneceğim bir tip değildi ama yarım kalmışlıkla beraber hakkımda konuştukları beni buruyor dedim..

Back
X