Eski erkek arkadaşa E mail

farrowvegas

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2016
3
0
1
45
Kavga edip ayrıldığım eski erkek arkadaşıma yahoo gmail yandex gibi mail sitelerinden sahte isimlerle hesaplar alıp ip degistiri program kullanıp (adı tor) 10 tane mail gondermiştim ancak icerikte kesinlikle küfür yok sadece eleştiri vardı. Derken 1 ay sonra eski erkek arkadaşım ariyor ve "ip adresinden gercek adını soyadını buldurttum devam edersen savcılıga giderim" dedi, ben inkar ettim delilleri gormek istedim ve oda delilleri gosteremem delillerim gizli dedi. Size sorum ise ;mahkeme kararı olmadan ; ip den gercek isim soy isim tespit edilir mi yoksa gercek disi ifadelerle ağzımdan laf mı almaya çalıştı sizce? Bilişimden anlayan arkadaşlardan yardım rica ediyorum. Simdiden cok teşekkürler

Kendinizi niye böyle küçük bir duruma düşürüyorsunuz.niye kendinizin kıymetini bilip bu erkeklerin peşinden bu kadar koşup kafa yoruyorsunuz.
Resmen sanal yollardan taciz etmişsin adamı ki artık savcılığa verecem diyor.

inşallah savcılığa gider dediği gibi bu da size bir ders olur.. nasıl bir takıntınız varsa artık..

Kavga edip ayrıldığım eski erkek arkadaşıma yahoo gmail yandex gibi mail sitelerinden sahte isimlerle hesaplar alıp ip degistiri program kullanıp (adı tor) 10 tane mail gondermiştim ancak icerikte kesinlikle küfür yok sadece eleştiri vardı. Derken 1 ay sonra eski erkek arkadaşım ariyor ve "ip adresinden gercek adını soyadını buldurttum devam edersen savcılıga giderim" dedi, ben inkar ettim delilleri gormek istedim ve oda delilleri gosteremem delillerim gizli dedi. Size sorum ise ;mahkeme kararı olmadan ; ip den gercek isim soy isim tespit edilir mi yoksa gercek disi ifadelerle ağzımdan laf mı almaya çalıştı sizce? Bilişimden anlayan arkadaşlardan yardım rica ediyorum. Simdiden cok teşekkürler
DuNde ayni konuyu acmistiniz degilmi

40 yıl düşünsem yine aklıma gelmez eski sevgilimi böyle rahatsız etmek.

Sadece senin boyle şeyler yapacağını biliyor yani seni tamamen çok iyi tanıdığından tahmin ediyor hatta emin ispati yok sadece.boş ver yaptığın her şey sadece sana zarar verir.

Back
X