Eski erkek arkadasın takip etmesi

Bosanma asamasındasınız ve tek derdiniz eski sevgilinizin sızı neden takip ettıgı mı?
İlginc
Arkadasım Bosanma asamasındayken, Facebookta kendi soyadını yazmıstı kocasininkini silip, avukatı direkt arayıp uyarmıştı. Bunu koz olarak kullanırlar, profilini ya kapat ya da hıcbısey degıstırme diye.
Kocanız takiplestıgınızı fark ederse basınız agrıyabılır, ozaman derdiniz bu olmaz cok daha buyuklerıyle ugrasırsınız.
Derdim adam beni nie bıraktı diye ahh vahh edip düşünmek mi olsun birde boşanıyorum diye neden dert edineyim ki

Kızlar merhaba,daha önceki postlarımdan hatırlayanlar olur ben şuanda eşimle boşanma aşamasındayım.Eski erkek arkadasım (tanışmamız bi 7 yıl öncesine dayanıyor)ınstgramdan beni takip ediyor hikayelerime bakıyor fotolarıma fln bakıyor Neden takip ediyor olabişir sizce?Evlendiğimden büyük büyük ihtimal haberi olmuştur ,en sonbi 1-2 yıl önce görüşmüştüm sürekli gel git yaşıyordu bir türlü tuttaramamıştık benımde karşıma eş kişisi cıkınca evlendim .Sosyal medyada ortak arkadasımız yok durup durup böyle karşıma cıkıyor şimdi yine aynı durum 🧐
Önce bi boşanın bence sonra zamanı gelınce sevgılınız olur

Belli ki ilgileniyor. Ayrıca senin göreceğini biliyor. Gördüğünü bilip tepki vermediğinide biliyor. Şimdi neden ayrıldınız ne oldu bilemiyoruz ancak sende bu durumdan memnun gibi görünüyorsun. Memnunsan boşanana kadar hiç tepki verme etik olmaz. Boşanınca kendisine rahatça sorarsın neden diye.

Belli ki ilgileniyor. Ayrıca senin göreceğini biliyor. Gördüğünü bilip tepki vermediğinide biliyor. Şimdi neden ayrıldınız ne oldu bilemiyoruz ancak sende bu durumdan memnun gibi görünüyorsun. Memnunsan boşanana kadar hiç tepki verme etik olmaz. Boşanınca kendisine rahatça sorarsın neden diye.
Birilerinin pişman olduğunu görmek beni mutlu eder ama aynı sayfayı açmam

Back
X