Eski erkek arkadaşınızla karşılaştınız,yanınızda da o var.

zaten ayrı şehirlerde yaşıyoruz ama olaki bi şekilde karşılaştık konuşur halini hatrını sorarım (ha tabi o yanımda eşimi görüp konuşmaktan kaçınmazsa), eşimi tanıtırım..sonra ayrıldıktan sonra da eşime söylerim eski erkek arkadaşım olduğunu..

gözgöze gelirsek selam veririm tabii...ayıptır. kanlı bıçaklı ayrılmadık çünkü.
ama durup ta konuşacağımı sanmıyorum.

geçen hafta başıma geldi
eşimle bir alışveriş merkezinde cafede oturuyoruz bir baktım eski çıktığım girdi zamanında eşimi sevdiğime ve evleneceğime inanmayan insan gözleriyle görmüş oldu.benim hiç umurumda olmadı eşimle muhabbet ediyorduk gülüyorduk oda karşımızda oturuyordu ama ona hiç bakmadım eşimede onun orda olduğunu söylemedim sonra kalktık çok şükür bir olay olmadı

Eğer durum konuşmaya elverişliyse karşı caddede bilmemne değilde yanımdan geçiyorsa hal hatır sorar hatta sevgilimide tanıştırırım. Medeni insanlarız eskiden yaşanmışlığımız var, zamanında eminim delicede aşıkmışımdır o adama nasıl görmezden gelinir ki. Ne kadar bitse de, yerini yenisi alsada yaşanılan günler var. Nolucak yani sen nasıl benim eski sevgilimle gezersin diye yenisinin üstüne mi atlıcak :D

Son düzenleme:
asla ama asla selma bile vermem ben çünkü aşkımı çok seviyorum o beni yıktı diğeri geri hayata döndürdü selamıma bile değmez o

göz göze bile gelsem kesinlikle hiç görmemiş gibi aşkımla devam ederim yoluma o kadar heç açıklama yapmak zorunda kalmam yanımdakini de neden rahatsız tedirgin edeyim yani:))

yeni sevgilimle eski sevgilim aynı şehirdeler geçen hafta sevgilimin yanına gitmiştim ve eskisini gördüm bi kızla eleleydi parkta oturuyoduk önümüzden geçtiler.Sevgilime söylemedim hadi kalkalım dedim kalktık.Onlar bizi görmedi görseydi çok kötü olurdu heralde

Back
X