- Konu Sahibi arzuca9432
Bende kaç kere karşılaştım ama hiç sanki sokaktaki herhangi bi insan gibi hiç bişey yokmuş gibi geçiyorum yanından yani bencede bitmiş bitmiştir..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim olay felaketti.üniversite yıllarında büyük aşk yaşadığım çocukla ilk buluştuğumuz yerde geçti olay.:asigim:
neyse eşimle alışveriş yaptık oturmak için de cafeye girdik.
birde ne görüyim kapıyı açtım açar açmaz eski erkek arkadaşım ve yanında bir kız sarılmış oturuyrlar.:1shok:
o şokla :1shok: hemen kapıyı kapadım eşimde arkamdaydı buraya girmeyelim gel başka yere girelim dedim.:1no2:
eşim saçmalama daha fazla yürütmeyeceksin herhalde deyip daldı içeri. tam karşılarına oturdu.kötükedihüso
bende gittim yanına mecburen.ama eski erkek arkadaşımın beni gördüğünde geçirdiği şok yüz ifadesi falan acayip komikti :1shok:bir an önce kalkalım diye bekledim hayatımda en zor geçen 1 saatti o. sırnaşık şey
hiç umurumda olmaz
hatta gururla eşime biraz daha sokulurum
hiç istifimi bozmam ne yapıyorsam aynen devam ederim...şimdiki sevgilimin yanımda olmasına vesile olduğu için Allah a şükrederim....:1closedeyes:![]()
dogru eskisiyle çok güzel anılarım olmuştur............
hatta ayrılık acısı çekmişimdir.....günlerce üzülmüşte olabilirim...........:çok üzgünüm:
dediginiz gibi.........eskiyi görünşe yaşadıklarım gelir aklıma..........
ama bir gülümsemede yapmam..........
sonuçta yeni sevgilim yanımda...........
onu seviyorum ve onla mutluyum............eski geçmişte kaldı.......güzeldi ve bitti.........