Eski erkek arkadaşınızla karşılaştınız,yanınızda da o var.

keşke eskisinı görsem de
yanımnda yenisi olsa

eskısını dört gözle arıyorum her yerde
tum gun evının cevresındeyım gıderken gelırken
ahh ah keske görsem

yahu siz zamanında bu adamı sevmediniz mi ?
değer vermediniz mi..
anlamıyorum arada gerçekten sevgi olmuşsa nasıl hiç bişi yokmuş gibi olur..

hafif bi gülümsemeyle eskiden ne kadar iyi vakit geçirdigimizi hatırlarım..
ama bi yandanda şimdi ne kadar mutlu oldugumu gösteririm..

ewet bncde arkadasım haklısınn sonucda bellı bı gecmısınız olmuss...

eski sevgilime göre değişir kaydirigubbakcemile3

exten next olmaz .. erkeğim demek herşeyi silmiştir demek... geçmişe mazi geleceğe niyazizemuszemus

karşılaşmak istemem açıkcası.. ama karşılaştığımdada sanki daha önce hiç hayatıma girmemiş gbi yoluma devam ederim tanımam..

ister istemez insan bakar ama konışmam . şimdi bile yoldan geçerken bizim cama bakmaktn önüne bakmaz . . . oysaki atı alan üsküdarı geçmiş . umrumdışı o :delphin:

hatırlamazdım belki hiçbişey hissetmezdim çünkü eski olduğuna ve yanımda yenisi (erkeğim :asigim: )
olduğuna göre o çoktan sokaktaki 40 kat yabancı olmuş demektir. hatırlasam bile ayıdan post eski
sevgiliden dost olmaz anlayışında olduğum için asla ne gülümseme ne selam en ufak tepki hatta
reflex bile vermezdim :icecream:

eski olduğuna göre öyle olması gerekiyormuş ki "eski" olmuş. eh yenisine sağlık o zaman. görmem bile peeeeeeeeeeeeh şakkıdı

AYRILIŞ SEBEBİME BAĞLI ONU GÖRÜNCE NASI DAVRANACAĞIM :emir_bebek:
SEVMEMİŞ AYRILMIŞSAM HİÇ TANIMIOMUŞ GİBİ YAPARIM
EĞER ALDATIPTA BENİ AYRILDIYSAK NE KDR MUTLU OLDUMU GÖSTERE GÖSTERE YANIMDAKİ ERKEĞİMİ ÖPE ÖPE GİDERİM Şeniz
ŞARTLAR AYRILMAMIZI GEREKTİRMİŞSE SEVEREK AYRILMIŞSAK GÖZLERİM DOLAR HATTA YANIMIZDAN GEÇİNCE ARKAMA ÇAKTIRMADAN BAKARIM TEKRAR:kedi:
BUNUN GİBİ ÇOĞALTABİLİRİM...a.s

Son düzenleme:
eski erkek arkadaşımla da yenisiyle de aynı liseden mezundum.
hatta birbirlerini tanıyorlardı. çünkü aynı mahalle aynı lise..
bi keresinde tam arabaya binecekken ben sağ kapıdayken eski erkek arkadaşım geldi beni görüp, selam vermeye. sonuçta düşman değiliz ve lisede yaşanmış çocukça bi ilişki. (yine görsek selamlaşırız)
ben selamlaşırken yeni erkek arkadaşım da yanıma geldi, onlarda konuştular. yine meraba meraba.

ama bu çok istisnai bi durumdu.

onun dışında şu anki ilişkilerimin boyutuna bakınca yeni sevgilimle giderken eskisini görsem şeytan görmüşe dönerim:)

ay dün gece başıma geldi çok kötü bi durummuş içime bişey saplandı sanki hemen arkamı döndüm içimden umarım görmemiştir dedim :sinifsinif: niye böyle düşündüm bilmiyorum :1no2:

Erkek arkadaşım da noldu tanıdığın mı dedi :)

Böyle bir şey başıma gelmedi umarımda gelmez.
Çünkü sevdiceğim benim ilkim...
Ama allah korusun olaki ilerde böyle bir durumla karşılaştım tabiyki konuşmam normal davranır görmezden gelirim sanırsam...(Aman allah korusun kıyamam ben sevdiceğime:utangac::asigim:

Back
X