Eski erkek arkadaşla buluşmak?

Arkadaşlık ileride tekrar sevgiye dönüşür mü ?

• Ankete Katılan
    8

denizgecee

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2017
53
9
6
Eski erkek arkadaşımla yaklaşık 4 yıl önce bir ilişkimiz olmuştu ve sonrasında arkadaş kalmayı becerdik. tabi bu süre zarfında hep bir eskiye duyulan özlem gündeme geliyordu ve arada bir şeyler oluyor gibi olup hooop tekrar arkadaşlığa devam ettik. Birkaç hafta içinde geleceğini ve benimle yemek yemek istediğini söyledi. sizce bu arkadaşlık ileride tekrar aşka dönüşür mü? buluşunca kesin eski mevzular açılacak ve çok garip

Sen ne hissediyorsun? Onunla tekrar sevgili olmak ister miydin yoksa arkadaş olarak daha mı iyisiniz?

4 yıllık bir ilişkinin neden bittiği önemli. Arkadaş kalmanız güzel bir o kadar da garip.
Benim hatlarım oldu ve yanlış anlaşılır sonra yıllarca peşinde bırakamadım ve beni affetti hatta hayatında olmamdan çok mutlu olduğunu ve beni iyi ki tanıdığını söylüyor. Işte yakın zamanda gelecek görüşelim dedi. Bizim ikinci buluşmamız falan bunca zamandır. Sizce oluru var mı?

Kuzenim 4senelik ayriliktan sonra evlendi,haberin olsun:))

Yani isterim tabi onu özlüyorum
Hisler karşılıklıysa neden olmasın?
Aşk her zaman insanın karşısına çıkmıyor, ikiniz de birbirinizi bulduğunuzu düşünüyorsanız ve mutlu olacağınıza inanıyorsanız bir şansı hak ediyorsunuz o zaman
Sonunda ayrılır mıyız diye düşünmeden sadece güzel anları yaşayın zamana bırakın

Benim de böyle bir arkadaşım var kendisiyle arkadaşız yani bir birlikteliğimiz olmadı. Uzun zamandır da görüşmüyoruz ama bizim arkadaşlığımız da şöyle, arkadaşlıkla flört arasında bir şey En son konuşmadan beni engelledi şimdi geri döner mi bilmiyorum ama dönerse de olur mu bilmiyorum çünkü hayatında çok kişi oldu sizce ben ne yapmalıyım fikirleriniz ne olur? Ayrıca konu açmak istemedim çok uzun uzadıya anlatılacak bir şeyim olmadığı için bu konuda fikir vermek isteyenler yazarsa sevinirim konu sahibi arkadaşım durumum sana benzediği için yazdım senin de yorumunu beklerim

Zamana bırak ve gör. Sizi gerçekten affetti mi bu önemli. Arkadaşlığınız bir şekilde bitmemiş bu güzel ama 4 sene uzun bir süre. Neden 4 sene beklendi bu da önemli. O arada birileri olduysa pek iyi değil. Karışık bir durum çözemedim

Bu arkadaşlıkla flört arası durumu çooook iyi bilirim. Geçmişte canı yanmış biri olarak. Eğer arkadaşlık aşka dönüşmemişse vardır bir sebebi. Bunun üzerine de engellemiş. Geri döner mi, maalesef zor. Dönse bile yokluktan falan döner. Ama neden engellemiş orası garip. Arkadaş kaldığın birini pek engellemezsin. Birini bulmuş olma ihtimali yüksek.
Dedim ya, zamanında çok canım yandığından biraz can yakıcı konuşuyorum ki, benim gibi için yanmasın.

Çok yıprandım bu süre zarfında inanın. Ama ona o kadar çok ihtiyacım var ki. Ondan sonra hayatıma hiç kimseyi almadım. Bazen bir şey oluyor birbirimizi bulup sevgimizi belli ediyoruz sonra yine bir şeyler bitiyor falan

Beni affetti ve hatta beni üzdüğü için o da af diledi benden. Gecenin bir vakti sayfalarca mesaj atmış ben seni çok üzdüm beni affet ileride ne olur bilmiyorum ama hakkımızda hayırlısı olsun. Ben seninle olabilir mi diye çok düşünüyorum demiş.

Yok hiç sorun değil inan ki şu an içim acımıyor sadece duygusallaştığım zamanlarda aklıma geliyor acaba neden engelledi diyorum
Bir arkadaşım da "birini bulamazsa senin kapını çalar ama iş işten geçtikten sonra sen ister misin" demişti. Tabii ki çaresizlikten, yokluktan aranan olmak istemem. Bir de hani aşka dönüşmemişse vardır bir sebebi demişsin ya ben bunu çok düşündüm zamanında. Öyle anlar oldu ki çok yakın mesafelerdeyken bile denk gelip görüşemedik, arkadaşça bile... Nasip olmadı. Demek ki var bir sebebi ki Rabbim denk getirmedi diyorum. Olaylara kabullenici ve biraz da kadersel açıdan bakıyorum. Canım acımıyor ama durup dururken insan neden engeller orası hala muamma. Geçenlerde komşuma bu durumu açtım bir mevzu oldu, o da "seni değil kendini sana adım atmamak için engellemiştir" dedi. Bilmiyorum sebebini, sorgulamıyorum da ama insan merak etmiyor da değil.
Başkasını bulmadığını biliyorum bulsa da zaten daha önce kız arkadaşlarından bahsediyordu ben onu dostça dinledim moral verdim. Mesela Instagram hesabı herkese açık görebiliyorum paylaşımlarını ama bıraktım bakmayı. Hani hayatında biri de olsa ben ne yapabilirim ki? En fazla mutluluklar dilerdim onu da yapmasam bile bilmem yeterli.

Neyse işte... Teşekkür ederim yorum için

Yıpranmış olman da normal gerçekten zor böyle sürüncemede ilişkiler. Duygu var, bakışma/çekim/ilgi var ama icraat yok bunlar insanı üzer de yıpratır da... Hatta tüketir.
Peki ne yapmayı düşünüyorsun?

Aslında siz ikiniz de birbirinize karşı boş değilsiniz ama bir şeyler var ortada belli ki. Özellikle alttaki yorumda çok aşikar. Ama erkek milleti işte bir kişiye bağlanmaktan mı korkuyorlar, hovardalık bitecek diye mi geri duruyorlar ben de çözebilmiş değilim. Kadınlara karışık derler ama erkekler de net değil maalesef. Hem umut ver hem de net olma! bu durum tabii ki insanı yiyip bitirir.

Kesinlikle katılıyorum. Peki ben haftasonu onunla görüştüğümde nasıl davranmalıyım bilmiyorum. Zaten özgüvenim de düşük şu sıralar. Polikistik overim var ve yüzümde biraz sivilcelenme oldu o dert etmez ama işte kadınlar kafaya takıyor haliyle. Eski mevzular açılacak buna çok eminim. Istiyorum ki beni özlediğini kabullensin. Buluşmadan sonra bir şeyler yoluna girsin. Çok kaliteli zaman geçirmek lazım o gün. Bakışlarımla imada mı bulunsam ne yapsam?

Bir sey yapma akışına bırak düşünme sadece içinden geldiği gibi giyin kuşan makyajını yap çık karşısına Biliyorum heyecanlanacaksın bu çok normal ama kendini şartlama olurunda yaşa
Beklentin de olmasın belli kalıplara da sokma kendini eski konular açılırsa da içinden geldiği gibi konuş hatta hislerini açıkça söyle ne kaybedersin?
Güzel olduğunu ve güzel hissettiğini kendine hatırlat Özgüvenin yerine gelir hatta çık bir alışveriş yap kendine, kuaföre git saçına yeni bir şekil attır önce sen kendine değer ver eminim o bu haline hayran kalacak

Çok teşekkür ederim iyi ki yazdınız bu konuya. İnanın çok ihtiyacım vardı desteğe. Minnettarım. Her şey gönlünüzce olsun. Tekrar teşekkür ederim , mutlu akşamlar

Çok teşekkür ederim iyi ki yazdınız bu konuya. İnanın çok ihtiyacım vardı desteğe. Minnettarım. Her şey gönlünüzce olsun. Tekrar teşekkür ederim , mutlu akşamlar
Rica ederim ne zaman buluşacaksınız? O zamana kadar ben elimden geldiğince desteğe varım öncelikle özgüvenini yükseltip adamın karşısına rahat çıkmanı sağlamamız lazım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…