Eski eş adiligi

nur35nur

Hayat kısa, kuşlar uçuyor...
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2012
7.006
14.211
498
Selamlar herkese. Sabah sabah sinirim tepemde çıktı öfkemi kontrol etmeliyim. Derdimi paylasirsam belki daha iyi hisseder im.
Kızım var İlkokula gidiyor. Eşimden ayrildim kızımla yaşıyoruz. Dün karne aldı babasını aradı akşam tlf nu kapalıydi. Ben de whatsaptan mesaj yazdim yarın ara musait olunca.. Çocuk aradı ulaşamadı yazdım. Az önce tlf nun u açtı gelen mesaj şu "Nur sevgilim senden rahatsız oluyor mesaj yazma lutfen" diye.. Şeytan diyor git yüzüne tükür adamın da ne desem bos. Allah bana sabır versin

6 yasinda. Allahaskina ben olmasam çocuk ortada kalacak demek ki pes
6 yaşında ki bi çocuğun kişisel telefonu olmaz. Mecburen izin verdiğiniz yaşa gelesiye kadar sizin telefonunuzdan iletişim kurmak zorunda. Merak ettim çocuğuyla babalık ilişkisi nasıl? Ne kadar sürede bir görüyor? Şöyle düzelteyim sizin zorunuzla mı görüşüyor?

Yarın ara müsait olunca yerine çocuk karne aldı onunla konuşmak için arar mısın yaz. Kendi için aradığını düşünüp poposunu kaldırma...
Yarın ara musait olunca çocuk aradı ulaşamadı yazmistim

6 yaşında ki bi çocuğun kişisel telefonu olmaz. Mecburen izin verdiğiniz yaşa gelesiye kadar sizin telefonunuzdan iletişim kurmak zorunda. Merak ettim çocuğuyla babalık ilişkisi nasıl? Ne kadar sürede bir görüyor? Şöyle düzelteyim sizin zorunuzla mı görüşüyor?
Haftada bir görüşür. Bazen şehir dışında olur 15 gunde bir görüşür. Bana kalsa umurumda değil de çocuk dun aksam aramak istedi. Lanet adam ne desem bos

Back
X