Eski es cocugumu elimden alacakmis

Esilayagmur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2012
715
333
103
Benim eski paylasimlari belki bilen bilir. Yurtdisinda yasiyorum. Ogretmenim bura dogumluyum. Eski es nisanlanmis cocugumu elimden alacakmis. Er yada gec cocugu alacam diyor. En kisa zamanda evlenip cocugu alacam diyor. Okumus egitimliyim ama bu konuda nedense zayifim. Hakimi var herseyi var biliyorum ama bu adam gervekten pis biri. Kollarinia jilet atan kadinlar hastalik bulasimi vs. Dogulu ve cocugumu onlar gibi okutmayacakmis ve erk3n yasta amca veya kuzenl3 evlendirecekmis. Ilerisi icin cok endiseleniyorum. Polis veya avukata basvursam yine tehdit edecek. Dua etmekten baska carem kalmadi. Beddua etsem tuttacagini bilsem. Allah alsa onu rahat edec3m. Cok acizim

Cocugumun gozunu boyuyor. Oda yapmis ona. Oyuncaklar kiyagetler. Kizim senin kardesin olacak demiş. Nisanlis8nin resmini gösterip kızım guzel mi bu abla demiş. Kızım doğacağında millt erkek doğuruyor sen erkek doğuramadın diyen biri. Sezeryanla doğum yaptım diy3 anne sayilmazmisim.

Son düzenleme:
Kendisi turkiyedeki turkiyeye gitmeyin hakkı yok bulunduğunuz ülke vatandaşıysanız çocukta o ülke vatandaşı çocuk hakkında ülke çıkış yasağı koyduğun çocuk ve senin halkların varken nasil korkabilirsin

Ne demek okutmayacak? Yasak bu. Okutmayacaksa, ona iyi bakmayacaksa ne diye çocuğu almaya çalışıyor? Ayrıca öyle kolay alamaz. Çocuğunuz kaç yaşında? Ayrıca yurtdışında eğer bir Avrupa ülkesinde yaşıyorsanız korkmayın, çocuğu vermezler. Ve çocuğun anneye daha çok ihtiyacı vardır. Sizin eğer çocuğa bakabilecek durumunuz varsa çocuk babaya verilmez.

Ata sözü ile başlamak istiyorum:it ürür kervan yürür...

Kendisi bir kabile reisi olabilir kuru kafası ile ateş etrafında dönerek sıkıyor bir yerlerinden.

Hangi ülkede çocugu alıcam okutmayacagım bilmem kiminle evlendirecegim hayali kuruyorsa bırakın uyanmasın ker.z
Siz çocugunuzu okutun bilinçlendirin bilgili olsun gerisi zaten gelir.

Ama yazık ki nişanlanmış ve bu tipler her defasında çogalıyor
Siz de üzülmeyin

Cocugum 4 yasina girecek. Nisanlandigi kiside turkiyeden biri durumu iyi olmayan bir aileymis. Iste bu mantikta bir adam.

hangi ülkedesiniz bilmiyorum ama atıp tuttuğu tehdit ettiği gibi değil o işler.hemen çocuğunuza yurt dışına çıkış yasağı koydurun anlattığınız gibi biriyse kaçırmayı deneyebilir çünkü.ondan sonra daha çok üzülürsünüz.

Öncelikle sizin uslupta da biraz sıkıntı var.
Doğulu olup harika olan insanlar var.. o niyetle söylemediniz belki ama bu şekilde cümle kurmanız bir öğretmene yakışmıyor.
Ayrıca korkmayın hiç bir şekilde kimse sizden çocuğunuzu alamaz. Bu söylediklerinizi kanıtlayın hatta sizden uzaklaştırın.

Yazık evleneceği kadına..

Cocugumun gozunu boyuyor. Oda yapmis ona. Oyuncaklar kiyagetler. Kizim senin kardesin olacak demiş. Nisanlis8nin resmini gösterip kızım guzel mi bu abla demiş. Kızım doğacağında millt erkek doğuruyor sen erkek doğuramadın diyen biri. Sezeryanla doğum yaptım diy3 anne sayilmazmisim.

Demek istediğim geri düşünceli ordaki töreler gibi olmasını istiyor

Adam resmen dağ ayısı
Yurt dışındaysanız hiçbir şey yapamaz anca konuşsun dursun. Bunun gibiler anca konuşur icraate gelince sıfırlar.
Inşallah öyledir. 12 yaşında çocuk secebiliuormus o zamana kadar gitse birşeyler olsa bende rahat yaşasam. Evlen diyor bama. Ben evleneyimki o da rahat alabilesin çocuğu üvey baba elinden.

Bunlarda boşanma yok. Ben türk o zaza. Zazalarda boşanma ayıp ve olmaz. Yanı bu aile boyle
Yerim onun zazalığını valla ırkçılık olarak algılanmasın ama zaten zihniyet olarak doğulu olduğu aşikar. Merak etmeyin,bu zihniyetteki insan hiçbir zaman normal bir hayat süremez,çocuğunuz 2 hafta dursa kaçar.

Işte çocuğu manipüle ediyor. Bu adamı tanıyorum. Böyle kötülere neden birşey olmaz ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…