- 26 Ağustos 2012
- 715
- 333
- 103
- Konu Sahibi Esilayagmur
-
Ikimizde yurtdisijdayizAdam turkiyede , siz yurtdisindasiniz
Sorun ne??
Demek istediğim geri düşünceli ordaki töreler gibi olmasını istiyorÖncelikle sizin uslupta da biraz sıkıntı var.
Doğulu olup harika olan insanlar var.. o niyetle söylemediniz belki ama bu şekilde cümle kurmanız bir öğretmene yakışmıyor.
Ayrıca korkmayın hiç bir şekilde kimse sizden çocuğunuzu alamaz. Bu söylediklerinizi kanıtlayın hatta sizden uzaklaştırın.
Yazık evleneceği kadına..
Yanlis anlamisimIkimizde yurtdisijdayiz
Inşallah öyledir. 12 yaşında çocuk secebiliuormus o zamana kadar gitse birşeyler olsa bende rahat yaşasam. Evlen diyor bama. Ben evleneyimki o da rahat alabilesin çocuğu üvey baba elinden.Adam resmen dağ ayısı
Yurt dışındaysanız hiçbir şey yapamaz anca konuşsun dursun. Bunun gibiler anca konuşur icraate gelince sıfırlar.
Mesajları delildir saklayınInşallah öyledir. 12 yaşında çocuk secebiliuormus o zamana kadar gitse birşeyler olsa bende rahat yaşasam. Evlen diyor bama. Ben evleneyimki o da rahat alabilesin çocuğu üvey baba elinden.
Bunlarda boşanma yok. Ben türk o zaza. Zazalarda boşanma ayıp ve olmaz. Yanı bu aile boyleAyy korku filmi gibi. Merak etmeyin alamaz,ayrıca evlense bile tekrar boşanır. Zihniyete bak iğrenç
Yerim onun zazalığını valla ırkçılık olarak algılanmasın ama zaten zihniyet olarak doğulu olduğu aşikar. Merak etmeyin,bu zihniyetteki insan hiçbir zaman normal bir hayat süremez,çocuğunuz 2 hafta dursa kaçar.Bunlarda boşanma yok. Ben türk o zaza. Zazalarda boşanma ayıp ve olmaz. Yanı bu aile boyle
Işte çocuğu manipüle ediyor. Bu adamı tanıyorum. Böyle kötülere neden birşey olmaz yaYerim onun zazalığını valla ırkçılık olarak algılanmasın ama zaten zihniyet olarak doğulu olduğu aşikar. Merak etmeyin,bu zihniyetteki insan hiçbir zaman normal bir hayat süremez,çocuğunuz 2 hafta dursa kaçar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?